Na ovoj utakmici New York-Memphis sam sve fulio i to nije bilo ni blizudijabola je napisao/la:Minnesota-Lakers 2 @ 1.60 (P.P.)
Čisto jer je red da dobiju. Oni moraju u playoff ako ništa naštimaće im. S obzirom na raspored ovo je jedna od onih utakmmica koje moraju dobit.
J.R.Smith under 18,5 @ 1.85
Gledo sam ga sinoć protiv Bostona, stvarno je odlično odigro. Al uglavnom je pogađo iz ulaza protiv Bostona u kojem je Bass glumio centra, teže će to ići protiv tvrdog Memphisa. Uz to kao nominalnog čuvara će vjerovatno imati Tony Allena, bar u određenom periodu susreta, a s obzirom da ga vanjski šut i ne ide nešto previše očekujem da će imati tešku noć.
Zach Randolph over 15,5 @ 1.85
Nema Gasola i mada Zach i ne igra nešto posebno u zadnje vrijeme večeras bi moro iskoristit mane Knicksa pod košem koji također igraju bez pravog centra. Pod košem startaju Melo i Martin, ali čim Martin sjedne na klupu tu je propuh jer teret pod košem pada na nikog drugog do Copelanda. Nadam se da se neće previše oslanjati na šuteve s poludistance te da će biti agresivan na ofanzivnom skoku.
Paul George over 17,5 @ 1.85
Igraju protiv Hostona koji igra na puno koševa a realno nema kvalitetnog stopera na boku.
Tim Duncan over 17,5 @ 1.85
Mogao bi se naigrati protiv neiskusne centarske linije Nuggetsa. Spursi ne žele da vežu dva poraza u nizu tako da ne bi trebao biti pošteđen a ako je mogao protiv Asika prebaciti može i večeras sigurno.
New Orleans-Clippers kp2 @ 1.45
Nakon 3 vezane pobjede red je da Hornetsi izgube a nema bolje prilike za to nego protiv bivše im zvijezde Paula i Clippersa koji se bore za što bolju poziciju u playoffu.
Chicago-Miami prvo poluvrijeme 1 @ 2.30
Iako će teško dobiti Heat očekujem vodstvo Bullsa na poluvremenu. Miami je tokom ove serije od 27 pobjeda često gubio na poluvremenu i protiv lošijih ekipa a Bullsi će vjerovatno biti naloženi da upravo oni budu ti koji će prekinuti niz. Domaći teren i prednost u skoku (gdje naročito očekujem dosta poena nakon ofanzivnog skoka) bi mogli biti dovoljno za vodstvo na poluvremenu.
Edit: Još sam igro i Memphis kp2 @ 1.85, al tu sam se vjerovatno zahebo. Hajd možda Randolph ipak bude velika prevaga pod košem a imaju dovoljno stopera da uspore Mela i Smitha.