Gorki je napisao/la:
Pozz za sve dečke koji su bili juče u visokom.Bilo nas je dosta mašala

!Sve čestitke igračima,pogotovo kad uzmemo u obzir tko je sve igrao i da praktično igramo sa djecom.Trebamo biti realni i priznati da nam za plasman u premier ligu treba nešto više

Nedostatak kvaliteta pojedinci nadoknadjuju borbenošću!Kod prvog njihovog gola,odbrana je podbacila.Naš prvi gol je sjajna akcija koju ju Riba odlično realizovao.Ali jos ne mogu da vjerujem da kod drugog gola niko ne čuva onog kalkana ili kako se već zove,pa ljudi ga pustaju da radi sta hoće i niko ga ne pokriva,to se ne smije dešavati!!Kod samog gola Ribić stvarno nije mogao ništa uraditi.Sve čestitke onom malom Selamoviću,MIČO !I na prošloj tekmi kao i jučer odigrao je odlično,odradio svoj dio posla,samo što ne moze sve sam.Ne znam da li je do njega ili do taktike ali kad god napadamo on ne ulijece sa svoje strane,A znamo koliko je opasan.Meni stvarno nije jasno zašto ne igra od prve minute !? Treba mu dati više prilika,dečko je stvarno talenat.
Sad dolazim do onog ružnog dijela gostovanja,naime tko je bio zna da su nas kamenovali i tokom tekme,a i prilikom odlaska kad je oštećeno vozilo jednog našeg ultrasa,i ja sam bio jedan od putnika.Samo pukom srećom niko nije povrijedjen.Bio sam na mnogim gostovanjima,i u rs ili u hercegovini,ali ovo nisam ocekivao
od sada pa nadalje demoni i visoko su na našoj crnoj listi,zajedno sa **** manijacima !!
Još jednom čestitke svim igračima i vjernim FUKARAMA !
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"