FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

LFC1892
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la LFC1892 » 27 mar 2013, 15:28

Kakve glupe terorije zavjere rekao ovaj ono, rekao onaj ono... smjesno je u sta sve ljudi vjeruju.

DFB
Kontakt:

Post Postao/la DFB » 27 mar 2013, 15:40

hilmo je napisao/la:Još uvijek raspravljamo o stadionu i tribini... :? :? :?
Halo, u subotu je tekma koja je jako bitna, u goste stiže oslabljene ali nimalo ugodna momčad. Ovo se mora dobiti. Koliko je, i da li je Husref imao vremena da upozna ekipu i da je pripremi za ovaj meč, da ih digne iz ponora.
Neki će sad reći da i dalje očekujem titulu, ne neočekujem je (mada joj se nadam), ali ovo se mora dobiti da bi ostali do kraja sezone na drugom mjestu....Pošto više očito ne možemo.
Naravno pobjedit nego sta... :)
19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 27 mar 2013, 15:55

htcxone je napisao/la:
Svrki je napisao/la:
Ne mozes Dzildu stavljati u ovaj kontekst. U taj kontekts mozes spominjati rahmetli Anera i pokojnog Vedrana. Upali malo mozak kad repliciras.
mislis, pa upali ti malo mozak...
jedan igrac je rekao ovako , citiram: "nekoliko metara od mene, kada su rekli da se ubijeni zove Vedran, jedan iz osiguranja je rekao "od toliko balija mi našeg ubismo" "
nisu neredi u širokom i automati pucali jer je to slucajno, kao sto je 92' "slucajno" napadnuto sarajevo
2+2
Rekla - kazala, budi pametan momak. Ja bih zamolio prije svega vas pa i moderaciju da obrati paznju na ovo i da ostave covjeka da pociva u miru, a ne da ga svi uzimaju usta i koriste u razno razne svrhe.

Jedino postovanje koj emozete uraditi i za njega i njegovu porodicu jeste da sto manje spominjete njegovo ime i tako ce postavati gore navedene, a ne s nekim tribinima i sranjima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 mar 2013, 16:04

Svrki je napisao/la:
htcxone je napisao/la:
Svrki je napisao/la:
Ne mozes Dzildu stavljati u ovaj kontekst. U taj kontekts mozes spominjati rahmetli Anera i pokojnog Vedrana. Upali malo mozak kad repliciras.
jedan igrac je rekao ovako , citiram: "nekoliko metara od mene, kada su rekli da se ubijeni zove Vedran, jedan iz osiguranja je rekao "od toliko balija mi našeg ubismo" "
nisu neredi u širokom i automati pucali jer je to slucajno, kao sto je 92' "slucajno" napadnuto sarajevo
2+2
Rekla - kazala, budi pametan momak. Ja bih zamolio prije svega vas pa i moderaciju da obrati paznju na ovo i da ostave covjeka da pociva u miru, a ne da ga svi uzimaju usta i koriste u razno razne svrhe.

Jedino postovanje koj emozete uraditi i za njega i njegovu porodicu jeste da sto manje spominjete njegovo ime i tako ce postavati gore navedene, a ne s nekim tribinima i sranjima.
momak ovo nije nikakvo sranje ,klub i navijaci zele da se ta tribina zove VEDRAN PULJIĆ .U cast nasem bratu sa te iste tribine koji je dao svoj zivot za FK SARAJEVO. ne lupajte gluposti

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 27 mar 2013, 16:41

Svrki je napisao/la:
htcxone je napisao/la:
Svrki je napisao/la:
2+2

Sta cemo sa ubicom ? I njega da ostavimo na miru ? Kakav si ti lik :roll:

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 27 mar 2013, 17:01

Koji ste vi pacenici majko mila. I vi omladina, i vi buducnost.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 27 mar 2013, 18:02

Svrki kompleksi te opasno udaraju. Gledaj svoja posla mani se tudje avlije ;) Svaki ti je post vezan za FK SARAJEVO. Imas 3 posta na temi NKŽ, od preko 70 napisanih.

Sto se teme tice, gore od onog u Srebreniku ne moze biti. Kec mora biti, inace... Drago mi je da je Husref tu. Imam osjecaj da ce samo zbog njega doci 500 ljudi vise :)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 mar 2013, 18:06

zbog njega doci 500 ljudi vise
Ajd da si rekla 5000 , al' ovo pesto je respect, divovski.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 mar 2013, 18:28

Nogometaši Sarajeva danas su u prijateljskoj utakmici na pomoćnom stadionu na Koševu savladali ekipu Famosa 3:0.
Pitanje pobjednika riješeno je već u prvom dijelu igre, u kojem je Sarajevo nastupilo sa prvim timom. Dva puta je pogodio Hadžić, a jednom Melunović.

U drugom poluvremenu trener Husref Musemić u igru je uveo tim koji su činili rezervni igrači i juniori, a kako u tom dijelu igre nije bilo pogodaka, susret je završen pobjedom Sarajeva 3:0.

Valja istaći da je Sarajevo gotovo cijelo drugo poluvrijeme igralo sa deset igrača, jer se povrijedio Ermin Huseinbašić i morao je napustiti teren.

Nadam se samo da povreda nije ozbiljna.. :? :?

slika

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 27 mar 2013, 18:34

England je napisao/la:
zbog njega doci 500 ljudi vise
Ajd da si rekla 5000 , al' ovo pesto je respect, divovski.
Nisam sklon pretjerivanju za razliku od nekih. A inace 500 ljudi je kao 5000 za nase uslove.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 mar 2013, 22:40

Dobro si to skontao, pozitivna injekcija bi mogla donijet uspjeha. Mogla bi se stvorit neka pozitivna atmosfera u timu, a i moglo bi se vratiti povjerenje navijaca. To ako govorimo iskljucivo o njegovom povratku. Medjutim, ako se to ne pokaze na terenu i ako se ne ostvare pobjede, onda pada u vodu i njegov povratak i sve ostalo. Bilo kako bilo, gore po Sarajevo ne moze bit nego sto je bilo sa Jovicem. Koliki ce biti napredak pomno cemo pratiti i mi i vi. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 28 mar 2013, 07:28

exbabilon je napisao/la:Dobro si to skontao, pozitivna injekcija bi mogla donijet uspjeha. Mogla bi se stvorit neka pozitivna atmosfera u timu, a i moglo bi se vratiti povjerenje navijaca. To ako govorimo iskljucivo o njegovom povratku. Medjutim, ako se to ne pokaze na terenu i ako se ne ostvare pobjede, onda pada u vodu i njegov povratak i sve ostalo. Bilo kako bilo, gore po Sarajevo ne moze bit nego sto je bilo sa Jovicem. Koliki ce biti napredak pomno cemo pratiti i mi i vi. ;)
Husref je legenda u ocima velike vecine navijaca FKS. Preuzimanjem klupe u ovom trenutku moze postati jos veca legenda ili u slucaju losih rezultata izgubiti simpatije navijaca. Mislim da je on itekako svjestan tog' rizika. Prihvatio je posao, znaci da misli da moze napraviti nesto sa ovom ekipom. Ja se iskreno nadam da ce to on postaviti kako valja, i da cemo dobiti Olimpica. Onda poznavajuci nas mentalitet blaga eufrija pred GOSK hehe A tek kad bi dobili GOSKa, ne smijem ni da zamislim :)
Ugl gore ne moze, moze samo bolje, cemo dav'dimo...

thuglife
Kontakt:

Post Postao/la thuglife » 28 mar 2013, 14:40

Hoće biti prenos kakav?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 mar 2013, 14:48

thuglife je napisao/la:Hoće biti prenos kakav?
Najvjerovatnije da neće...

DFB
Kontakt:

Post Postao/la DFB » 28 mar 2013, 16:11

Preko sutra abd svi na Kosevo-Sjever da prozovemo Husrefa zasluzio je to on i da naravno upisemo pobjedu sve drugo bi bilo ravno katastrofi ako grijesim neka me neko ispravi.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 mar 2013, 10:55

slika
Zipa osmjeha, a Haurdić kao da je tek ustao... :D :D

DFB
Kontakt:

Post Postao/la DFB » 29 mar 2013, 11:06

Uvijek ovako kaze... :D
" onclick="window.open(this.href);return false;
@hilmo ma bas tako Anes ovdje izgleda ko da je lumpovo citavu noc i doso na presicu... :)

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 29 mar 2013, 11:42

thuglife je napisao/la:Hoće biti prenos kakav?
Nece 100% !

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 mar 2013, 23:32

Sretno sutra nasem voljenom klubu i Musemicu mada se bojim da ce opet biti podapinjanja nogu, prije svega od Irfana jer ga Irfan ocima nemoze da smisli. Ako smo imalo pametni mi navijaci treba da uradimo sve da uradimo kako bismo otjerali Irfana jer ce biti problema. Neko ce reci nemoze on nista Husrefu, kako ce ga on nesto sjebati al moze. Stvarno mi je mrsko da pisemo sta i kako moze, al uvijek prije ili poslije dodjemo do istine. Nase je ako hocemo klub na pravim i zdravim nogama da se rijesimo Irfana, a ko misli drugacije u velikoj je zabludi.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 30 mar 2013, 00:02

ado-hz je napisao/la:Sretno sutra nasem voljenom klubu i Musemicu mada se bojim da ce opet biti podapinjanja nogu, prije svega od Irfana jer ga Irfan ocima nemoze da smisli. Ako smo imalo pametni mi navijaci treba da uradimo sve da uradimo kako bismo otjerali Irfana jer ce biti problema. Neko ce reci nemoze on nista Husrefu, kako ce ga on nesto sjebati al moze. Stvarno mi je mrsko da pisemo sta i kako moze, al uvijek prije ili poslije dodjemo do istine. Nase je ako hocemo klub na pravim i zdravim nogama da se rijesimo Irfana, a ko misli drugacije u velikoj je zabludi.
Svaka cast Prijatelju,nek si mi ziv 100 god. Dok je Irfana mi titulu mozemo samo sanajati!Treba se PODHITNO rjesiti njega njegovih igraca,pa po Husrefovom pa sta bude .....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, bvsic, jurisicduska, mosarajvosa83 i 31 gost.