Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Samo da se ne uvuče prevelika euforija, i da bez nervoze izađemo na teren, siguran sam 100% da Latviju dobijamo , traljava je to ekipa.
K'o što sami sebi kažemo ne trebamo se dizat, treba loptu spustit i smirit situaciju. Protiv Latvije ne smijemo ništa drugo očekivati nego 3 boda.
To je ekipa koja kući dobije Lihtenštajn sa samo 2-0, a u gostima protiv njih odigra 1-1. Mislim da protiv nas nemaju nikakve šanse.
ps. nadam se da će biti dobra kvota na kladarama, 2i3+
To je ekipa koja kući dobije Lihtenštajn sa samo 2-0, a u gostima protiv njih odigra 1-1. Mislim da protiv nas nemaju nikakve šanse.

Kvota nece bit veca od 1.40 nema boga XDCoraco je napisao/la:K'o što sami sebi kažemo ne trebamo se dizat, treba loptu spustit i smirit situaciju. Protiv Latvije ne smijemo ništa drugo očekivati nego 3 boda.
Bwin:
Latvia 4,00
X 3,55
BiH 1,72
Latvia 4,00
X 3,55
BiH 1,72
Ma dobro, tek je izašla kvota, to ima da se mijenja do utakmice itekako
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ako grci nepobjede Litvaniju onda mi imamo problem u smislu što če ona slovačka imati šansu da udje u baraž i onda če se oni maximalno motivisati protiv nas i bit če nam teško osvojiti 4 boda...Omerbavarac je napisao/la:Ma ovo ce biti identicno gostovanje kao i Estoncima u proslim kvalifikacija, uz Marijanov komentar a nece me uopste iznenaditi ako se i istim rezultatom zavrsi kao u toj utakmici.
Nama ce najveci problem biti gostovanje Slovacima, koliko god oni bili losi u ovom trenutku, no ako nas sreca pogleda i ako Grci nekim slucajem kiksaju u Litvaniji tad mogu reci da smo 95% u Brazilu.
Bila je i Grčka maksimalno motivisana pa su primili 3 gola. Uz naš adekvatan pristup, nije me strah više nijedne utakmice do kraja kvalifikacija. Jedino ako nam Džeko ne dobije na Baltiku žuti karton, pa se poselamimo sa njim protiv Slovaka.Bistrik je napisao/la:onda če se oni maximalno motivisati protiv nas
Samo hrabro, jako, organizovano, kao što je dosada bilo, i ne sumnjam u reprezentaciju sekunde.
Ne razumijem kako ovi pojedini forumasi cesto pisu gluposti... Cuj tesko cemo mi osvojiti 4 boda protiv Slovacke... Pa oni jedva pobijede Lichtestajn a kamo li nas da dobiju... Nas mogu dobiti samo u snovima... Zar ne vidite da smo mi najmanje primili golova u ovim kvalifikacijama a poslije Njemacke najvise i dali... Imamo najboljeg strijelca kvalifikacija, naravno do sada a ti isti Slovaci nisu mogli Litvaniju da pobijede ni u jednoj tekmi... Po pojedinim forumasima mi bi svakom morali dati 5 komada i tek bi onda bili sigurni kako smo mi jaka i stabilna repka... Zar legenda Ivica Osim nije objasnio neke stvari, samo na indirektan nacin kad je rekao da imamo KOSTUR tima, fali samo jos koji igrac da bi imali jos jacu klupu i bicemo u vrhu Svjestskog fudbala... Sve ovo ne govorim iz razloga sto ja volim repku vec vam iznosim cinjenice i prestanite vise sa patetikom... Zmajevi se polako pripremaju za Brazil a poslije Brazila nista vise nece biti kao prije... To su nam potvrdili jucer i nasi mali Zmajevi koji su najbolji dokaz da ne brinemo za buducnost fudbala...
- Blek_Stena
- Kontakt:
Ovi Portugalci izgleda opet idu u baraz
e kakve bi smo mi srece bili da ih treci put uzastopice dobijemo u barazu
ali ipak ovaj puta mi idemo direktno i cekamo ih u Brazilu da im naplatimo dugove 

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Zar nebi mi bili nosioci da se kojim slucajem nadjemo u barazu?Blek_Stena je napisao/la:Ovi Portugalci izgleda opet idu u baraze kakve bi smo mi srece bili da ih treci put uzastopice dobijemo u barazu
ali ipak ovaj puta mi idemo direktno i cekamo ih u Brazilu da im naplatimo dugove
Tesko, tu ce bit ekipe poput Portugala, Francuske, Svedske i Hrvatske/Belgije. Svi su rangirani bolje od nas. Ali ako Bog da mi idemo direkt, tako da nas ne zanima previse.rock87 je napisao/la:Zar nebi mi bili nosioci da se kojim slucajem nadjemo u barazu?Blek_Stena je napisao/la:Ovi Portugalci izgleda opet idu u baraze kakve bi smo mi srece bili da ih treci put uzastopice dobijemo u barazu
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 27 mar 2013, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nemoj @Cartman tako pesimističnoCartman je napisao/la:Ali ako Bog da mi ne idemo direkt, tako da nas ne zanima previse.

Ako Bog da idemo i to ne da bi popunili samo grupe vec da uradimo nesto 

Auu, skloni to da nas ne ureknem.zizu1991 je napisao/la:Nemoj @Cartman tako pesimističnoCartman je napisao/la:Ali ako Bog da mi ne idemo direkt, tako da nas ne zanima previse.

A evo vdim da bi cak mogli bit ispred Svedske, tako da bi mozda i bili nosioci...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Za utakmicu Litvanija - Grcka, dva igraca radi kartona iz Litvanije nece moci nastupiti. Njihov kapiten i jos jedan prvotimac, dok im se dva igraca vracaju nakon odradjene kazne.
Dok u nasoj utakmici s Latvijom, takodje nece igrat jedan Latvijac zbog kartona, dok kod nas niko nema dupli karton. Ne svidja mi se cinjenica da Dzeko ima karton a u repci imamo samo dva klasicna napadaca (njega i Ibisevica). Trebo bi Sule zvati jos nekog napadaca.
Dok u nasoj utakmici s Latvijom, takodje nece igrat jedan Latvijac zbog kartona, dok kod nas niko nema dupli karton. Ne svidja mi se cinjenica da Dzeko ima karton a u repci imamo samo dva klasicna napadaca (njega i Ibisevica). Trebo bi Sule zvati jos nekog napadaca.
Evo osam trenutno drugoplasirani:
A - Hrvatska (bolja od nas)
B - Bugarska (losija od nas)
C - Austrija (losija od nas)
D - Madjarska (losija od nas)
E - Albanija (losija od nas)
F - Izrael (losiji od nas)
H - Engleska (bolja od nas)
I - Francuska (bolja od nas)
Moguce da lako da i Svicarska ode u baraz.Imaju samo 2 boda prednosti u odnosu na Albance,stim sto Albanci imaju puno laksi raspored.Kuci igraju sa Svicarskom i Norveskom.Dok Svicarci u nastavku kvalifikacija gostuju i Albaniji i Norveskoj.Tako da bi Albanci ako odrade ove 2 tekme kako treba odose na SP direkt.Ne vjerujem da ce u ostalim tekmama kiksat.Cartman je napisao/la:Tesko, tu ce bit ekipe poput Portugala, Francuske, Svedske i Hrvatske/Belgije. Svi su rangirani bolje od nas. Ali ako Bog da mi idemo direkt, tako da nas ne zanima previse.rock87 je napisao/la:Zar nebi mi bili nosioci da se kojim slucajem nadjemo u barazu?Blek_Stena je napisao/la:Ovi Portugalci izgleda opet idu u baraze kakve bi smo mi srece bili da ih treci put uzastopice dobijemo u barazu
@ Bistrik kako god Grci odigraju u Litvaniji,Slovaci ce zapet protiv nas.Jer mi trenutno imamo +5 u odnosu na Slovake,i oni bi sa 6 bodova iz duela sa nama nas prestigli na tabeli.Tako da bi volio da Grcka kiksa u Litvaniji,a ako i izgubi jos bolje.Mada sam ja ubjedjen da cemo mi sve utakmice dobiti do kraja.A pobjedom protiv Slovacke u Zenici,mi njima gasimo sve nade i tako da ce gotovo bez motiva igrati u Slovackoj.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
ovdje je samo francuska bolja od nas a o barazu ne treba ni razmisljat dosta ga je vise idemo po prvo mjesto polako i sigurno ako smo mogli jednu grcku rasturit i ne dozvolit im ni minut da ostvare svoju igru onda moremo i slovacku, al bolje je tekmu po tekmu latvije je realno slabija od nas ocekujem 3 gola razlike u nasu korist i smireno i skoncentrisamo odigrat kao i svaku do sadFliX je napisao/la:Evo osam trenutno drugoplasirani:
- hariconius
- Kontakt:
Pozdrav za raju na forumu. Ima li ko da je zainteresovan da ce ici u Rigu sad u junu?
Evo linka za bokiranje karata - javite kad puste karte !!! Lakse je kad svi kadkad odemo na link ovaj pa da mozemo dojaviti jedni drugima.
Stadion ima kapaciteta ko nas u Bilinom i dabogda da se lako dokopati karata.
http://tickets.telegraph.co.uk/latvia-v ... /E-971176/
Ja idem akobogda sa djecom ovaj put iz Svedske ako ima ko da ide javite se....
Avionske karte i hoteli su jos uvijek jeftini dosta!
Koliko znam mjesta na brodskoj liniji Stockholm - Riga se vec bokiraju - mozete vidjeti preko stranice http://www.svefeste.com - a lahko se moze desiti da - ako pobjedimo - brod otmemo i dodjemo u luku Neum - hahahahha ....
Ne ozbiljno - hajde da se dodovorimo i gdje cemo sjedati na tribinama
Evo linka za bokiranje karata - javite kad puste karte !!! Lakse je kad svi kadkad odemo na link ovaj pa da mozemo dojaviti jedni drugima.
Stadion ima kapaciteta ko nas u Bilinom i dabogda da se lako dokopati karata.
http://tickets.telegraph.co.uk/latvia-v ... /E-971176/
Ja idem akobogda sa djecom ovaj put iz Svedske ako ima ko da ide javite se....
Avionske karte i hoteli su jos uvijek jeftini dosta!
Koliko znam mjesta na brodskoj liniji Stockholm - Riga se vec bokiraju - mozete vidjeti preko stranice http://www.svefeste.com - a lahko se moze desiti da - ako pobjedimo - brod otmemo i dodjemo u luku Neum - hahahahha ....
Ne ozbiljno - hajde da se dodovorimo i gdje cemo sjedati na tribinama

Ja cisto sumnjam da je njima gledanost tamo velka , mogli bi ih okupirat tamo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.