Inace Belgiju treba dovest na pakao Poljuda, 35 tisuca navijaca u onoj skoljci i ovi ce se usrat.
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Nema najboljeg drugog, samo najgori drugi
, najgori drugi uopce ne ide u baraz.
Inace Belgiju treba dovest na pakao Poljuda, 35 tisuca navijaca u onoj skoljci i ovi ce se usrat.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
zajebo sam se...ali ne sumnjam u prvo mjesto. imamo 16/18 bodova s realno slabom igrom
ja bi skote opet u osijek, a belgiju na poljud
Cestitke na pobjedi,postali ste k'o Italijani,sve nekako na misice
Bice ovdje guravo do te utakmice sa Belgijom gdje ce se vjerovatno saznati siguran putnik za Brazil..
Bice ovdje guravo do te utakmice sa Belgijom gdje ce se vjerovatno saznati siguran putnik za Brazil..
- Insect_terminator
- Kontakt:
Sammira se pljuje zato sto je brazilac i Mamicev igrac ...... inace slazem se sa tobom da je odigrao solidno, cak me je ugodno iznenadio jer nije petljao previse kao sto to voli u Dinamu raditi vec je igrao brzo tj iz prve, samim time i nije gubio lopte na sredini. Kovacic me isto iznenadio pozitivno u ove dve utakmice (iskreno nisam bas ocekivao da ce 18-godisnjak biti tako odvazan u kriticnim situacijama kada je pod pritiskom, pogotovo protiv Srbije).Signore je napisao/la: Ne znam zasto se Sammira pljuje kad je odigrao jako dobro, nije bio uopce los. Sta je trebao uradit 10 solo prodora d bi ga se primjetilo. Na sredini je lijepo kombinirao s ostatkom ekipe. Strinic uzasan, o Badelju ne treba trositi rijeci, bolje da se izaslo s 10 na teren.
Recimo da u ove dve utakmice su Kranjcar i Badelj ostali duzni, makar najbitniji su bodovi a igra se stigne popraviti ..... imamo guzvu u srednjem redu sami kreativci vise niti ne igramo sa onim klasicnim razbijacem kakvi su Vukojevic, Ademi i Radosevic ..... samo sakupljaju prasinu na klupi
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke susjedima na pobjedama protiv Srbije i Welsa. Gledao sam onu tekmu u petak i bili ste dosta bolji u prvom poluvremenu, dok ste se u drugom malo povukli. Ovu veceras nisam gledao, ali preokret je svakako odlika jakih reprezentacija i to protiv "neugodnog" Welsa. Bit ce gusto do kraja sa Belgijom, ali vjerujem da mozete dobiti i tu bitku.
Bravo Vatreni!!
Bravo Vatreni!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Cestitam komsije, na sljedecoj FIFA rang listi koja izlazi 11 aprila nalazit cete se na 4. poziciji (3. u Evropi)! Ispred vas ce biti Španija, Njemačka i Argentina, dok ce iza vas biti Portugal na petom te Kolumbija na sestom mjestu.
Mozda ako zakucate kvalifikacije do kraja i pametno birate prijateljske izjednacite vas rekord iz januara 1999. kada ste biti 3. na rang listi. U svakom slucaju, svaka cast
Mozda ako zakucate kvalifikacije do kraja i pametno birate prijateljske izjednacite vas rekord iz januara 1999. kada ste biti 3. na rang listi. U svakom slucaju, svaka cast
- M. Scofield
- Kontakt:
Štico je reagirao odlično u poluvremenu. Koja katastrofa je bio Badelj to je za ne povjerovat. 3-5-2 je bio pun pogodak koji je iznendadio Wales. Zakazalo je puno igrača sinoć a opet smo dobili, Sammir uopće nije bio loš, bio je jedan od boljih. Kova i Ola su donijeli preokret. Koja bomba Lovrena iskalio je sve svoje frustracije na jadnoj lopti 
Audere est Facere
Štiki ima više sreće neg' pameti. Iako je Wales odigrao jednu vrlo kvalitetnu utakmicu i malo reprezentacija bi dobilo njih sinoć, Lovrenov udarac po sredini je golmanov gol i tu su oni pali, držao ih je rezultat i onda kiks, onakav gol dobiti nije na reprezntativnom nivou. Vrlo jaka je Reprezentacija Hrvatske , ima 30-tak igrača, koji mogu uvjek biti u vrhu, a i nadolazeće kategorije do 20 i do 17 gdje Gudelj već dugi niz godina od 3 mjesta sa generacijom Kranjčar radi sjajan posao i ima mirnoću i rezultat je najbolji put. I kakav god HNl bio, kada pogledaš da imamo jednog od najboljih igrača do 16 u Evropi Dabru (Juventus, Fiorentina), pa malog Halilovića koji će već u Brazilu biti kao mladi igrač, pa Jedvaj, Župarić-Mitrović stoperski dvojac koji igra 7,8 godina zajedno i za koje se već nadmeću klubovi iz Serie A .Svijetla budućnost.M. Scofield je napisao/la:Štico je reagirao odlično u poluvremenu. Koja katastrofa je bio Badelj to je za ne povjerovat. 3-5-2 je bio pun pogodak koji je iznendadio Wales. Zakazalo je puno igrača sinoć a opet smo dobili, Sammir uopće nije bio loš, bio je jedan od boljih. Kova i Ola su donijeli preokret. Koja bomba Lovrena iskalio je sve svoje frustracije na jadnoj lopti
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ocekivano teska utakmica ipak, preblizu one sa Srbijom, vidno je da se drugacije uslo u ovaj susret, jer realno da su usli kako treba bolji su od ovoga Walesa tri razlike, medjutim bitna je jedino pobjeda i to je to, velike momcadi pobjedjuju i kad ne briljiraju.
Stimac mozda jest pogrijesio u startu utakmice, sto je i sam priznao, ali je napravio ispravne izmjene i korekcije u taktickoj liniji, ne moze sve ni sreca biti, srecu treba i zasluziti, isprovocirati.
Badelj najlosiji na terenu, zaista je totalno van forme i ne zelim ga vidjeti tu vise, Kovacic je vec sada bolji igrac od njega. Kad se vec spominje, Sammir vrlo solidan bio, obavio sto je trebao, morao bi samo malo cvrsci u duelima biti. Ostalo je vidljivo iz utakmice, Eduardo jos jednom joker. Jes' da bi onaj stari Eduardo prije ozljede zabio fakticki svaku priliku koju je imao u tom susretu, ali ipak mu je ostalo dosta osjecaja da zabije onaj najpotrebniji.
Stimac mozda jest pogrijesio u startu utakmice, sto je i sam priznao, ali je napravio ispravne izmjene i korekcije u taktickoj liniji, ne moze sve ni sreca biti, srecu treba i zasluziti, isprovocirati.
Badelj najlosiji na terenu, zaista je totalno van forme i ne zelim ga vidjeti tu vise, Kovacic je vec sada bolji igrac od njega. Kad se vec spominje, Sammir vrlo solidan bio, obavio sto je trebao, morao bi samo malo cvrsci u duelima biti. Ostalo je vidljivo iz utakmice, Eduardo jos jednom joker. Jes' da bi onaj stari Eduardo prije ozljede zabio fakticki svaku priliku koju je imao u tom susretu, ali ipak mu je ostalo dosta osjecaja da zabije onaj najpotrebniji.
...Život za Široki...
Daj, onaj gol koji Wales dobio po sredini, jako rijetko se daje, a on je preokrenuo. Dobro, Hrvatska je isprovocirala sreću. El' uživaš u potezima malog Marka ?ne moze sve ni sreca biti, srecu treba i zasluziti, isprovocirati
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Uglavnom, iz ovog dvomeca treba istaci Kovacica, dobili smo odlicnog igraca, svjetska klasa. Ima 18 godina a onako igra, mada mene osobno ne cudi, to sam i ocekivao od njega. Njegova sposobnost ulaska u protivnicku polovinu kao da su duhovi oko njega a ne cuvari, rijetko vidjen kvalitet. Ima ritam, stalno trci, mijenja pravac.
Igra dosta losa, puno slabija nego prosle godine, Wales u Osijeku je bio samljeven, skoro 30 udaraca u okvir gola je bilo, zgazili smo ih i samo sreca ih je spasila od potopa biblijskih razmjera.
Suvise su podlegli atmosferi utakmice sa Srbima, prije tekme nervoza, nakon tekme suvise alkohola, slavlje do jutra, a nova utakmica za 3 dana.
Igra dosta losa, puno slabija nego prosle godine, Wales u Osijeku je bio samljeven, skoro 30 udaraca u okvir gola je bilo, zgazili smo ih i samo sreca ih je spasila od potopa biblijskih razmjera.
Suvise su podlegli atmosferi utakmice sa Srbima, prije tekme nervoza, nakon tekme suvise alkohola, slavlje do jutra, a nova utakmica za 3 dana.
Nisam pratio utakmicu, al drago mi je da su hrvatska reprezentacija preokrenula i praktički riješila neka pitanja u ovoj grupi, sada samo ostaje do kraja mrtva trka sa Belgijom.
Nadam se da će uspijeti pobjediti doma Belgiju i tako se direktno plasirati, uz uslov da obje selekcije nigdje ne kiksaju do kraja, al opet ne treba zaboraviti gostovanje Hrvatske u Bg, nakon kojega će se mnogo više znati.
Nadam se da će uspijeti pobjediti doma Belgiju i tako se direktno plasirati, uz uslov da obje selekcije nigdje ne kiksaju do kraja, al opet ne treba zaboraviti gostovanje Hrvatske u Bg, nakon kojega će se mnogo više znati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Eto ga, Kolumbija pade u Venecueli i cetvrti smo
. Nakon remija Argentine u Boliviji cak se i oni cine blizu 
Kako ovo izgleda dobro, idemo po to prvo mjesto 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Sammira se pljuje jer čovjek nema kvalitetu za reprezentaciju,a zove ga se.Uz to je i stranac.I u tom slučaju bi trebao biti barem duplo bolji od ovog što sad imamo da bi ga se zvalo,a on to nije niti će ikad biti kao što je recimo bio Eduardo kada je zaslužio poziv.Insect_terminator je napisao/la:Sammira se pljuje zato sto je brazilac i Mamicev igrac ...... inace slazem se sa tobom da je odigrao solidno, cak me je ugodno iznenadio jer nije petljao previse kao sto to voli u Dinamu raditi vec je igrao brzo tj iz prve, samim time i nije gubio lopte na sredini.Signore je napisao/la: Ne znam zasto se Sammira pljuje kad je odigrao jako dobro, nije bio uopce los. Sta je trebao uradit 10 solo prodora d bi ga se primjetilo. Na sredini je lijepo kombinirao s ostatkom ekipe.
Što se tiče njegovog nastupa jučer...nije bilo loše,ali ne može on više od 45.,ako i toliko,kvalitetnih minuta odigrat.
- anton 1983
- Kontakt:
Ja mislim da ti malo pretjeruješ sa kvalitetom hrvatske reprezentacije. Pa nije baš da mi na tim ofenzivnim veznima posjedujemo takvu kvalitetu da za Sammira nema mjesta u repki. Ne govorim u prvih 11, već za širinu same reprezentacije.SiamoNoi je napisao/la: Sammira se pljuje jer čovjek nema kvalitetu za reprezentaciju,a zove ga se.Uz to je i stranac.I u tom slučaju bi trebao biti barem duplo bolji od ovog što sad imamo da bi ga se zvalo,a on to nije niti će ikad biti
Pa nama u reprezentaciji, igraju Schildenfeld i Pavlović, onak WTF!?!?! A sad što se tiće te veze, nije da je situacija bajna. Imamo tog DEANA koji nije baš Bog zna kakvo krilo, ajd nije nit Sammir kada pričamo o brzini. Mi u biti u repki izuzev Perišića baš i neamo neko pravo krilo il se ja varam. Sve ostalo su neki polucentralno/ofenzivni veznjaci...
I isto tako treba razmišljati o tome kada se radi spisak za repku ko je u tom trenutku više zaslužio poziv ili ti valja. Eto moje pitanje glasi, ko je mogao biti na spisku za repku umjesto Sammira, a da igra tu neku ofenzinu poziciju na strani.
Ko pitam te ko!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
4 na svijetu
inace pogledajte sliku:

inace pogledajte sliku:

- anton 1983
- Kontakt:
Eto da sam sebi odgovorim. Ovo su igrači koji bi to mogli igrati:anton 1983 je napisao/la:Ko pitam te ko!
Srna - naravno on igra i desnog beka ( u pravilu to više igra)
Mateo Kovačić - pošto ima 18 još nije definiran pa ga isto možemo na tu poziciju na strani ubrojati
DEAN Rakitić
Niko the ŠPEKMEN
Perišić
Eto so su naša slavan petorica za te ofenzivne pozicije u vezi i na strani u vezi ili ti krilu. To je samo 5 igrača, neki puta se nekmo ozlijedi kao Perišić ili Kranjčar.
Sad kako tu nema mjesta za Sammira ja fakat ne znam.
govorim naravno ako se igra 4-4-2 bez nekog napadača na krilu...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.