Al smo nekakve usrane sreće u ovoj godini, ja ne znam šta je, al bukvalno ako išta može da krene po zlu krenulo je...
Valjda će nas popustiti kad bude najpotrebnije...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
England je napisao/la:Zanimljivost je da će nakon poraza od Željezničara, treneru Go0ška Mladini biti ključna utakmica protiv Sarajeva za ostanak na klupi. 451 na Grbavici 100% igra Gošk, parking i težak teren, jako teško će biti. Ključno je da startaju kao u 2 poluvrijeme protiv Zvijezde i dok se ovi ne snađu , zabit. Titulu na Otoci Željo proslavlja ove godine.
Sve pobijede u sarajevu i titula je nasalikusa je napisao/la:Koje mi tekme do kraja moramo dobit da osiguramo tittulu ? ako je neko racunao
20. idemo SlavijiCARSON je napisao/la:Sve pobijede u sarajevu i titula je nasalikusa je napisao/la:Koje mi tekme do kraja moramo dobit da osiguramo tittulu ? ako je neko racunao
pored 6 domacih jos dvije gostujuce olimpic i slavija
likusa je napisao/la:20. idemo SlavijiCARSON je napisao/la:Sve pobijede u sarajevu i titula je nasalikusa je napisao/la:Koje mi tekme do kraja moramo dobit da osiguramo tittulu ? ako je neko racunao
22.idemo Radniku
24.IDEMO RUDARU
26.idemo Olimpicu
28.idemo Veležu
30.idemo Širokom
po meni ovdje mozemo racunat na bodove (1 ili 3 ) na svim tekmama osim mozda zadnje kolo Široki al nece nam ni trebat ako osiguramo titulu prije...Da se ne ceka derbi tu svasta moze bit....
I da vec u PROTIV sLAVIJE CEMO VIDJET STANJE KAKO-STA

Dobro realno imate zalihe 4 boda i recimo koliko-toliko lakši raspored, derbi ne moze vala niko upisati bodove prije vremena da ste vi prvi, a mi zadnji opet nema favorita ili da bude obratno.likusa je napisao/la:20. idemo SlavijiCARSON je napisao/la:Sve pobijede u sarajevu i titula je nasalikusa je napisao/la:Koje mi tekme do kraja moramo dobit da osiguramo tittulu ? ako je neko racunao
22.idemo Radniku
24.IDEMO RUDARU
26.idemo Olimpicu
28.idemo Veležu
30.idemo Širokom
po meni ovdje mozemo racunat na bodove (1 ili 3 ) na svim tekmama osim mozda zadnje kolo Široki al nece nam ni trebat ako osiguramo titulu prije...Da se ne ceka derbi tu svasta moze bit....
3 ekipe se bore za opstanak, a 3 za mjesto koje vodi u Evropi. Ne moze gore bitilikusa je napisao/la:20. idemo SlavijiCARSON je napisao/la:Sve pobijede u sarajevu i titula je nasalikusa je napisao/la:Koje mi tekme do kraja moramo dobit da osiguramo tittulu ? ako je neko racunao
22.idemo Radniku
24.IDEMO RUDARU
26.idemo Olimpicu
28.idemo Veležu
30.idemo Širokom
demonstrirali smo im silu par puta u ovoj sezonilikusa je napisao/la:Ma nije Slavija beze tim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.