FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

terabajt
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la terabajt » 26 mar 2013, 22:48

Sta messi masi i sig me obori na kladionici :(:(:(:(((((((((

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 mar 2013, 23:18

[youtube][/youtube]
Midzet se prekrstio u "Missi".
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 mar 2013, 23:20

JohnLennon je napisao/la: Midzet se prekrstio u "Missi".
Nadmorska visina jbg. :mrgreen:

Al' stvarno, čudo pa su i bod uzeli na ovom gostovanju...kad se sjetim kako su u prethodnim mečevima prolazili ovdje (šesticu su fasovali zadnji put), huh...bod je k'o kuća.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 mar 2013, 23:26

mandraX je napisao/la:[Nadmorska visina jbg. :mrgreen:
Jes', jes'. Sjecam se prije par godina kada su pitali Maradonu sta misli o utakmici na toj nadmorskoj visini, a on odmjereno rece da mu je svejedno, igrali na 100 ili na 5000 metara i da ce ih razvaliti. Kurrac, dosli, pola utakmice ne mogu disat :lol: Tamo zive samo ljame i par ljudi :D

Dakako, ko pobijedi Boliviju u Boliviji, moze komotno uzet Mundijal :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 mar 2013, 23:34

Al' se i oni nalože protiv većih ekipa, ginu ljudi što jest jest.
Argentinu i Brazi su znali više puta dobit' na svom terenu, al' zato na tom istom terenu redovno fasuju od Kolumbije, Paragvaja i sličnih ekipica. :mrgreen:

HolySouth
Kontakt:

Post Postao/la HolySouth » 26 mar 2013, 23:37

U Boliviji nema nikome pobjede, to je oduvijek poznato.
Jao Lionele sine, šta si to pokušao da mi je znati :shock: :P :lol: na kraju ispade da doda loptu golmanu 8-)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 mar 2013, 23:38

Bolivija bi uzela titulu SP na toj nadmorskoj visini.
Mamu hebalo gdje to napravilo stadion .. k'o da na Kilimandzaru igraju.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 27 mar 2013, 00:25

http://www.marca.com/2013/03/26/futbol/ ... 38119.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Midzet povracao na poluvremenu.

HolySouth
Kontakt:

Post Postao/la HolySouth » 27 mar 2013, 00:29

Šta je?? nema daha, a pluca vape za kisikom :P a valja trcati 90 minuta ...hoces se kofrciti po Boliviji.
Tamo se ljudi rađaju sa škrgama i jednim plucnim krilom. Šta ce im drugo

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 mar 2013, 08:56

bojim se da ce ova sinocna utakmica ostaviti previse traga na messiju i mascheranu.jer je sinocna utakmica bila 3 puta teza od normalnih utakmica.nezz dal ce se uspjet oporaviti kako treba do pariza,protiv celte ni jednog ni drugog ne treba forsirat.ima bartra nek igra a villa umjesto messija .

ovaj video sve govori o tezini sinocne utakmice
poslije jednog obicnog sprinta igraci nisu mogli da dodju do daha,
di maria je nekoliko puta uzimo kiseonik iz boce sa argentinske klupe

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 mar 2013, 12:15

Any time that Spanish national team coach Vicente Del Bosque needs a goal, there's really only one man to turn to: Pedro.
The Canarian's 58th minute goal, which was the game's lone goal versus France in Paris, was just another example of how clutch this player has been for La Roja of late. In this current World Cup qualifying cycle, four of the eight Spanish goals have been scored by the Barcelona man. He has 10 goals in his last eight games for Spain and 10 in his last six starts.

In total, Pedro has accrued a whopping 12 goals in 26 games for his national team. He becomes just the fourth player ever to score at least 10 goals for Spain in a single season, joining David Villa, Fernando Torres and Raul in that list.

Pozdrav hejterima. 8-)
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 mar 2013, 13:12

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 27 mar 2013, 13:48

sad je i službeno...ftv i bht prenose bayern-juve...barem tako na ttx-u stoji...
nadao sam se barem da će ipak zbog ove vijesti o igranju ibrahimovića možda prenositi barsu,ali ništa..haj sad opet ganjaj linkove,sopcaste i ostalo...
a nije mi nikako jasno da su u uefi mogli dvije jače utakmice staviti isti dan a ove dvije slabije drugi..
prije se to drugačije određivalo,ali sada izgleda da prva dva para šta su izvukli,igraju isti dan...
šteta samo što nemaju dva termina za igrati,(recimo u 18.45 i 20.45) pa da se stigne sve to pogledati..

evo baš gledam na liveonsat, zasad 24 televizije prenose bayern-juve dok barsa-psg prenosi 32 televizije..vidjećemo za 5-6 dana koji će biti konačni omjer....
realno(ne navijački) ipak mislim da je utakmica barsa-psg atraktvnija za prenos..jesu juve-bajern gledano kroz povijest zajedno veći klubovi od prva dva,ali u ovom sad trenutku mislim da bi bio bolji potez prenositi barsu...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 mar 2013, 14:36

Normalno da ce prenosit Juve-Bayern. Ne samo da je ubjedljivo najzanimljiviji par 1/4 finala, vec ova dva tima imaju tri puta vecu bazu fanova u Bosni od Barce i PSG, odnosno od Barce.

HolySouth
Kontakt:

Post Postao/la HolySouth » 27 mar 2013, 14:42

[youtube][/youtube]

Tek napunio 19 godina, a drugi strijelac Segunde, zasad na kontu 18 golova u 26 nastupa, ispred njega samo Charles iz Almerie sa 19 na kontu i koji je iskusniji 10 godina.
Samo je decko mnogo sebican :P

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 mar 2013, 14:53

HolySouth je napisao/la: Samo je decko mnogo sebican :P
Malo je reći. :mrgreen:
Uz dobrog trenera se to može popravit', kako bi njega Pep izbrusio, uff. 8-)

HolySouth
Kontakt:

Post Postao/la HolySouth » 27 mar 2013, 15:17

slika

"Užasno je igrati na ovoj nadmorskoj visini i remi je dobar rezultat za nas. Svaki put kada se napregneš ili pojačaš tempo potrebno ti je vreme da se oporaviš. Nekim saigračima se vrtelo u glavi, ali sa mnom je bilo sve u redu", rekao je Mesi.

:P :mrgreen: Boga mi i njemu se vrtilo u glavi, vidjelo se to, samo nece da prizna.
Inace, sve preko 3000 metara nadmorske visine je opasnost za kardio sistem obicnog covjeka, a pogotovu profi sportaša.
Nema kisika ,a treba trcati. Srce se dvostruko napreže.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 mar 2013, 17:29

Čujem da je Valdes sinoć dobro branio za Španiju :D
Mes Que Un Club

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 mar 2013, 19:46

hule_barca je napisao/la:Čujem da je Valdes sinoć dobro branio za Španiju :D

Francuska-FC Barcelona 0:1

Strijelac: PEDRO :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Total
Kontakt:

Post Postao/la Total » 27 mar 2013, 20:38

Uh, ova reprezentativna pauza se baš odužila. Al' hvala Bogu, sinoć su završeni posljedni državni mečevi i možemo se okrenuti ka ligama. Već ovog vikenda Barcelonu očekuje 'pakleno' gostovanje Celti kojoj 'gori' pod nogama. Eventualnim kiksom i u ovom meču već polahko mogu spremat' stvari za druge lige. Ovaj meč će možda biti i jako zanimljiv zbog činjenice kako bi Tito napokon mogao sjesti na toliko dugo očekivanu klupu.

I, naravno, samo bih spomenuo kako je Pedro u sinoćnjem duelu protiv Francuske bio čovjek odluke. Svaka čast. A osim njega naveo bih i Lea koji je imao yeben meč protiv Bolivije na jako visokoj nadmorskoj visini...
Klassenerhalt - Na klar doch !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.