Cautinho je napisao/la:Reci cu te @bagrcavom,sad mi je on mentor,a ja njegov sticenik,razbit ce te na komade.Donnie Darko je napisao/la:jbg jedno je carsija, drugo osnovna skola.ahmad_tz je napisao/la:cuj ga jes opasan u facu kaze imas problema, u svakoj normalnoj carsiji bi pokupio zube![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Tudina, jbg Farma,U Brata je Veliki ima se poslaDevil je napisao/la:
Ooooo evo @ljegende, pa gde si ti ljubi brat ?
Ma ništa nemam živaca da pišem, samo čitam nebuloze i tako, vidiš ovog bagrcavog **** se na manje od sebe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nidje nije reko da to samo radi u skoliDonnie Darko je napisao/la:jbg jedno je carsija, drugo osnovna skola.ahmad_tz je napisao/la:cuj ga jes opasan u facu kaze imas problema, u svakoj normalnoj carsiji bi pokupio zube![]()
Tako momak normala prije par dana predamnom opali frajera sto trenira mma jer mu se unio u facu i pobjeze, ovaj mu poslije kruzio sa ekipom u autu oko kuce cijelu noc
Ovaj sudijin ne zna PP poslat
De legenda samo trebe traži, Bog ga samo za to stvorio
De legenda samo trebe traži, Bog ga samo za to stvorio
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
evo Dex ne zna engleski 
Evo ide, sabura
Ovo ću ti ja onako formalno prevest, jel za testa kakvog il šta ?
- Cautinho
- Kontakt:
Od one "afere multisupporting i soferstvo" sam tacno komunikativniji postao,nikad vise na chatu nisam bio aktivan.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Kiky se zadevero loma.
Postao sam gori troller od svog bivseg mentora Legende,jer vidim,na vidjelo izlazi da ima nisko misljenje o meni...
Keep walking.
pa to je za odjeću kontaš,znači tipovi odjeće,stilovi,materijali...Dex je napisao/la:Evo ide, sabura![]()
ugl. za ocjene je
Ma skonto sam ja šta je u pitanju, skoro sam završio
- legenda reala
- Kontakt:
Ja nikad nisam bio troler niti sam ti bio mentor , ja sve sportove imam u malom prstu(ti ne), samo se volim zajebavati(vi ne umijete)Cautinho je napisao/la: Postao sam gori troller od svog bivseg mentora Legende,jer vidim,na vidjelo izlazi da ima nisko misljenje o meni...
Nije tačno, imam pozitivno mišljenje o tebi, dobar si lik, samo će te ova bagra(Vedo,Telfik i co) pokvariti
Imal Agresivnog??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
ma život je pred tobom kiky
samo polako,nemoj se preforsirat
fol mi najgori sad. 
a Emir hahahahahahahah od kako je dobio onu petobu od nekog lika, nit se javlja niti dolazi.
samo polako,nemoj se preforsirat
Eno, znao sam ja da on mora na mene i na Tufika brata da svali svu krivicuNije tačno, imam pozitivno mišljenje o tebi, dobar si lik, samo će te ova bagra(Vedo,Telfik i co) pokvariti
a Emir hahahahahahahah od kako je dobio onu petobu od nekog lika, nit se javlja niti dolazi.
Zadnja izmjena: FOURTHOFFICIAL, dana/u 27 mar 2013, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Vedo se nešto buni,a ništa čovjek pogrešno napisao 
Bazeni, šta treba u ovom zadnjem, ne kontam nikako
- Cautinho
- Kontakt:
Dobro sad sto nemas nisko misljenje o meni,vec imas visoko o sebi.legenda reala je napisao/la:Ja nikad nisam bio troler niti sam ti bio mentor , ja sve sportove imam u malom prstu(ti ne), samo se volim zajebavati(vi ne umijete)Cautinho je napisao/la: Postao sam gori troller od svog bivseg mentora Legende,jer vidim,na vidjelo izlazi da ima nisko misljenje o meni...![]()
Nije tačno, imam pozitivno mišljenje o tebi, dobar si lik, samo će te ova bagra(Vedo,Telfik i co) pokvariti![]()
Imal Agresivnog??
Dobro,znam ja i vidim ovdje da ima forumasa koji kontaju sve sportove i to,ja sam deklarisan za nogomet i nesto malo pratim kosarku i snooker...sta je aktualno i tako.
Te ljude postujem,ali nema razloga stavljati nekoga zbog tih stvari ispred drugih ( kako da se izrazim)
A ta bagra,malo smo zamjenili mjesta,sad ja malo njih podyebavam....
Keep walking.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Ne bunim se ja, nego ti nisi skonto.bazeni je napisao/la:Vedo se nešto buni,a ništa čovjek pogrešno napisao
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Donnie Darko
- Kontakt:
Citam lektiru, kad naletim na ovo.Adem Kahriman je rođen u Sarajevu. Kad se kaže da je Adem rođen u Sarajevu to malo zbunjuje. Jer da je tek rođena beba velika kao Sarajevo onda bi se i moglo reći da je rođena u Sarajevu - cijela beba - cijelo Sarajevo, ali, tako ogromne bebe nema. Da se kaže: atomska bomba pala na Sarajevo, to je, možda, prihvatljivo, jedna atomska bomba - jedno Sarajevo, ali jedna beba jedan grad, to je pretjerano.

kako?Dex je napisao/la:Bazeni, šta treba u ovom zadnjem, ne kontam nikako
Patterns:
checked
plain
polka-dot
striped shirt/blouse
checked=kao ono šahovske kockice samo na odjeći,karo
dalje znaš,jer ostale ne znam
P.S zadnja je prugaste majice/bluze
kontaš?
- Cautinho
- Kontakt:
Sta mi se to ulizujes,hoces maksuzije?FOURTHOFFICIAL je napisao/la:ma život je pred tobom kiky![]()
samo polako,nemoj se preforsirat![]()
E pa nema,hehehehe
Kani mi se nadimka i prestani mi TI davat' savjete.
Nisam na toliko niske grane spao.Uz duzno postovanje.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.