Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Chat
Sam si kriv sa brzopletom reakcijom,mogao si samo drzati potok,nakon 2 dana kontanja i saznanja,napises: "evo mene,izasao iz kome,hvala sto ste molili za me" tako nesto,nitko ne zna jel istina ili laz,ti nastavis zivjeti normalno i sredis svoj osobni zivot.Nakon nekog vremena svi zaborave,nikom nista,a ko je zapravo kriv snosi posljedice.Da si bio zrno pametniji predvidio bi reakcije nakon ovog obrata.
Keep walking.
ma Cautinho,otkrili bi mi njega brzo
ipak smo CIA
btw. de na pp da vidim šta je to tačno
ipak smo CIA
btw. de na pp da vidim šta je to tačno
koji savjet yeboteCautinho je napisao/la:Sam si kriv sa brzopletom reakcijom,mogao si samo drzati potok,nakon 2 dana kontanja i saznanja,napises: "evo mene,izasao iz kome,hvala sto ste molili za me" tako nesto,nitko ne zna jel istina ili laz,ti nastavis zivjeti normalno i sredis svoj osobni zivot.Nakon nekog vremena svi zaborave,nikom nista,a ko je zapravo kriv snosi posljedice.Da si bio zrno pametniji predvidio bi reakcije nakon ovog obrata.
naprijed rejal
Sheyi je napisao/la:Sta se desilo @Agresivnom?
Je li ozbiljno toliko?![]()
šuti
FORZA MARŠAL !!!
uskoro ce se pojaviti novi profil koji ce reci da ovaj zadnji nije raul nego neki njegov neprijatelj 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Cautinho je napisao/la:Salji na PP sve sto je bilo,da vidimo na cemu smo.Ako se treba osvetiti nekome,samo reci,ja sam uz tebe.
DRUG NEBI TI PUNCA
Samo pakovanja od 1L dolaze u obzir, da dodam.hodža je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Sta se desilo @Agresivnom?
Je li ozbiljno toliko?![]()
šutibori se za zdravu pamet već godinama, nije dobro nikako...pokušavamo mu pomoći ali svi pokušaji su do sada bili bezuspješni
jedino što ga djelimično smiri i dovede u normalu je rakija, pa svi vi koji imate maksuzije, halalite koji litar za našeg brata i molite se da se koja ne prospe na putu do Zenice
PP i meni ako nije problem.
zamislite sad pojavi se alija na svom starom akauntu "raul-zakon" i kaže, raja ja zaista bio u komi, to vas je moja treba zayebavala

naprijed rejal
- Donnie Darko
- Kontakt:
Cautinho je napisao/la:Salji na PP sve sto je bilo,da vidimo na cemu smo.Ako se treba osvetiti nekome,samo reci,ja sam uz tebe.
U tom slučaju bi Cristophera Nolana trebali zvat da trilogiju snimaSveti je napisao/la:zamislite sad pojavi se alija na svom starom akauntu "raul-zakon" i kaže, raja ja zaista bio u komi, to vas je moja treba zayebavala![]()
![]()
Al lik fakat ima talenat da napiše pun qurac slova i riječi, a da ne kaže apsolutno ništa, samo možda poneki sitni detalj.Sveti je napisao/la:ali ono što mi je najsmješnije u svemu tome je što napišeš novi post, u kojem apsolutno ništa ne kažeš. Ja i nakon tvojih ovolikih ispovijedi još uvijek ne kontam ništa. Raule, znaš da sam bio uz tebe ali ovo je pretjerivanje
Lagala ga treba,presla ko budalu,igrala je igru,sa njom nema sale.
Jos i danas laze da je dijete njegovo igrala je igru sa njom nema sale.
Sorry brate,zezamo se malo
Jos i danas laze da je dijete njegovo igrala je igru sa njom nema sale.
Sorry brate,zezamo se malo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ali kakvo je vrijeme doslo da kamiondzija savjetuje nekoga 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
zaista brate ono, nevjerica. Frajer u 6 postova koji su malo duži napiše:"Meni nije lako, ja vjerujem u boga, galamio sam na curu, ovo je bolesno, ja idem s foruma"Donnie Darko je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Salji na PP sve sto je bilo,da vidimo na cemu smo.Ako se treba osvetiti nekome,samo reci,ja sam uz tebe.![]()
![]()
![]()
U tom slučaju bi Cristophera Nolana trebali zvat da trilogiju snimaSveti je napisao/la:zamislite sad pojavi se alija na svom starom akauntu "raul-zakon" i kaže, raja ja zaista bio u komi, to vas je moja treba zayebavala![]()
![]()
![]()
![]()
Al lik fakat ima talenat da napiše pun qurac slova i riječi, a da ne kaže apsolutno ništa, samo možda poneki sitni detalj.Sveti je napisao/la:ali ono što mi je najsmješnije u svemu tome je što napišeš novi post, u kojem apsolutno ništa ne kažeš. Ja i nakon tvojih ovolikih ispovijedi još uvijek ne kontam ništa. Raule, znaš da sam bio uz tebe ali ovo je pretjerivanje
A zipa ovo, ako treba nekom da se svetiš ja sam uz tebeLenBias je napisao/la:ali kakvo je vrijeme doslo da kamiondzija savjetuje nekoga
naprijed rejal
imaš PPbagrcavi je napisao/la:Zna li neko gdje mogu provjeriti rezultat bilijar meča između Dotta i Campbela ? Ne znam koji me vrag natjera da igram bilijar uopšte
mandraX je napisao/la:Samo pakovanja od 1L dolaze u obzir, da dodam.hodža je napisao/la:
šutibori se za zdravu pamet već godinama, nije dobro nikako...pokušavamo mu pomoći ali svi pokušaji su do sada bili bezuspješni
jedino što ga djelimično smiri i dovede u normalu je rakija, pa svi vi koji imate maksuzije, halalite koji litar za našeg brata i molite se da se koja ne prospe na putu do Zenice
FORZA MARŠAL !!!
Dobio sam pp

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Proturi der 
p.s.
Zna li ko kalemiti voćke?
p.s.
Zna li ko kalemiti voćke?
Dobio si 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.