ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

ArmaSarma
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la ArmaSarma » 27 mar 2013, 04:37

Citizen-X je napisao/la:
ArmaSarma je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:Haso odigr'o tekmu zivota...
Jest za nekog ko ga gleda drugi put u životu. Možda treći.
o đe si begov sine i poznavatelju svega i svacega u zivotu svijetu i sportu :lol:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Hajde sad gledaj ovo sat, pa mi se javi oko 06.00h

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 27 mar 2013, 04:43

imam ja pametnija posla zlato moje ;) laku noc
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 27 mar 2013, 11:28

Kakav cas starog majstora! 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 27 mar 2013, 12:11

"Sretan sam i ponosan jer sam protiv igrača koji dominira ovim sportom posljednjih nekoliko godina, iskoristio sve prilike koje sam dobio. Mislim da sam odigrao ekstremno dobro".

toliko o tome da nije igrao mec zivota...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

ArmaSarma
Kontakt:

Post Postao/la ArmaSarma » 27 mar 2013, 12:43

Citizen-X je napisao/la:"Sretan sam i ponosan jer sam protiv igrača koji dominira ovim sportom posljednjih nekoliko godina, iskoristio sve prilike koje sam dobio. Mislim da sam odigrao ekstremno dobro".

Meč života=najbolji meč u životu. A ovo mu nije bio najbolji meč jer je Novak napravio nekih 30+ pogrešaka, a i Haas se ponovo usrao. Velika pobjeda protiv velikog igrača jest, ali meč života nije.

Ko to ne konta, ima problem s mozgom.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 mar 2013, 14:37

Dijanin sin se vraća u prosjek.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 mar 2013, 14:56

ArmaSarma je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:"Sretan sam i ponosan jer sam protiv igrača koji dominira ovim sportom posljednjih nekoliko godina, iskoristio sve prilike koje sam dobio. Mislim da sam odigrao ekstremno dobro".

Meč života=najbolji meč u životu. A ovo mu nije bio najbolji meč jer je Novak napravio nekih 30+ pogrešaka, a i Haas se ponovo usrao. Velika pobjeda protiv velikog igrača jest, ali meč života nije.

A koga je natjerao na greške? :(
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ArmaSarma
Kontakt:

Post Postao/la ArmaSarma » 27 mar 2013, 14:58

Mancini je napisao/la:
ArmaSarma je napisao/la:

A koga je natjerao na greške? :(
Niko. Da si gledao, vidio bi. Sad izvoli pogledati, pa se vrati i reci da si napisao veeeeeliku glupost.

[youtube][/youtube]

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 27 mar 2013, 15:08

Djokovic je izbacio sve sto je mogao, potpuno van ritma.

Haas igra dobro, ali nista toliko posebno, imao je on puuuuno boljih meceva.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 mar 2013, 15:28

Ko to ne konta, ima problem s mozgom.[/quote]
A koga je natjerao na greške? :([/quote]

Niko. Da si gledao, vidio bi. Sad izvoli pogledati, pa se vrati i reci da si napisao veeeeeliku glupost.

[youtube][/youtube][/quote]
Ne pada mi na pamet sa tobom raspravljati,sa poštovaocem lika i djela dotičnog gospodina.Vidim da je nekima veoma teško pao poraz istog. :shock:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 mar 2013, 18:40

arma sta ovo svi bjeze iz rasprave s tobom :mrgreen: I traze neke izgovore koji su toliko glupi da ne bi prosli ni u obdanistu :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 27 mar 2013, 18:47

kako je odigrao haas :o 8-)

svaka cast, stari je to lisac. a murray je sada glavni kandidat za naslov. ali nece daleko - cilic ga rjesava u 2 seta 8-)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 mar 2013, 21:43

Edin TM87 je napisao/la:arma sta ovo svi bjeze iz rasprave s tobom :mrgreen: I traze neke izgovore koji su toliko glupi da ne bi prosli ni u obdanistu :lol: :lol:
Zato si ti intelektualac koji je je dan i noć na forumu.Nije to lahko izdržati. ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 mar 2013, 21:57

Mancini je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:arma sta ovo svi bjeze iz rasprave s tobom :mrgreen: I traze neke izgovore koji su toliko glupi da ne bi prosli ni u obdanistu :lol: :lol:
Zato si ti intelektualac koji je je dan i noć na forumu.Nije to lahko izdržati. ;)
Hahahahahaha ode ovaj iz daleko loseg u jos gore, e svasta cuj dan i noc :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 mar 2013, 22:21

Edin TM87 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Hahahahahaha ode ovaj iz daleko loseg u jos gore, e svasta cuj dan i noc :lol:
Teniski stručnjaće sa foruma grohotom se smijem. :lol: :lol: :lol: A sada jedno ozbiljno pitanje za stručnjake.Može li dotični teniser iz Srbije ikada izgubiti meč a da odigra solidno :?: Ili pak uvijek odigra loše kada izgubi :?:

ArmaSarma
Kontakt:

Post Postao/la ArmaSarma » 27 mar 2013, 22:28

Mancini je napisao/la:A sada jedno ozbiljno pitanje za stručnjake.Može li dotični teniser iz Srbije ikada izgubiti meč a da odigra solidno :?:
Pronašao sam se u boldiranom. Odgovor je da. Ne znam trebam li ti i nabrojati takve mečeve ili ćeš ih sam pronaći?

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 mar 2013, 22:33

ArmaSarma je napisao/la:
Mancini je napisao/la:A sada jedno ozbiljno pitanje za stručnjake.Može li dotični teniser iz Srbije ikada izgubiti meč a da odigra solidno :?:
Pronašao sam se u boldiranom. Odgovor je da. Ne znam trebam li ti i nabrojati takve mečeve ili ćeš ih sam pronaći?
Hvala na odgovoru ali ne vjerujem u to.Kada se samo sjetim mečeva protiv španca kralja šljake i srbijanca jasno mi je da je Nole pružao odlične igre na šljaci a gubio od Rafe.Na betonu je bilo uglavnom obratno.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 27 mar 2013, 22:34, ukupno mijenjano 2 puta.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 27 mar 2013, 22:33

Ekstremno dobro nije isto sto i mec zivota.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 mar 2013, 22:43

Stvar je jako jednostavna: Djokovic je odabrao pogresan gameplan, koga nije promenio ni nakon 0-1 u setovima, vec je to uradio nakon pretrpljenog brejka u drugom setu. Tada je vec bilo kasno i Haas je isuvise dobar igrac sa gomilom varijacija u igri da bi takav poklon odbio. Bolji igrac nocas je pobedio. Stvar je u tome da to niti je bio mec zivota T.Haasa, niti je Djokovic bio na svom nivou usled ociglednog problema sa vremenskim uslovima. Jbga, igraci ritma koji su i genericki baselineri (tipa Djokovic ili Lendl) su u problemima svaki put kada loptica ima nepravilan odskok, jer im se "rushi" taj i takav koncept igre.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 28 mar 2013, 04:29

Profesor Tommy nastavlja gdje je stao sinoć. Još jedno predavanje u nizu teniskog velemajstora. :!:

Odličan postotak osvojenih poena na prvi servis, ritern besprijekoran, FH odavno nije bio bolji, kako CC tako i paralela, a bekend je priča za sebe. Spominjao sam nekoliko puta, ali opet ću, nisam vidio igrača sa varijativnijim jednoručnim bekendom od Tommya. Ne postoji udarac koji ne može odigrati sa njim, bilo da se radi o Top spin, flatu, CC, paraleli ili slajsu. Još jednom je pokazao fenomenalnu igru na mreži, vrhunski net coverage i touch što 15 od 18 osvojenih poena i potvrđuju. Treba istaći da je i večeras bio daleko nadmočniji u razmjenama, uspio iznuditi dosta grešaka od Simona, a pritom postići 20 vinera, te imati više nego solidnu realizaciju brejk lopti (4-8) s tim da protivniku nije pružio niti jednu.

Jedino što smo vidjeli od Simona, a što je svakako vrijedno pohvale su one tri Running forhend paralele iz prvog seta, kojima me podsjetio na Pistol Petea. Budući da to nije nimalo lako (Pete je unikatan, jedan jedini) onda mu upućujem velike čestitke na tim potezima.
Tommya u finalu čeka Ferrer, koji ipak ne igra u prepoznatljivoj formi, što su dosadašnji mečevi i pokazali, ali uspio je da se plasira u polufinale i to je jedino bitno. Olakšavajuća okolnost za Njemca jeste to da se fizički i mentalno osjeća sjajno, nije imao mnogo zahtjevnih mečeva, a pobjedom nad Novakom je svakako dobio veliku dozu samopouzdanja, što se posebno vidjelo večeras, tako da uz adekvatan gameplan i visok postotak prvog, svakako može nadati svom trećem Masters finalu, 13. u karijeri, a tamo šta Bog dragi da. I ovaj rezultat je svakako veliki uspjeh, budući da mu je do sada u Miamiu najveći domet bilo 4.kolo.

Čestitke Tommy, nastavi nas oduševljavati sa ovakvim partijama. :idea:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.