FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
" ? превоз, $ $ " " !
& " $ су ? ? " на " " ? " $ у $ најтежој " у ? $, $ ' $ " $ " $ $ управа ' &.
", ' $ " " $ о ' & - $ $ " $ " " за прање ', а & $, а $ је $ то ове $ " $ ? " ? ".
& ', а " " ? ?, "црвено-?" своје & " & ?. &, ? је вјероватно $ - се " " & - ? ? превоз $ $ Сарајева на $ " ' ? " ?.
(Borac-sport)
Svaka cast . Zajedno smo jaci , igraci su profesionalni , Lesinari su uvjek uz klub mozda sada i u najtezoj situaciji do sada. Evo je dokaz ko zaista voli svoj klub i ko bi sve dao za trenutak slave i uspeha !
& " $ су ? ? " на " " ? " $ у $ најтежој " у ? $, $ ' $ " $ " $ $ управа ' &.
", ' $ " " $ о ' & - $ $ " $ " " за прање ', а & $, а $ је $ то ове $ " $ ? " ? ".
& ', а " " ? ?, "црвено-?" своје & " & ?. &, ? је вјероватно $ - се " " & - ? ? превоз $ $ Сарајева на $ " ' ? " ?.
(Borac-sport)
Svaka cast . Zajedno smo jaci , igraci su profesionalni , Lesinari su uvjek uz klub mozda sada i u najtezoj situaciji do sada. Evo je dokaz ko zaista voli svoj klub i ko bi sve dao za trenutak slave i uspeha !
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
Bas steta za Krunica ali zdravlje je najprece mada mislim da je Borac sklopio pravo mocnu ekipu za ovu polusezonu.Volio bi da dodjete sutra kompletni i sto se tice igrackog i navijackog kadra da se napravi fudbalski spektakl jer to zasluzuju dva najbolja tima Srpske!!!!!Normalno nadam se pobjedi Sokolova a viditi cemo sta ce nam igraci pokazati na terenu!!!!Teren je kazu kriminalan ali kako jednim tako i drugim pa nek dobije bolji!!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
promjenite ovo na portalu,borac vodi 2-0,maletic 
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Pobjeda . Radnik pregazio Siroki , Zrinski izgubio od Travnika Borac ide ka vrhu . Ajjjjj Borac
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
-
BanjaluckiVelikan
- Kontakt:
Da nismo loše odigrali prvi dio sezone, sada sa ovim timom i ove dve pobjede u prva dva kola proljetnog djela bi bili jedni od glavnih konkurenata za titulu
Zaista imamo moćnu ekipu, momci igraju i ginu na terenu svaka im čast, ko nije gledao večeras pregled lige može vidjeti ovde golove iz I.Sarajeva i preljepe golove Stokića i Maletića: http://rtrs.tv/av/pusti.php?id=25458" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro je da izgubiše Široki i Zrinjski, sve smo bliže evropi, sa ovakvim timom i igrom, trebali bi biti bar 3. AJ BORAC!
Zaista imamo moćnu ekipu, momci igraju i ginu na terenu svaka im čast, ko nije gledao večeras pregled lige može vidjeti ovde golove iz I.Sarajeva i preljepe golove Stokića i Maletića: http://rtrs.tv/av/pusti.php?id=25458" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro je da izgubiše Široki i Zrinjski, sve smo bliže evropi, sa ovakvim timom i igrom, trebali bi biti bar 3. AJ BORAC!
- Armageddon2012
- Kontakt:
sve si lijepo rekao,ali zaboravio si jedno kolo proljećnog dijela 
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
BanjaluckiVelikan
- Kontakt:
Da, upravu si, prvo kolo proljetnog dijela u Gradačcu, Zvijezda-Borac 1:1, a onda dve pobjede protiv Željezničara i SlavijeArmageddon2012 je napisao/la:sve si lijepo rekao,ali zaboravio si jedno kolo proljećnog dijela
Samo da cestitam ekipi Borca na dobroj igri a ako ovim tempom nastave vjerujte ni titula vam nije daleko,svaka cast!!! Pozz
Iskren je napisao/la:Samo da cestitam ekipi Borca na dobroj igri a ako ovim tempom nastave vjerujte ni titula vam nije daleko,svaka cast!!! Pozz
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
-
BanjaluckiVelikan
- Kontakt:
Svako ima pravo da navija za koga hoće, ja sam sinoć gledao i navijao za BIH protiv grčke, iako sam u manjini nije mi problem priznati to, drugovi me zezali prije utakmice, ja njih poslje
Da se razumjemo, navijao sam i za Srbiju sinoć, ali i za BIH protiv grka, jer bi volio da se BIH plasira na svjetsko!
Promjeniće se i to, dosta i jeste, pogotovo odlazkom u brazil!
Da se razumjemo, navijao sam i za Srbiju sinoć, ali i za BIH protiv grka, jer bi volio da se BIH plasira na svjetsko!
- SarajlijaTM
Svaka cast ...BanjaluckiVelikan je napisao/la:Svako ima pravo da navija za koga hoće, ja sam sinoć gledao i navijao za BIH protiv grčke, iako sam u manjini nije mi problem priznati to, drugovi me zezali prije utakmice, ja njih poslje![]()
@dejanbl-nauci sta iz ovog citata iznad
- storm_raider
- Kontakt:
Prijatelju, ja mislim da ti nisi bas toliko u manjini, nego da je ova sacica idiota mnogo glasnija od vas normalnih.BanjaluckiVelikan je napisao/la:Svako ima pravo da navija za koga hoće, ja sam sinoć gledao i navijao za BIH protiv grčke, iako sam u manjini nije mi problem priznati to, drugovi me zezali prije utakmice, ja njih poslje![]()
Sport je lijek za tijelo i duh.
Alexsandre ,sada si bas razocarao,obrisao si moj post u kome nisam nikoga vrijedjao ,ako sam rekao da sam Hrvat iz Sarajeva ,prvenstveno Bosanac i rodjeni Sarajlija sa 79 godina zivota sto ti to smeta da mi obrises post.
HVALA.
HVALA.
- storm_raider
- Kontakt:
Mozda je i bolje tako, da se ova prica vise ne nastavlja. Tesko ce moj ili tvoj post ista promjeniti u primitivnim glavama...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Imal ko kakvu novost, da li ce se i kada isplatiti dugovanja prema igracima i ostalima ? i kad to bude imal kakve price
kad ce se JUG graditi ??
kad ce se JUG graditi ??
u subotu sam po prvi put na gradskom stadionu, pa može li mi neko reći cijene ulaznica? hvala.
azTer je napisao/la:u subotu sam po prvi put na gradskom stadionu, pa može li mi neko reći cijene ulaznica? hvala.
3KM istok
Borac je navodno postigao dogovor sa prvim covjekom BSK-a Novom Damjanovicem i da je isplacena trecina od 35.000 km. Tako da ce se i utakmica odigrati danas na Gradskom stadionu.Avdukic je ovih dana imao virozu i nije trenirao ali ce ipak biti danas u sastavu. Cijene ulaznica su : zapad 6 km , istok 3 km , sjever 4 km. Naravno ide se na 3 boda , Vuleta Trivunovica nema u sastavu. Utakmica pocinje u 7.
Ocekivani sastav Borca : Avdukic - Zeljkovic Radulovic Raspudic Zaric - Teinovic Grahovac Kantar Maletic - Stokic Bilbija
Ocekivani sastav Borca : Avdukic - Zeljkovic Radulovic Raspudic Zaric - Teinovic Grahovac Kantar Maletic - Stokic Bilbija
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
Super, danasnji rezultati idu na ruku Borcu 
Sarajevo - Olimpik 3:1
Siroki - Celik 0:1
sa pobjedom veceras izbijamo na trece mjesto
Aj Borac 
sa pobjedom veceras izbijamo na trece mjesto
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Pa onda iduceg vikenda na srpski derbi u Bijeljinu!delko je napisao/la:Super, danasnji rezultati idu na ruku Borcu
sa pobjedom veceras izbijamo na trece mjestoAj Borac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.