Mislim da ce Tango da se proseta kroz to.badblueboylivno je napisao/la:Tango prvak RS-a, idu u playoff za prvaka s Centrom i Brotnjom.
Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- badblueboylivno
- Kontakt:
Vidjet ćemo, ako su tako razbili Leotar, sigurno su favoriti.
Više bih volio da je pravi playoff format, ili Final Four, 1. FBiH v 2. RS i obrnuto.
@Neutral
Sve je do saveza koji vode lige... da je to ujediniti, recimo Prva liga zajednička, osam klubova, četiri druge (po dvije u svakom entitetu radi smanjenja troškova) i onda playoff za plasman u Prvu, sigurno bi to bilo bolje... ali ovo sada ne vodi nigdje, čovječe, iz jedne lige istupi šest od sedam klubova koji su započeli natjecanje.

Više bih volio da je pravi playoff format, ili Final Four, 1. FBiH v 2. RS i obrnuto.
@Neutral
Sve je do saveza koji vode lige... da je to ujediniti, recimo Prva liga zajednička, osam klubova, četiri druge (po dvije u svakom entitetu radi smanjenja troškova) i onda playoff za plasman u Prvu, sigurno bi to bilo bolje... ali ovo sada ne vodi nigdje, čovječe, iz jedne lige istupi šest od sedam klubova koji su započeli natjecanje.
Hayley <3
Ništa čudno u BiH. Svako je handri gdje i god stigne.
Ma prejaka ekipa stvarno braca Novoselac,Radmilovic,Guso,Eric,Tanaskovic,na golu Delihasanovic i Hasanspahic,Nermin Jusic...
Mislim da im cak ni Centar ne moze prici mada i oni imaju izuzetnu ekipu ako je to ona stara ekipa sa Kruskom na golu,Cunijem,Sahmanijom,Djuderijom,Kurtom,Kahvedzicem,Bunarom i ostalim.
Mislim da im cak ni Centar ne moze prici mada i oni imaju izuzetnu ekipu ako je to ona stara ekipa sa Kruskom na golu,Cunijem,Sahmanijom,Djuderijom,Kurtom,Kahvedzicem,Bunarom i ostalim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- samo_lijevo
- Kontakt:
1.Kaskadabadblueboylivno je napisao/la:Futsal turnir u Visokom za igrače do 21 godine.
http://nsfbih.ba/novost/9793/futsal_tur ... 13._godine" onclick="window.open(this.href);return false;
Razriješeno je i pitanje Druge lige Sjever - prvak je MNK Galaktikosi Visoko.
Otvorio sam na wikipediji stranicu o Futsal ligi BiH i o ovogodišnjem prvenstvu.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Liga_Bosne ... 012./2013.
2.Brotnjo
3.Galaktikosi
4.Karaka
...
finale:Kaskada-Brotnjo 6:2
najboji igrac turnira Husein Sakusic iz ekipe Kaskada,najbolji strijelac Rahim Spahic iz Kaskade,najbolji golman Ivan Vrdoljak iz Brotnja.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- badblueboylivno
- Kontakt:
Danas futsal reprezentacija kreće u borbu za plasman na EP, kojemu je dogodine domaćin Belgija.
Turnir se igra u Bratislavi, a naša reprezentacija je u skupini sa Slovačkom, Azerbajdžanom i Norveškom - tim redom idu i utakmice: danas, sutra i u subotu.
Mislim da se može uloviti jedno od prva dva mjesta, a favorit skupine su sigurno Brazilci s Kavkaza.
Na Euro će se plasirati pobjednici sedam skupina, a u doigravanje za četiri mjesta idu svi drugoplasirani i najbolji trećeplasirani - ukupno 11 reprezentacija će se pridružiti domaćinu.
Turnir se igra u Bratislavi, a naša reprezentacija je u skupini sa Slovačkom, Azerbajdžanom i Norveškom - tim redom idu i utakmice: danas, sutra i u subotu.
Mislim da se može uloviti jedno od prva dva mjesta, a favorit skupine su sigurno Brazilci s Kavkaza.
Na Euro će se plasirati pobjednici sedam skupina, a u doigravanje za četiri mjesta idu svi drugoplasirani i najbolji trećeplasirani - ukupno 11 reprezentacija će se pridružiti domaćinu.
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Azerbajdžan - Norveška 6-0
Slovačka - BiH počinje za 10 minuta.
Slovačka - BiH počinje za 10 minuta.
Hayley <3
1:1 trenutno bolje stojimo na terenu i sad mi se cini da smo zakinuti za penal..
- badblueboylivno
- Kontakt:
http://live.huste.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;badblueboylivno je napisao/la:Ima li TV prijenos igdje?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hvala, majstore.
Mogli su kameru staviti i kod korner zastavice.
Mogli su kameru staviti i kod korner zastavice.
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Bravo momci 
1-2 odlicno iskoristena greska mislim da bi trebali uzeti ovu utakmicu pokazali smo se u boljem svijetlu 
- badblueboylivno
- Kontakt:
Lopta je pet minuta u našoj polovici, ne valja ni malo ovo kako igraju.
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
goooooool 1-3 iz prvog udarca na gol u drugom dijelu. 
1-4 autogol
3-4 sedam minuta do kraja
1-4 autogol
3-4 sedam minuta do kraja
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
4-4, 1:30 do kraja
Kakvi amateri.
Kakvi amateri.
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 27 mar 2013, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3
-
samozeljo1987
- Kontakt:
E što padosmo 
Jao invalida nasih, pa nakon 30 min ostadose bez daha. Trebali smo izgubiti glat.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Razočaran sam na kraju. Imaš 4-1 i ne možeš to sačuvati protiv ekipe koja je sigurno manje kvalitetna od tvoje. Dobro pa je golman bio raspoložen, inače bi Slovaci dobili 3-4 razlike.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.