Chicago Bulls
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: Chicago Bulls
BREAKING NEWS:
Derrick Rose is BACK, ESPN reports!
He will play against the Heat tomorrow night!
Derrick Rose is BACK, ESPN reports!
He will play against the Heat tomorrow night!
Džabe me naloži 
Ama on je spamerska vijest, kakav crni ESPN.
Ja sam skoro ovdje postavio, da se nece znati hocel on igrat sve do 1-2 sata prije utakmice. Tad ce i on uvidjeti da li moze igrat ili ne. Meni je ovdje malo sve nesto cudno, imam osjecaj da Rose nas sve trolla, posavjetovan Reggie-ovim savjetima da presjedne citavu sezonu.
Jedva cekam kraj ove sage, hype se toliki digao u pm. Ko Jamesov Decision, poceo mi Derrick nervirati radi toga bas.
Ja sam skoro ovdje postavio, da se nece znati hocel on igrat sve do 1-2 sata prije utakmice. Tad ce i on uvidjeti da li moze igrat ili ne. Meni je ovdje malo sve nesto cudno, imam osjecaj da Rose nas sve trolla, posavjetovan Reggie-ovim savjetima da presjedne citavu sezonu.
Jedva cekam kraj ove sage, hype se toliki digao u pm. Ko Jamesov Decision, poceo mi Derrick nervirati radi toga bas.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
za americke medije bi bilo idealno da se vrati veceras.jos da Bullsi dobiju ti bi bilo za price danima.ako se ne vrati veceras ko zna mozda i presjedi sezonu jer ovo je za njih idealno,kuci igraju,protiv najboljih u ligi,itd ,itd
Ne vjerujem da će se vratiti na utakmicu protiv tako kvalitetnog protivnika.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pa prosli put kad se vratio nakon povrede (ja mislim leđa) odmah je zaigrao protiv Heata, bio je bas rovit, ja mislim da je pogodio samo jedan sut od 13,14 pokusaja, ne bi puno drugacije bilo ako bi veceras igrao ( mada smo ih i tada dobili trojkom CJ-a za produzetak i ucinkom klupe kasnije). Kako god, ja bih volio da se sto prije vrati, jer je on sigurno fizicki potpuno spreman, to je sve u glavi, a tu mentalnu blokadu jedino moze prebroditi igranjem PRAVIH utakmica, a ne trening 5 vs 5 i scrimmage-ima.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nek se vrati. Nije isti osjećaj taslačiti Bikove bez njega.
sta tebi to znaci, ti ionako ne navijas za ekipu nego za pojedinca. tipicni teen.
Pa On ih taslači. Zar ne? LBJ u play-offu protiv Rosea ima 8-2 uz više poena, skokova, asistencija (Rose je PG), ukradenih i blokova. Vazelin, nego šta!?goca_sa je napisao/la:sta tebi to znaci, ti ionako ne navijas za ekipu nego za pojedinca. tipicni teen.
ArmaSarma je napisao/la:Pa On ih taslači. Zar ne? LBJ u play-offu protiv Rosea ima 8-2. Vazelin, nego šta!?goca_sa je napisao/la:sta tebi to znaci, ti ionako ne navijas za ekipu nego za pojedinca. tipicni teen.
haj ti dijete kmeci, vrijeme je za promjenu pampersica, okle tebe s nba-om.
Možda je samo vrijeme da Bikovi konačno dohakaju najvećem igraču u ovom stoljeću? Ili ipak nije došlo to vrijeme nego će i dalje biti taslačeni?
ArmaSarma je napisao/la:Možda je samo vrijeme da Bikovi konačno dohakaju najvećem igraču u ovom stoljeću? Ili ipak nije došlo to vrijeme nego će i dalje biti taslačeni?
morat ces od sada da vodis monolog jer takva vrsta djecurlije kod mene zavrsava na ignore listi.
spameri na djelu,ne treba im odgovarat i oni odu
dosadni moron..."begonja"
Pa hocel makar u playoffu igrat??
Idi svršavaj na LaQueena, pačeniku jadni.

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Nadam se da ste spremni.

Noah, Rose, Belinelli and Hamilton all out tonight for the Bulls.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Šteta

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.