Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

am333
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la am333 » 17 nov 2009, 01:16

imaju fanaticosi jednu tako dobru prvo se sjedi i pjeva a onda svi u jednom momentu na noge......nije prošlo na stadionu policija na rasula na sve strane , ja trebao sjediti bogu iza nogu a potrefio se 2 metra od korner zastavice
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 17 nov 2009, 01:18

Realno, Tesko da cemo otici na SP. Nemojte me pogresno razumiti, ja volim ovu drzavu vise nego ista na svijetu ali cinjenica je ta da je cijeli svijet protiv nas. Lakse ce biti Portugalcima u Zenici nego sto vi mislite a sudija ce 100% biti protiv nas.

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 17 nov 2009, 01:19

Kako ti je lud potpis haha.

ne znam ja kako je kod vas, ali kod mene je situacija sada nekako ohrabrujuća. Sve što je bliža utakmica sve sam optimističnija da ćemo razvaliti portucigane. Neka se žale kome hoće, kada prime loptu **** ih u mozak, cigani . OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 17 nov 2009, 01:20

Hahaha... ronaldo ****.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 nov 2009, 01:21

Tarik14 je napisao/la:Realno, Tesko da cemo otici na SP. Nemojte me pogresno razumiti, ja volim ovu drzavu vise nego ista na svijetu ali cinjenica je ta da je cijeli svijet protiv nas. Lakse ce biti Portugalcima u Zenici nego sto vi mislite a sudija ce 100% biti protiv nas.

Ne vjerujem da će sudija biti protiv BiH.Rosetti je jedan od najboljih svjetskih sudija u ovom momentu i u najmanju ruku neće natezati ni na čiju stranu.Čak mislim da je malo naklonjen balkanskim ekipama.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 17 nov 2009, 01:22

ma za srijedu sam ja siguran samo u jedno....da će naši momci na stadionu biti ispraćeni ovacijama i suzama u očima i velikim osjećajem ponosa za sve ovo što su napravili u ovoj godini.....hoće li suze biti zbog tuge ili radosti to je već druga stvar.....ali težak je put od reprezentacije koja se bori sa farskim ostrvima i reprezentacije koja razigrava sa top 10 na fifinoj rang listi....golemo je to ljudi, ne zaboravite....poslali smo kući polufinalistu evrope sa zadnjeg eura
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 nov 2009, 01:24

za ovu tekmu mi pada samo jedna fraza: il si bos, il si hadzija... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 17 nov 2009, 01:26

am333 je napisao/la:ma za srijedu sam ja siguran samo u jedno....da će naši momci na stadionu biti ispraćeni ovacijama i suzama u očima i velikim osjećajem ponosa za sve ovo što su napravili u ovoj godini.....hoće li suze biti zbog tuge ili radosti to je već druga stvar.....ali težak je put od reprezentacije koja se bori sa farskim ostrvima i reprezentacije koja razigrava sa top 10 na fifinoj rang listi....golemo je to ljudi, ne zaboravite....poslali smo kući polufinalistu evrope sa zadnjeg eura
Da, poslali smo kuci Tursku ali ih nismo nijednom posteno pobjedili. Sami su sebe poslali kuci odigravsi 1-1 protiv Belgije i 0-0 protiv Estonije.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 17 nov 2009, 01:27

Pastuh je napisao/la:[youtube][/youtube]

Da možemo ovako mi skakati :D
Bolje je ovako:

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 17 nov 2009, 01:28

Tarik14 je napisao/la:
am333 je napisao/la:ma za srijedu sam ja siguran samo u jedno....da će naši momci na stadionu biti ispraćeni ovacijama i suzama u očima i velikim osjećajem ponosa za sve ovo što su napravili u ovoj godini.....hoće li suze biti zbog tuge ili radosti to je već druga stvar.....ali težak je put od reprezentacije koja se bori sa farskim ostrvima i reprezentacije koja razigrava sa top 10 na fifinoj rang listi....golemo je to ljudi, ne zaboravite....poslali smo kući polufinalistu evrope sa zadnjeg eura
Da, poslali smo kuci Tursku ali ih nismo nijednom posteno pobjedili. Sami su sebe poslali kuci odigravsi 1-1 protiv Belgije i 0-0 protiv Estonije.
A mi nismo.....koliko ja znam mi smo izbacili Tursku kad smo uzeli 12 bodova belgiji i estoniji
-Sasha Vugdalich

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2009, 01:30

_dreamer_ je napisao/la:za ovu tekmu mi pada samo jedna fraza: il si bos, il si hadzija... :D
;)
Treceg fakat nema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2009, 01:33

Tarik14 je napisao/la:
@Tarik jesili ti ikad cuo za konacnu tabelu :roll:
U kvalifikacijama nije samo Turska i Spanija igrala. 8-)
I mi smo protiv Danaca onda imali pobijedu i nerjesen rezultat.A u ukupnom plasmanu CETVRTI.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 nov 2009, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 17 nov 2009, 01:33

u to budi siguran,prvi cu plakat ja mislim kako god da bude :cry:

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 17 nov 2009, 01:34

Sutra se u Hotelu zenica prikazuje film "Dom za vjesanje" da malo portugalci sami sebi podignu moral.
Glavne uloge Nani kao perhan i Bruno alves kao merdjan

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 17 nov 2009, 01:35

ibrakadabra je napisao/la:Sutra se u Hotelu zenica prikazuje film "Dom za vjesanje" da malo portugalci sami sebi podignu moral.
Kralju...odavno se nisam nasmijao ovako HAHAHA
-Sasha Vugdalich

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2009, 01:36

ibrakadabra je napisao/la:Sutra se u Hotelu zenica prikazuje film "Dom za vjesanje" da malo portugalci sami sebi podignu moral.
A Quruza ce biti redatelj Nemanja Kusturica :twisted:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 17 nov 2009, 01:39

harishp je napisao/la:
hahahahahahahahahah
joj legendo smrzao sam se dok smo docekali portucigane,a ti si me zagrijao sa ovim :D :D :D :D zvacu nanija perhane citavu tekmu obecavam hahahahhaahha

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 17 nov 2009, 01:39

Pa zar mora uvijek ovako biti ,uvijek nam nesto malo fali da odemo ,uvijek neki korak zafali,u kosarci uvijek neki barazi ,u rukometu uvijek neke utakmice presudne ,u fudbalu da ne spominjem koji smo pehovi..uvijek neke teorije ,uvijek nesto nam fali..sada u Lisabonu odigramo odlicno ,primimo smijesan gol ,pogadjamo okvir gola ,uvijek je.beno nesto ...pa zar smo ovako prokleti u pi.zdu materinu..koji je vise ku.rac..pa evo sto smo se ispatili uz rat ,nego nikad kapi radosti ovom napacenom narodu..kad god covjek pomisli da ide nabolje neki se **** desi..ide mi sve ovo na ku.rac..i sa zutim kartonima ,i sa padom morala kod reprezentativaca ,i kod rezultata gdje ne smijes gol primiti ,i kod FIFA-e .sudija ,piz.de materine!
Gledam one Irce ,pa oni su poginuli za dobar rezultat ,borili se k'o lavovi ,promasili drama prilika ,i uze Anelka loptu ,sutnu je jer nije imao kuda s njom ,i dade gol...to je kad si mali ,je.ben,zelen..fuj!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 17 nov 2009, 01:41

harishp je napisao/la:
A stara od ronalda ce da glumi onu perhanovu babu"APSOLUTNO ROMANTICNO"
Ljudi jeste je vidjeli u portugalu ista ko one k.u..r.a.v.e sa lasve

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 nov 2009, 01:41

ibrakadabra je napisao/la:
Pastuh je napisao/la:[youtube][/youtube]

Da možemo ovako mi skakati :D
Bolje je ovako:

Sa besiktasom se nemoze niko porediti to je ubjedljivo najjaci klip,hajbolji navijaci sto se tice navijanja svi kao jedan .. Nadam se da ce mo im u Zenici bar malo blizu biti,da se neuvrijede nasi navijaci ali ovo je za primjer da pjevaju svi kao jedan!

Ovo covjek kad gleda jeza cista koje grlo

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 17 nov 2009, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.