Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

ZagorTeNej
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la ZagorTeNej » 17 nov 2009, 05:26

Sabahudine vrati se molim te legendoooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Joj koji je covjek divota slusati kad prenosi tekmu nema ravnoga.

malacarsijabl
Kontakt:

Post Postao/la malacarsijabl » 17 nov 2009, 06:06

Vela Havle !
Sta je ovo?Citam neke postove i ne mogu da vjerujem... U srcu Bosna - u glavi fosna.
Neki forumasi su u posljednja dva dana dobili pravo **** napad mentalne aktivnosti,doduse predskolskog nivoa i postali hiperaktivni,sto bi se reklo birindzil forumasi ,pri tom potpuno izgubvsi samokontrolu.(umor,sta li?)
Hairlije se ubise od postanja,a da bi ko primijetio njihov trud smisljaju i pisu nevidjene gluposti i predlazu sve i svasta.
Oni koji jos ne kontaju da sega ima granicu,a glupost ne, hoce izgleda da nam FIFA udari pecat na nas taksirat(jer ono u Lisabonu nije nista drugo nego taksirat)i prije srijede.Jel to hoce?Ako je to cilj onda nema cekanja,bacajte odmah bombe na hotel,fatajte se utoka,rokajte ,zapalite im autobus,sjebite sve oko hotela,razvaljujte...
Ne cekajte srijedu.
**** utakmicu,zanimljivije ce biti gledati svjetske TV-stanice na kojima ce se danima vrtiti "podvig" nekog tokmaka koji ,zakrvavljenih ociju ,zabada noz Decu u ledja i dok mu ga murija otima,istim vadi oko Naniju,prerezavsi prije tog Carvalhu tetivu na lijevoj nozi.

Podvig ce, garant zadobiti simpatije cjelokupne BiH javosti,pogotovo BHF-a koji ce ga sutati po stadionu, a bogami ni svijet nece ostati imun na „nasega junaka.“
Nakon toga 2010 mozemo rahat gledati mundijal i oporavljenog Deca kako iz penala zabija gol npr.Argentini i kontati kako bi im Dzeko zavaljo dva,da nebi kreleta.
A i nasi bi nam jarani ,pripadnici plemena Zulu, mogli okrenuti ledja i reci -e,vala nek nema onih hajvana!

Slazem se s nekima da su Portugalci gadovi,da nas ne vole (ne volimo ni mi njih) i znam da su odgovorne hulje nasu raju,pa i zene tamo marisali,a igrace repke na aerodromu ponizavali,kao sto znam da su i Spanci jedne godine protiv nas navijali- Srbija,Srbija!**** iko mater Iniesti,Xaviju..?(ispo bi ,vala levat pred rajom)

Ne kazem da se na forumu ne treba zajebavati i da onom felsi Liedsonu,foleru Naniju i drugima ne treba spominjati familija,ali sad pisati(gugloni prevodi na sve jezike,pa tako...) i pogotovo izvoditi gluposti zbog kojih bi nas onaj garib i mafijas Blt,skupa s Al Kaponeom-Plt nogisao iz JAR-a,ako se plasiramo,a hocemo aBd .Ubijedjen sam 100%
Zato u normalu i navijajmo ... a svijet ce vidjeti da 15 000 BiH navijaca vrijedi vise nego Portugalskih 60-70 000.(a na onu,papansku muziku im se poserem)

Ovo nam je prilika da se po prvi put plasiramo na najznacajnije fudbalsko takmicenje(uopste na neko takmicenje) i sad nam ne treba neki debil to zasrati svojim primitivlukom.

Vratimo se temi,a budalastine pustimo kraju.Harise ja navio sahat, a ti...gdje iskopa Bisica :) :evil:

p.s.

Halo,moderator pali svjetlo,a dalje ce se pojedini valjda sami snaci!

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 17 nov 2009, 07:24

harishp je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:Sutra se u Hotelu zenica prikazuje film "Dom za vjesanje" da malo portugalci sami sebi podignu moral.
Glavne uloge Nani kao perhan i Bruno alves kao merdjan
A Quruza ce biti redatelj Nemanja Kusturica :twisted:
hahahahahahahahahah ovo je najaće dosad sto sam procito na forumu hahahahaa

NK_CELIK_
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK_ » 17 nov 2009, 08:21

Meni su gori ovi nazovimo ih administratori na forumu nego Portugalci..Morao sam se registrovati na forum 365. put....
!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 17 nov 2009, 08:42

kingfaruk je napisao/la:
Elddar je napisao/la:hoće li biti kakav video te bahine spike?
[youtube][/youtube]

baho ti si majstor...ojjjj..najezih se......dajte nam bahu u srijedu....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 17 nov 2009, 08:55

zna li ko je li bilo sinoc ispred hotela slavuja,bubljeva i serpi??

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 17 nov 2009, 08:56

hah sam da pozelim dobro jutro portugalcima :)
jeste li dobro spavali, stare mi moje :) ?? ;) ;)
hah After party :D

NK_CELIK_
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK_ » 17 nov 2009, 08:58

Eh jos samo 36 sati i slijedi burgijanje !!!!!!
!

dubrave
Kontakt:

Post Postao/la dubrave » 17 nov 2009, 09:07

Baho kralju naš svaka ti čast. Dosad nikad nisam zaplakao na neki komentar, al ovo je bilo zaista dirljivo. Suze su mi sam išle kao u malog dojeta. Nadam se da će te tvoje riječi doć do naših fudbalera i da će im još više podići moral i volju koja je i onako na zavidnom nivou. Nadam se kralju moj da će te tvoje riječi doći do ovih naših forumaša koji pokušaju naškodit ovoj našo reprezentaciji. Ne kažem da je ne vole, al samo nisu svjesni svojih postupaka jer zaista je čitav svijet protiv nas. Da Džeko igra u Mančesteru, Miske u Arsenalu, Pjanić u Realu, a Ibišević u Interu ja mislim da bi onda cijeli svijet bio na našoj strani, al ja sam 1 000 000 % ubijeđen da će to vrlo brzo da se desi.
Kralju još jednom ti hvala na ovako dirljivim riječima.
Pozdrav svim istinskim navijačima JEDNE NAM JEDINE BOSNE I HERCEGOVINE.

NK_CELIK_
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK_ » 17 nov 2009, 09:11

Baha je uhljup, sa njim nemamo srece, ne donosi nam srecu...Treba Marjana prekomandovati na BHT i kraj price..Covjek nam je donijeo srecu i treba ga drzati na svim utakmicama dok nam ide ovako dobro a ici ce i bolje jer imamo mlade igrace...

Sta mislite da nam se ponovi utakmica kao protiv Belgije ili jos bolje protiv Norveske, da ga zabijemo pred kraj za 1-0...Pa produzeci i u njima 1-1....I onda na penale da dobijemo 8-7.....
Bile bi bolnice pune !!!!
!

dubrave
Kontakt:

Post Postao/la dubrave » 17 nov 2009, 09:13

NK_CELIK_ je napisao/la:Baha je uhljup, sa njim nemamo srece, ne donosi nam srecu...Treba Marjana prekomandovati na BHT i kraj price..Covjek nam je donijeo srecu i treba ga drzati na svim utakmicama dok nam ide ovako dobro a ici ce i bolje jer imamo mlade igrace...

Sta mislite da nam se ponovi utakmica kao protiv Belgije ili jos bolje protiv Norveske, da ga zabijemo pred kraj za 1-0...Pa produzeci i u njima 1-1....I onda na penale da dobijemo 8-7.....
Ja bi kralju bio prvi od tih pacijenata. A vjerujem i ti isto. Lijep pozdrav iz Živinica.

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 17 nov 2009, 09:13

majku li im cigansku i sretnu vidi ti njih hoce se zaliti sto su im ljudi zvizdali i sto su zadrzani na carini..ee nisam znao da covjek ne smije zvizdati i zadrzati te na carini da te pregledaju..pa nek vide da ljudi na carini i u nas rade svoj posao i ona su rekli da ce doci sa oruzjem,a vala i kakvi su normalno da su svima sumnjivi..
izvinjavam se romima,ovi su puno gori..

NK_CELIK_
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK_ » 17 nov 2009, 09:15

dubrave je napisao/la:
NK_CELIK_ je napisao/la:Baha je uhljup, sa njim nemamo srece, ne donosi nam srecu...Treba Marjana prekomandovati na BHT i kraj price..Covjek nam je donijeo srecu i treba ga drzati na svim utakmicama dok nam ide ovako dobro a ici ce i bolje jer imamo mlade igrace...

Ja bi kralju bio prvi od tih pacijenata. A vjerujem i ti isto. Lijep pozdrav iz Živinica.
mene bilo steglo ovu zadnju utakmicu u grudima, na trenutke sam morao izici na balkon, nisam mogao da gledam...No sad se bolje spremam, sutra od podne udaram po pivama, ima da me unesu na utakmicu .... :D :D
!

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 17 nov 2009, 09:15

brate bude li 1-1 u produzetcima nece ni biti penala,i u produzetcikma vazi pravilo gola u gostima..bar ja mislim da je tako..tako da je onda bolje da u produzetnica bude 0-0 :D

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 17 nov 2009, 09:16

kakav ba ljudi fair play.ma treba im se krvi napit jbm im sve odvratno :twisted: :twisted: ,bit bezobrazni do kraja,provocirat,psovat,udarat i sve to na kvadrat..........nema vise kalkulisanja :evil: :twisted: :evil:

NK_CELIK_
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK_ » 17 nov 2009, 09:17

Nije tako..Pravilo gol na strani vazi samo u regularnih 90 minuta !!!
!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 nov 2009, 09:19

Skroz sam nervozan, ne znam vise sto bi prije uradio. Htio bih svim deckima sutra pozeliti sreću uz jednu pjesmu Vice Vukova (Tvoja Zemlja). Iako govori i pjeva o Hrvatskoj, mene ona uvijek asocira i podsjeca na moju rodnu grudu, i na Bosnu i Hercegovinu. Nemojte mi zamjerit sto to ovjde stavljam, nisam znao gdje cu.

Sretno dečki i samo hrabro i ponosno sutra, ako je sudeno da izgubite nitko vam nece zamjerit, samo ostavite srce na terenu

Tu ćeš naći uvijek dom,
srce koje kuca za te,
ruku da te prati,
majku da te shvati,
znat ćeš sve što treba znati.

Znat ćeš kako boli plač
kada tvoja zemlja pati;
ali iza svega
sigurno ćeš znati
što ti znači ovaj kraj.

To je moja zemlja, tu sagradi dom,
tu je stari temelj, tu na kršu tvom.
Tuđin i oluje kidali su nju,
al' još uvijek tu je sve dok mi smo tu.

Bit ćeš bogat ko i mi,
kralj što ne zna što je kruna,
al' na svojoj grudi
ko i ovi ljudi
bit ćeš velik ko i mi.

Pozdrav!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 17 nov 2009, 09:21

NK_CELIK_ je napisao/la:Nije tako..Pravilo gol na strani vazi samo u regularnih 90 minuta !!!
hajd drago mi je da je tako,ja sam mislio da vazi i u produzetnica.. :D

NK_CELIK_
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK_ » 17 nov 2009, 09:22

Nani voli Jogobelu !!!!

Sinoc je neki od navijaca pljunuo portugalskog reprezentativca direktno u lice !! Nani je u prolazu do autobusa polizao tu pljuvotinu i osjetio neobicnu i njemu do sada nepoznatu strast..Radilo se o Jogobeli....Tijekom voznje do Zenice Nani se jezikom oblizivao po licu a posto ima jezik ko mravojed, uspio je da oblize cijelo lice..Odmah po dolasku u zenicki hotel je narucio karton Jogobele nakon konstatacija sa osobljem hotela.....Sad se nadamo da ce od prekomjerne kolicine Jogobele dobiti i proljev..No tu je srecom Deco koji uziva u takvom delicatesu, pa je i to dokaz koliko je portugalska reprezentetacija kompletna i dobro organizirana u svim vidovima, kako unutar tako i van terena !!!
!

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 17 nov 2009, 09:27

nadam se da ce Ciro i ekipa to rijesiti i bez produzetaka...ali moze li to neko provjeriti da li vrijedi ovo pravilo gol u gostima u produzetcima
u kupu uefa i LŠ (UEFA takmicenja)vrijedi,a za fifina takmicenja ne znam
Ajvatar

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.