slazem se za oba para, samo ih ja nisam zajedno odigrao nego rasporedio.. sjecam se prosle utakmice Georgea protiv Houstona kada je u prvoj cetvrtini presao u over a na kraju je zabio 33, Nelson bi takodjer trebao jer je Affllao do kraja sezone out, a Vucevic nije igrao proslu utakmicu i za veceras je upitan, znaci uzet ce Nelson minimalno 20 lopti a Walker nije bas neki dobar obrambeni igrac.amarosim je napisao/la:Ljudi,od NBA se po meni treba fokusirati na dva igraca P.Georgea i J.Nelsona,piste sve sto saznate u vezi sa ozljedama u njihovim ekipama a ima ih po dosta,obojica igraju sa ekipama(Houston i Charlotte) koje kriminalno brane njihove pozicije a Paul i Jameer su glavne napadacke opcije svojih ekipa i kad su njihove ekipe kompletne a da ne govorim sada kad fale igraci iz pocetnih petroka...ja cu najvjerovatnije obojicu over na veliki ulog.......
Lopez over- nema Johnsona najvjerovatnije veceras tako da bi vise lopta trebao on dobiti, Aldridge nije nesto posebno u obrani takoda ga ocekujem 20+
Horford over- u odlicnoj formi, Toronto jako slabo brani centarsku poziciju tako da bi on trebao otici preko 17,5
Walker over - vec sam ga gore spominjao, cuvat ce ga Nelson koji nije neki obrambeni specijalac, u sve tri utakmice ove sezone protiv Orlanda Walker je isao u over tako da bi trebao i veceras, a igra puno bolje na domacem terenu nego na gostujucem tako da je to jos jedna prednost
LBJ over- najjaca karika Miamija. Definitivno igra najbolju kosarku u karijeri, poentira,skace,asistira sve radi i ima dobru pomoc od suigraca. Veceras Miami lovi 28-u uzastopnu pobjedu a ceka ih neugodni Chicago tako da ocekujem Lebrona na nivou i trebao bi preci 26,5