Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- Paraglajder
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
Nije halal ova noć Docu za 42 minute provedene na parketu ovog idiota, proklet bio Danny Ainge na dan kad ga je potpisao.
YNWA
Sta da se kaze braco draga,od onog poraza protiv Miamia nesto i nepratim utakmice a nedami se zbog rezultata,ja se nadam da Doc ima neju zamisao za PO protiv Pacersa i da je s razlogom koristio ovog JC 42 minute.a u PO ko zna kad istina proradi, a zeleni opet poludi moze se puno toga,odbrana namm je katastrofa,nikad gora.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Istina i Green mogu proraditi jednu utakmicu sto nije dovoljno da ikog prodjemo pogotovo ne s ovakvom odbranom pa Indiana ce nas slomit u plejofu ako se sta ne popravi s tim da treba biti realan i ne ocekivat da Pierce ili Green mogu pocesto zabiti 30+ poena.emir18 je napisao/la:Sta da kaze braco draga,od onog poraza protiv Miamia nesto i nepratim utakmice a nedami se zbog rezultata,ja se nadam da Doc ima neju zamisao za PO protiv Pacersa i da je s razlogom koristio ovog JC 42 minute.a u PO ko zna kad istina proradi, a zeleni opet poludi moze se puno toga,odbrana namm je katastrofa,nikad gora.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
nama je glavno sada da ne dozivimo metlu,a i treba reci da je KG zadnji utakmica bio totalno los i treba mu ovaj odmor,nikad se sa Bostonom nezna i prosle godine smo igrali protiv Pacers-a i izbacili ih.asunsao je napisao/la:Istina i Green mogu proraditi jednu utakmicu sto nije dovoljno da ikog prodjemo pogotovo ne s ovakvom odbranom pa Indiana ce nas slomit u plejofu ako se sta ne popravi s tim da treba biti realan i ne ocekivat da Pierce ili Green mogu pocesto zabiti 30+ poena.emir18 je napisao/la:Sta da kaze braco draga,od onog poraza protiv Miamia nesto i nepratim utakmice a nedami se zbog rezultata,ja se nadam da Doc ima neju zamisao za PO protiv Pacersa i da je s razlogom koristio ovog JC 42 minute.a u PO ko zna kad istina proradi, a zeleni opet poludi moze se puno toga,odbrana namm je katastrofa,nikad gora.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Paraglajder
- Kontakt:
Koji li si ti playoff gledao, da mi je znati...emir18 je napisao/la: nama je glavno sada da ne dozivimo metlu,a i treba reci da je KG zadnji utakmica bio totalno los i treba mu ovaj odmor,nikad se sa Bostonom nezna i prosle godine smo igrali protiv Pacers-a i izbacili ih.
YNWA
Malo sam se ja zezno nemoj mi zamjerit,prosle godine je bilo protiv Hawks-aParaglajder je napisao/la:Koji li si ti playoff gledao, da mi je znati...emir18 je napisao/la: nama je glavno sada da ne dozivimo metlu,a i treba reci da je KG zadnji utakmica bio totalno los i treba mu ovaj odmor,nikad se sa Bostonom nezna i prosle godine smo igrali protiv Pacers-a i izbacili ih.
- adriano_leite
- Kontakt:
Drugovi moji, padate veceras u Q Areni
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Svjesni smo te cinjenice, ali nadam se da ce te nas mozda pustiti jer vama pobjeda apsolutno nista ne znaci, ako budete igrali s punom snagom poraz nam je neminovan s ovom igrom iz zadnjih 10tak utakmica.adriano_leite je napisao/la:Drugovi moji, padate veceras u Q Areni.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eurekaadriano_leite je napisao/la:Drugovi moji, padate veceras u Q Areni.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Paraglajder
- Kontakt:
Ne gledao ja vala večerašnju patnju, valja čuvati živce za naredne utakmice... 
YNWA
Bolje od ocekivanog. Cak se i odbrana igra dosta solidno (ni blizu one koja bi se trebala igrati, ali eto bolje nego prethodnih par utakmica).
Mogla bi ovo biti egal tekma do samog kraja
Mogla bi ovo biti egal tekma do samog kraja
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
al nas deru ...
Zelenniiiii <3
- adriano_leite
- Kontakt:
Nisam gledao tekmu, prespavah, ali haman da je bas gusto bilo do kraja. 1 razlike za vas, mi haman igrali jako, vi ipak do pobjede. Najbolji moguci scenario za ekipu koja tankira, tijesna utakmica, poraz i bolji pick na kraju.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uncle Jeff

Jeff i hirurg koji je izvršio operaciju na njegovom srcu, nakon sinoćnje tekme

Jeff i hirurg koji je izvršio operaciju na njegovom srcu, nakon sinoćnje tekme

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Game-time decisionasunsao je napisao/la:Zna li neko kada se Lee vraca ?
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.