Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Dex
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Dex » 28 mar 2013, 00:08

Tek kad bi se on nafumo i napio maksuzije, tek tad bi on skonto značenje one moje poruke :mrgreen:
A maksuziju ćeš meni poslat, ja ću tebi svoje šljive poslat, ubije te odmah

A flared bi to trebalo bit jer to da ima puno boja, i to onih svijetlih i tako to :mrgreen:
Zadnja izmjena: Dex, dana/u 28 mar 2013, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 28 mar 2013, 00:09

Haj raja laku noc, nema vise hajra od ovoga. :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 28 mar 2013, 00:11

ode i ja,pročitati lektire malo i leći
ipak idem ujutro :D

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 28 mar 2013, 00:11

Dex je napisao/la:Tek kad bi se on nafumo i napio maksuzije, tek tad bi on skonto značenje one moje poruke :mrgreen:
A maksuziju ćeš meni poslat, ja ću tebi svoje šljive poslat, ubije te odmah

A flared bi to trebalo bit jer to da ima puno boja, i to onih svijetlih i tako to :mrgreen:
Ma lako je za rakiju,imam je koliko oces,samo eto,ne vuce me nikad da je pijem,kad god sam kuci.
I navecer budem sam i smijem sta hocu,ali nikad se nesjetim malo te rakije uzet,tacno cu sad kad odem.
Jednom popio pola litre radlera i to je to od zabranjenih stvari.
Keep walking.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 28 mar 2013, 00:13

Jesi se pretrgo, sve živo sam skoro probo od alkohola, mama skontala milion puta, al hajd neki život :mrgreen:
Odoh i ja, moram sutra rano ustat, mora se u školu :mrgreen:
PS:Nemojte me sanjat

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 28 mar 2013, 00:18

Dex je napisao/la:Jesi se pretrgo, sve živo sam skoro probo od alkohola, mama skontala milion puta, al hajd neki život :mrgreen:
Odoh i ja, moram sutra rano ustat, mora se u školu :mrgreen:
PS:Nemojte me sanjat
Zar vi neide.....ah,ja zaboravio.
Meni je do utorka slobodno,stoga,mogu ovdje ostat cjelu noc,a ujutro nemoram prije rucka :mrgreen:
Keep walking.

rijfnsms
Kontakt:

Post Postao/la rijfnsms » 28 mar 2013, 02:28

Eh ovako, prijatelji, piše vam @raul-zakon.

Znam da ovim kršim pravila foruma i da ću poslije ovoga vjerovatno biti trajno banovan, ali morao sam se javiti, da raščistim neke stvari.

Ovih dana je svašta bilo i ja sam rapidno brzo izgubio koliko - toliko dobru reputaciju ovdje. Izgubio sam obraz, ispao patološki lažljivac, umni bolesnik, razmaženo derište i šta sve ne. A ne želim da to ostane tako.

Ovim se putem izvinjavam i svima onima koji su se molili za moje zdravlje, misleći da umirem. Svima onima koji su se sekirali, brinuli...žao mi je, ali sam stvarno bio nemoćan da uradim bilo šta.

Ali, vjerujte mi, ja sam izgubio puno više nego vi, u ovome svemu. Zbog cirkusa nimalo zdravog mozga, ja sam se morao zauvijek pozdraviti s jednom meni neizmjerno bitnom osobom. Ustvari, ta osoba je to sama izazvala, jer je sve ovo njeno maslo, sve je ovo njena bolesna glava smislila.

Kažem vam, da je barem do mene, da sam bogd'o ja kriv, da sam ja ovo smislio. U tom slučaju se ne bih svađao s njom, u tom slučaju bi još bila tu, a ja bih mislio kako je ona nešto najsavršenije što je Bog ikad stvorio.

Evo, vratite se unazad. Tri i pol godine sam tu. Kad sam se s nekim posvađao ozbiljno? Kad sam kome nešto opsovao? Jesam li uvijek bio korektan? Pa ljudi, dajte, nisam toliko bolestan da sam sebe sahranjujem, šta vam je. Pa imam ja i važnijih briga i problema od izmišljanja kojekakvih bolesti, koma i šta ja znam. Dajte ljudi...

Na kraju, ako meni ne vjerujete, ako sam za vas monstrum, bolesnik, zreo za Jagomira, u redu, neka bude tako. Ali pustite ove momke tu, @sarajlijicu i @šemsudina. Oni su upali u istu zamku kao i ja, oni nisu mogli znati za taj debilni, morbidni, idiotski plan.

I da...upratio sam da je neko ismijavao moj "defekt" u vidu pertli na patikama i to. Mogu samo reći, jako nisko. Nisam upratio ko je, ali ko god da je, ja sam prema svima vama bio prijateljski nastrojen, pa ako sam ovo zaradio za sve ovo vrijeme koliko sam tu, onda neka mi bude.

Hvala vam za sve i pozdrav jednom za svagda, valjda, jer moderatori ovo, siguran sam, neće tolerisati.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 mar 2013, 02:31

Pitanje za vas iz Sarajeva..

Koje firme se bave naplatom parkinga u Sarajevu i kolike su cijene parkinga na dnevnoj bazi. Radim neki projekat i moram imati nazive tih firmi, te sve "najobezbjedjenije" parkinge u Sarajevu. Nasao sam neku mapu Sarajeva gdje imaju ucrtani svi parkinzi, ali bez tacnih adresa, tako da ako neko zna gdje mogu naci te adrese neka postavi ovdje ili posalje na PP.

Hvala unaprijed.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 28 mar 2013, 06:52

Raja dobar jutar. :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 28 mar 2013, 06:55

De nek neko banuje ovog gore bolesnika,ima 100 hiljada prica.Kazem ja,sad ce se ona javit pa nesto rec,pa ce malo djete napisati izvjestaj.HAHAHHHA

Bar si me nasmijao na sabahu iako sam ustao da otklanjam,da ti se pomolim ahahha
I opet sam pao na kladionici :mrgreen:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 mar 2013, 07:01

djeste streberi?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 28 mar 2013, 08:15

@Vedo prvi ovdje,zadnji ide.Koja odanost.Pozdrav ostalima.
Sto se tice ovog gore,samo da napomenem,ako covjek stvarno nista nije kriv,ako su neki drugi faktori uzrokovali ovu situaciju,i ima osjecaj da se stalno pravda i ispovijeda,onda moze da predpostavite moju sitaciju...@raul opet nisi nista rekao,sta je zapravo bilo?
Keep walking.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 mar 2013, 08:18

ovo kod raula meni mirise na sizofreniju, mozda lik nije svjetsan sta pise o drugom sebi :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 28 mar 2013, 08:35

Jeste uranili bgte, ajd odo ja sad u školu(moram ranije, pripreme za Konjic)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 28 mar 2013, 08:39

Dobro je @Monolog rekao,pravi ste lesinari.
Keep walking.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 mar 2013, 09:26

Stariji forumaši će se sjetiti slučaja 2009 mislim kada je onaj lik iz Zenice slagao da je u bolnici. Attention seeker. Kasnije je Pasha mislim moderator ovog foruma koji je iz Zenice zvao bolnice po Zenici i saznao da je momak lagao.

Malo poslije toga taj forumaš se nije pojavljivao na ovom forumu sa starim nickom, možda je i dalje tu a novim.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 mar 2013, 09:35

ma ja sam bio uz raula i suosjećao s njim, ali zaista ovo je bilo u najmanju ruku retardirano. Sad ispade da ti je neko hakovao sve moguće profile što imaš (fejs i ss) da bi mogao da širi te neistine, da ne govorim da se kao tvoja djevojka javljala s tvog akaunta da bi nam "objašnjavala" situaciju. Krivo mi je jer sam i ja nasjeo, i sve ove uključene treba banovat na ip.
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 mar 2013, 09:45

ali najbolje od svega je sto ni sad nije napisao o cemu se radi nego da ljudi mogu pitat sta je bilo, kako je bilo, reci nam itd :lol: :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 28 mar 2013, 10:06

[youtube][/youtube]

ev vako da je stavio i svima bi bilo jasno :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 mar 2013, 10:21

AgresivnoDjubre je napisao/la:Bar si me nasmijao na sabahu iako sam ustao da otklanjam,da ti se pomolim ahahha
I opet sam pao na kladionici :mrgreen:
hahahaha kralj :lol:

Prica mu je za cvaju.
Mozda ga je cura kindapovala i nije mogao da se izjasni tada! :mrgreen:

Ali ozbiljno, gdje i sta je radio dok su oni/ona pisali to forumu, zasto nisi usao i napisao kako i sta je.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []