Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
ma samo da onaj papak od sudije ne dosudi im kakav penal,i onako sad pandza i bajramovic igraju,mogao bi neko i od njih napraviti penal..a inace mora ga neko zabiti,makar bio i taj isti bajramovic pred kraj kao protiv norveske na istom stadionu..ili heroj ili tragicar 

-
- Kontakt:
Kako su nas maltretirali u lisabonu, njih bi u Zenici trebalo docekati na noz!
Ma kakav vise merhamet ljudi, FIFA je vec unaprijed osigurala kartu za Afriku Portugalu. Zar mislite da bi miafijas Sepp Blatter dozvolio da se Ronaldo ne pojavi u Africi?
Ma kakav vise merhamet ljudi, FIFA je vec unaprijed osigurala kartu za Afriku Portugalu. Zar mislite da bi miafijas Sepp Blatter dozvolio da se Ronaldo ne pojavi u Africi?
covjece tek sad vidim koliko je cijeli svijet uz nas....Nisam vjerovao ono sto je Ciro stalno ponavljao da imamo toliku podrsku cijelog svijeta..Na svim medjunarodnim forumima imamo podrsku iz cijelog svijeta i ljudi navijaju za nas i tvrde da smo zaluzili dalje i da smo bili bolji i ljudi vjeruju da cemo proci vise nego mi..
Mi smo se usrali, nas su one precke i stative i zuti kartoni isprepadali..Otvorimo si oci, bolji smo od Portugala, nadigrat cemo ih, deklasirati..ne mogu sa nama..mogu da nam ga p... ciganske dushe....
Mi smo se usrali, nas su one precke i stative i zuti kartoni isprepadali..Otvorimo si oci, bolji smo od Portugala, nadigrat cemo ih, deklasirati..ne mogu sa nama..mogu da nam ga p... ciganske dushe....
Zadnja izmjena: NK_CELIK_, dana/u 17 nov 2009, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
!
-
- Kontakt:
Koliko cujem zenica je zatajila. nista. niti ikakvog doceka. steta jer se moglo primjetiti da radi ciganska guza na sa aerodromu!!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ma trebalo ih je spustiti u Bosanski Petrovac na kakvu ledinu u mjesto na aerodrom u Sarajevo...99zenicanin je napisao/la:Kako su nas maltretirali u lisabonu, njih bi u Zenici trebalo docekati na noz!

J..... i tebe i Tursku!I Spaniju zajedno! Do kada cete vise ovako srati!Tarik14 je napisao/la:
Da, poslali smo kuci Tursku ali ih nismo nijednom posteno pobjedili. Sami su sebe poslali kuci odigravsi 1-1 protiv Belgije i 0-0 protiv Estonije.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- finagradskaraja
- Kontakt:
Pod hitno im veceras oko hotela baciti 10-tak topovskih udara ali oko 2 noci da misle da je rat jos uvijek ovdje..Ima da se useru mamina djeca.................
STA HOCE KOMSIJE SA USKE PRUGE,SA JEDNOM TITULOM IZ BIVSE YUGE..........
- storm_raider
- Kontakt:
Momci nemojte da sami sebi pravimo "medvjedju uslugu". Ne treba nam to. Dobicemo ih ionako u Srijedu, a shvatite da se oni toga najvise boje. Najvise se boje pakla Bilinog Polja. S druge strane, u FIFI samo cekaju da napravimo neku glupost, pa da vrate Portugal kuci. Nemojmo da sami sebi skacemo u grudi, molim vas. Preklinjem vas. A, nikada do sada nisam nekoga nesto molio.
Pustite se ovih forumasa, dusebriznika, takvih sam se u zivotu nagledao i previshe. Takvi glavu prvi sklone, a obicno ili ne zele ovoj zemlji nesto dobro, ili ne misle svojom glavom. Treba izaci na teren, navijati sportski, na svaki njihov dodir lopte zvizdati, ali niposto dozvoliti sebi da neka budala baci kosku izmedju nas. Ne dozvolite to cak ni ovdje, na forumu.
"Portugalski fudbalski savez će zbog ovakvog navodnog dočeka svoje reprezentacije FIFA-i podnijeti pismenu žalbu i predati je na tehničkom sastanku koji bi se trebao održati danas."
Danas ce dakle biti taj "tehnicki sastanak". Nemojmo ici dalje, dok nije kasno.
Pustite se ovih forumasa, dusebriznika, takvih sam se u zivotu nagledao i previshe. Takvi glavu prvi sklone, a obicno ili ne zele ovoj zemlji nesto dobro, ili ne misle svojom glavom. Treba izaci na teren, navijati sportski, na svaki njihov dodir lopte zvizdati, ali niposto dozvoliti sebi da neka budala baci kosku izmedju nas. Ne dozvolite to cak ni ovdje, na forumu.
"Portugalski fudbalski savez će zbog ovakvog navodnog dočeka svoje reprezentacije FIFA-i podnijeti pismenu žalbu i predati je na tehničkom sastanku koji bi se trebao održati danas."
Danas ce dakle biti taj "tehnicki sastanak". Nemojmo ici dalje, dok nije kasno.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Pa veca nam je prilika bila protiv danske, trebala nam je bilo kakva pobjeda dok nam sada trebe pobjeda od 2 ili cak tri razlike...malacarsijabl je napisao/la:Vela Havle !
Ovo nam je prilika da se po prvi put plasiramo na najznacajnije fudbalsko takmicenje(uopste na neko takmicenje) i sad nam ne treba neki debil to zasrati svojim primitivlukom.
a protiv Srba smo imali kakvu takvu priliku tako da... Da je prva, vala i ne bih se bas s tobom slozio...
Sto se tice ostalog, neka ih je raja malo yebala, pretjerivat ne treba to stoji, ali se vala ne treba ni saginjat da nas neko moze kvalitetnije lupit po ledjima... Imamo i mi svoj ponos, ako su oni cigani, necemo ni mi njima crveni tepih razvuci...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- miralem444
- Kontakt:
zmajevi nasi ...ciro poglavico nasa..samo hrabro sutra...sta hoce blatter....sad se svi us*ali kad su vidjeli ko je bih...e pa poruka od mene..i blateru i svim u svijeetu .NISTE VI JES VIDJELI STA JE BOSNA I HERCEGOVINA SUTRA CETE TO DA VIDITE...kad dzeko i vedo pocnu resetat onog golmana portugala jadna mu majka....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
Bravo majstore odlićna ideja,il još bolje zaigrati im Bosansku Tresku sa 5 harmonika da ne mogu oka sklopiti a kada svane neće moći zaspat od buke koju če praviti navijaći od samog početka dana pa do utakmice,e još da je upaliti sirene sa znakom opće mobilizacije koja bi se odnosila na dolazak na stadionfinagradskaraja je napisao/la:Pod hitno im veceras oko hotela baciti 10-tak topovskih udara ali oko 2 noci da misle da je rat jos uvijek ovdje..Ima da se useru mamina djeca.................

storm_raider je napisao/la: Najvise se boje pakla Bilinog Polja.
Joj ljudi vise i taj pakao mi se popeo na... Nismo dobili Turke u tom paklu, spanci nas posteno nategli itd. Nit je pakao nit je neosvojiv... Stadion ko stadion vala, ne kontam tu lozionu... Uostalom, atmosfera je bila prosjecna protiv turske, a i protiv spanije... nema organiziranog navijanja vec svaki seljak hoce da vodi svoju grupicu... a da ne pricam o konfliktu BHF-a i domacih navijaca... znaci, nikakva to strava nije igrati u zenici ovim portugalcima i ne znam sto se lozite... a i los teren, koliko god nama isao u korist, ide vala i njima, pa valja nama zabit dva gola a lopta u pojedinim trenutcima skakuce ko da se po basci dodaju...
Jedina prednost je to sto ce nasi uz tu publiku eventualno dobiti krila, a ovi cigani se nece sigurno prepasti
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
BH FOREWER je napisao/la:Bravo majstore odlićna ideja,il još bolje zaigrati im Bosansku Tresku sa 5 harmonika da ne mogu oka sklopiti a kada svane neće moći zaspat od buke koju če praviti navijaći od samog početka dana pa do utakmice,e još da je upaliti sirene sa znakom opće mobilizacije koja bi se odnosila na dolazak na stadionfinagradskaraja je napisao/la:Pod hitno im veceras oko hotela baciti 10-tak topovskih udara ali oko 2 noci da misle da je rat jos uvijek ovdje..Ima da se useru mamina djeca.................
Ne mogu da vjerujem, guzite li vi sta?

Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- storm_raider
- Kontakt:
To je vise fraza. Ne lozim se, slozit ces se, da je znala biti atmosfera "paklena" za gostujuce igrace._dreamer_ je napisao/la:storm_raider je napisao/la: Najvise se boje pakla Bilinog Polja.
Joj ljudi vise i taj pakao mi se popeo na... Nismo dobili Turke u tom paklu, spanci nas posteno nategli itd. Nit je pakao nit je neosvojiv... Stadion ko stadion vala, ne kontam tu lozionu... Uostalom, atmosfera je bila prosjecna protiv turske, a i protiv spanije... nema organiziranog navijanja vec svaki seljak hoce da vodi svoju grupicu... a da ne pricam o konfliktu BHF-a i domacih navijaca... znaci, nikakva to strava nije igrati u zenici ovim portugalcima i ne znam sto se lozite... a i los teren, koliko god nama isao u korist, ide vala i njima, pa valja nama zabit dva gola a lopta u pojedinim trenutcima skakuce ko da se po basci dodaju...
Jedina prednost je to sto ce nasi uz tu publiku eventualno dobiti krila, a ovi cigani se nece sigurno prepasti
Inace, ja bih najvise volio da se igra na Olimpijskom, najvise zbog kapaciteta, ali to je neka druga tema.
Sport je lijek za tijelo i duh.
ljudi pazite sta radite
fifa jedva ceka da nas kazni 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Ma neboj se stari ovi sto bi pravili probleme samo pricaju, vecina nije ni pogledala utakmice u zivotuCRNI_SA je napisao/la:ljudi pazite sta raditefifa jedva ceka da nas kazni
- Zeljo-Sarajevo
- Kontakt:
Ma nema sanse prici hotelu haman, ja sam sinoc oko 2 prolazio ispred hotela maksuzije otisli iz Sa, da vidimo sta to tamo i kako... policija je nasa zaduzena da bude oko hotela stalno + sto ih cuva portugalska policija tj. pripadnici EUFORA, mada i za to se treba zaliti nekim institucijama... pa otkud njima status nekih diplomata, pa da ih stiti eufor, mi smo drzava sa svojom policijom i svojom vojskom, oni su tu usli sa pasosima portugala i imaju pravo na zastitu nase policije kao i oruzanih snaga BIH u koliko za to ima potrebe, ali eufor nevjerovatno!! kiks nevidjeni!!
"Na internet forumima posljednjih dana pojavila se ideja da se navijači noć uoči utakmice BiH - Portugal okupe u blizini hotela Zenica u kojem će biti smješteni reprezentativci Portugala i prave buku. Kako saznajemo, grupa starijih navijača organizirala se i ovu ideju planira sprovesti u djelo.
Plan nam je da dođemo što bliže hotelu, i navijamo što glasnije cijelu noć. Mi smo grupa starijih i ozbiljnijih navijača, nije nam cilj nikakav nered, ne namjeravamo ni bacati petarde, već samo grla i dlanovi da im ne damo spavati. Slično su jednom uradili navijači Hajduka i uspjeli izvući 1:1 s Romom - kaže nam jedan od inicijatora večerašnjeg okupljanja.
Ako policija ne dopusti okupljanje na parkingu gdje će biti i fan zona, oni će se pomjerati, jer, kaže, "Kamberovića polje je širok pojam".
- Zaista ne želimo nikakve probleme i vjerujem da do njih neće doći, nije nam cilj da se sukobljavamo sa našom policijom. Ako se nigdje ne budemo mogli skupiti, imamo automobile i ne mogu nam zabraniti da svako malo naiđemo i zatrubimo - pojašnjava naš sagovornik. Na pitanje da li je nesportski potez ne dozvoliti protivničkim igračima da se naspavaju, kaže:
- Jeste nesportski, ali ovu priliku ne smijemo propustiti. Da mi je samo doživjeti ljeto u kojem će ljudi ostavljati televizor u avliji do dva ujutro i gledati utakmice naše reprezentacije!
Naš sagovornik kaže kako njihova ekipa broji jezgro od 20-ak ljudi, i da će svaki od njih povući najmanje petoricu te da bi ih večeras trebalo biti najmanje 100. Očekuje da im se pridruži još veći broj navijača i da prave 'dostojanstvenu' buku:
- Ponavljam, bez petardi, samo grla, dlanovi i trube, i možda neka ručna sirena za uzbunu, ko zna? "
rajvosa-x.com
Sad će belaj
Aj sad priznajte, koji je od vas dao intervju?

Plan nam je da dođemo što bliže hotelu, i navijamo što glasnije cijelu noć. Mi smo grupa starijih i ozbiljnijih navijača, nije nam cilj nikakav nered, ne namjeravamo ni bacati petarde, već samo grla i dlanovi da im ne damo spavati. Slično su jednom uradili navijači Hajduka i uspjeli izvući 1:1 s Romom - kaže nam jedan od inicijatora večerašnjeg okupljanja.
Ako policija ne dopusti okupljanje na parkingu gdje će biti i fan zona, oni će se pomjerati, jer, kaže, "Kamberovića polje je širok pojam".
- Zaista ne želimo nikakve probleme i vjerujem da do njih neće doći, nije nam cilj da se sukobljavamo sa našom policijom. Ako se nigdje ne budemo mogli skupiti, imamo automobile i ne mogu nam zabraniti da svako malo naiđemo i zatrubimo - pojašnjava naš sagovornik. Na pitanje da li je nesportski potez ne dozvoliti protivničkim igračima da se naspavaju, kaže:
- Jeste nesportski, ali ovu priliku ne smijemo propustiti. Da mi je samo doživjeti ljeto u kojem će ljudi ostavljati televizor u avliji do dva ujutro i gledati utakmice naše reprezentacije!
Naš sagovornik kaže kako njihova ekipa broji jezgro od 20-ak ljudi, i da će svaki od njih povući najmanje petoricu te da bi ih večeras trebalo biti najmanje 100. Očekuje da im se pridruži još veći broj navijača i da prave 'dostojanstvenu' buku:
- Ponavljam, bez petardi, samo grla, dlanovi i trube, i možda neka ručna sirena za uzbunu, ko zna? "
rajvosa-x.com
Sad će belaj

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ti nastavljas da kakis, uobicajeno. O kakvom konfliktu navijaca pricas? Prestani lupati._dreamer_ je napisao/la: Joj ljudi vise i taj pakao mi se popeo na... Nismo dobili Turke u tom paklu, spanci nas posteno nategli itd. Nit je pakao nit je neosvojiv... Stadion ko stadion vala, ne kontam tu lozionu... Uostalom, atmosfera je bila prosjecna protiv turske, a i protiv spanije... nema organiziranog navijanja vec svaki seljak hoce da vodi svoju grupicu... a da ne pricam o konfliktu BHF-a i domacih navijaca... znaci, nikakva to strava nije igrati u zenici ovim portugalcima i ne znam sto se lozite... a i los teren, koliko god nama isao u korist, ide vala i njima, pa valja nama zabit dva gola a lopta u pojedinim trenutcima skakuce ko da se po basci dodaju...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ima pakla samo ga treba znati izazvati protiv spanije prvih 10 minuta kada su nasi napadali stvarali prilike bio je taj pakao da bi nas umirili pogodkom , ali mogu ti reci da pikeu i ostalim igracima(pogotovo cassilasu) nije bilo svejedno igrati pod pritiskom bio sam tu na nekih 5 . 6 metara od njih pa sam mogao vidjeti i cuti utiske , sve im je palo u vodu da nije pao taj gol ko zna sta bi bilo , iovako je trebalo u 15 minuti bit 2 : 0 za nas_dreamer_ je napisao/la:storm_raider je napisao/la: Najvise se boje pakla Bilinog Polja.
za turke da ne govorim da smo igrali bilo gdje drugo glat 1: 3 ,1: 4
Ali sutra mislim da ce biti do sada nevideno jer raja zeli da se osveti za nepravdu u portugalu a i toliko je zeljna uspjeha i igraci i mi i potreban je pritisak sto protiv spanije nije bilo ( revijalna utakmica)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.