NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

TamoNeko
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la TamoNeko » 25 mar 2013, 14:40

sodagrad je napisao/la:@TamoNeko ti mora da si član SDA stranke u Gračanici..... :) :)
Ne druze, nisam clan tih lopova. Ne do mi Bog :lol:

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 25 mar 2013, 14:44

TamoNeko je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:@TamoNeko ti mora da si član SDA stranke u Gračanici..... :) :)
Ma vidim protiv si likova koji su iz SDP-a pa zato sam napisao.....:D

TamoNeko
Kontakt:

Post Postao/la TamoNeko » 25 mar 2013, 14:51

sodagrad je napisao/la:
TamoNeko je napisao/la:
Ma vidim protiv si likova koji su iz SDP-a pa zato sam napisao.....:D
Pa oni misle da svi koji su protiv njih imaju nesto i protiv SDP-a i automatski su u tom usranom SDA taboru. Plitko razmisljanje i nadasve djecije.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 25 mar 2013, 16:06

TamoNeko je napisao/la:
nino hrastek je napisao/la: ali i ja da sam na brkinom mjestu ne bi otiso radi vas dusmana ali sitno je vas na forumu protiv bratstva sta je na stadionu za nepovjerovat samo cekate da bratstvo igzgubi

Ne vidite vi puno problema koji se desavaju u sportskim kolektivima u "od posla carsiji" a samo zato sto ste jedni slijepci i mislite da ako platite kartu i dodjete da gledate nizerazrdeni fudbal na stadionu Luke, da ste nesto pametniji i objektivniji od ljudi koji to gledaju malo drugacije i malo REALNIJE od vas.

Vi pacanjem karte za utakmice NK Bratstvo samo podrzavate kriminal koji se dole desava u tom klubu.
Htijeli vi to priznati ili ne, TO JE TAKO!!! Mada, kad bolje razmislim, u vasim ocima problema nema. Ovcice moje meee eee eee, meee eee eee

:arrow:
idi ti jarane vidi da nisi terapiju preskocio.. nemoj vise ni posjecivati Luke
i gledati nizerazredni fudbal imas dosta klubova na opstini pa gledaj a proradice ti i cir
mogu zamislit kako se za paksu ujedes svaki put kad Bratstvo pobijedi :lol: :lol: :lol:
a angazovacemo i Zaima da te malo pregleda ovnicu nas dragi beeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:
i ja sto trosim pare za ulaznicu i podrzavam kriminal svoje trosim tebe boli ti nemoj dolazit i nemoj trosit
i nemoj podrzavat cuvaj pa ti preuzmi klub

jos da dodam ne hebem ni SDP NI SDA boli me ona stvar za bilo kojom usranom strankom
jadan ne bio :)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 25 mar 2013, 20:38

.
Zadnja izmjena: NkBratstvoGracanica, dana/u 27 mar 2013, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.

TamoNeko
Kontakt:

Post Postao/la TamoNeko » 25 mar 2013, 21:41

ALBOX je napisao/la:
TamoNeko je napisao/la:
nino hrastek je napisao/la: ali i ja da sam na brkinom mjestu ne bi otiso radi vas dusmana ali sitno je vas na forumu protiv bratstva sta je na stadionu za nepovjerovat samo cekate da bratstvo igzgubi

Ne vidite vi puno problema koji se desavaju u sportskim kolektivima u "od posla carsiji" a samo zato sto ste jedni slijepci i mislite da ako platite kartu i dodjete da gledate nizerazrdeni fudbal na stadionu Luke, da ste nesto pametniji i objektivniji od ljudi koji to gledaju malo drugacije i malo REALNIJE od vas.

Vi pacanjem karte za utakmice NK Bratstvo samo podrzavate kriminal koji se dole desava u tom klubu.
Htijeli vi to priznati ili ne, TO JE TAKO!!! Mada, kad bolje razmislim, u vasim ocima problema nema. Ovcice moje meee eee eee, meee eee eee

:arrow:
idi ti jarane vidi da nisi terapiju preskocio.. nemoj vise ni posjecivati Luke
i gledati nizerazredni fudbal imas dosta klubova na opstini pa gledaj a proradice ti i cir
mogu zamislit kako se za paksu ujedes svaki put kad Bratstvo pobijedi :lol: :lol: :lol:
a angazovacemo i Zaima da te malo pregleda ovnicu nas dragi beeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:
i ja sto trosim pare za ulaznicu i podrzavam kriminal svoje trosim tebe boli ti nemoj dolazit i nemoj trosit
i nemoj podrzavat cuvaj pa ti preuzmi klub

jos da dodam ne hebem ni SDP NI SDA boli me ona stvar za bilo kojom usranom strankom
jadan ne bio :)
Lijepi isprani mozgovi :lol: :lol: :lol: :lol: Takvi su najpogodniji za manipulacije. Bas kao Ti :lol:

Aj uzdravlje .... i Bog Ti pamet dao :lol:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 25 mar 2013, 21:50

Ajd ziv ti nama bio :) ....sto dalje od Luka :D

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 26 mar 2013, 17:19

Edin Šuša kapiten nk bratstvo zasluzeno je u timu 18 kola,imate i glasanje paa red bi bio da skupimo koji glas,glasanje je na fb stranici radnicki ili avaz sport,sves pohvale kapitenu samo napred nek si ga uvalio radi dusmana...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 mar 2013, 17:27

Mislim da ni sam Šuša nije znao da je postigao pogodak dok Džebo nije preko razglasa najavio :D.

Ali bitna su 3 boda, onu igru treba što prije zaboraviti.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 27 mar 2013, 09:20

Ma manje vise za gol i on ne zna kako ga je postigo al Susa i Kadija su defanzivno odradili
veliki dio posla ...

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 28 mar 2013, 11:28

Poozzzzzz interesuje me da li smo kompletni u cazinu mislim na kartone,povrede ako jesmo moglo bi se nesto uradit gore!!!!!!!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 28 mar 2013, 11:43

Čini mi se da nema većih problema oko sastava, znam da neće biti Hafizovića zbog crvendaća u Tuzli

realno, Krajina je loša ekipa a mi bi sa našom beton odbranom trebali ostati neporaženi a ko zna, iz kakve kontre možda sijevne gol i za pobjede ... u tri kola nastavka primili smo samo jedan gol iz slobodnjaka u Tuzli, znači da je odbrana opet na nivou

jbt, prava šteta onih 9 komada od Rudara i Viteza, kad to oduzmemo, imali bi ubjedljivo najjaču odbranu u ligi
Undici stelle - ACM 1899

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 28 mar 2013, 12:38

Dobio sam info od covjeka bliskom upravi u vezi sastava jer to me najvise interesuje i kad sam cuo malo sam se razocaro ali sta ces u cazinu pravo nastupa nema Šuša (3 kartona),Mevkic(3 kartona) i Hafizovic ali opet nadam se da gore ne mozemo izgubit a!i jbg koga nema bez njega se mora.

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 28 mar 2013, 20:16

slika
slika

Naleti na ove slike, izgleda Marocanci nekada navijali zajedno sa Fukarama?
Znali netko vise o ovome? 8-)
:D

dinobiancinero
Kontakt:

Post Postao/la dinobiancinero » 28 mar 2013, 20:56

nasi momci sutra putuju put cazina,ako uzmemo u obzir da nece nam bit kapitena suse,i jos jednog borca mevkica mislim da je tesko ocekivat da mozemo uzet 3boda,mada mislim da ce se samo panta prebacit sa kadijom na stopera a mali muslimovic na pantino mjesto,a umjesto mevkica bi ja stavio omerovica,ipak bi volio da se ume bod ili bodovi u cazinu jer sledece kolo dmaramo pa idemo u banovice,pa 2 kod kuce,tako da bi se osigurali ono 100% sredinu tabele,momci sretno i do bodova
volim juventus

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 29 mar 2013, 11:16

NkBratstvoGracanica je napisao/la:slika
slika

Bila je prije grupa navijaca iz Gracanice koja je dolazila na utakmice Slobode, Fukare Gracanica.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 29 mar 2013, 12:14

NkBratstvoGracanica je napisao/la:slika
slika

Ti si izgleda neka mlađa generacija :D. Dolazila ti je iz Gračanice ekipa redovno na utakmice Slobode, i to su ti Fukare Gračpanica a ne Marocanci ko što ti kažeš. Ovo ti je utakmica Intertoto kupa koju je Sloboda igrala u Ugljeviku, protiv Celja čini mi se. :)
075

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 29 mar 2013, 12:21

TzBulevar87 je napisao/la:Ovo ti je utakmica Intertoto kupa koju je Sloboda igrala u Ugljeviku, protiv Celja čini mi se. :)
Upravo tako.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 30 mar 2013, 08:40

Idemo po bod (ove) .Sretno.,.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 30 mar 2013, 10:38

Odbrana nam je opet na nivou u 3 utakmice primili samo jedan gol i to onaj od Slobode na Tušnju iz slobodnog udarca

nema Šuše ali se vratio Timkov, ako odbrana bude Efendić-Kadić-Pantić-Timkov, sumnjam da nam Krajina tako lahko može zabit gol

ja lično imam puno povjerenje u ekipu i vjerujem da neće izgubiti
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.