LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
jeste ali ljudi imaju obicaj zanemarit kolicinu povreda kod lejkersa ove sezone , al svejedno vidim lejkerse u plejofu
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Pa dobro, bilo je tu povreda no recimo Dirk nije odigrao skoro pola sezone za Dallas koji bi sigurno sa njim bio lagano u PO-u.
Po meni je problem kod Lakersa bio Howard koji se nije odmah uklopio kako treba, pa otkaz treneru te dolazak novog trenera sa novim sistemom igre.
Po meni je problem kod Lakersa bio Howard koji se nije odmah uklopio kako treba, pa otkaz treneru te dolazak novog trenera sa novim sistemom igre.
"That's not a foul. They ain't calling that (expletive deleted). I don't think I got him. (But) we would have went into overtime and won the game."
-- Bryant's take on the game's final play.

-
sundancekid
- Kontakt:
To je objektivno poprilicno nesportski za izjavit, s obzirom na to da smo svi vidjeli snimak, i da je jasno da se radi o ociglednom faulu. Narocito jer je nedavno ogromnu prasinu podigao oko faula koji njemu nije sviran na kraju utakmice...andro234 je napisao/la:"That's not a foul. They ain't calling that (expletive deleted). I don't think I got him. (But) we would have went into overtime and won the game."
Evo malo rasporeda:
LAKERS:

JAZZ:

MAVS:

Tu je to neđe, po meni Jazzeri imaju najlakši raspored al objektivno imamo najbolje šanse. Uzevši u obzir kakvu-takvu prednost i možebitnu pomoć sudija. A i Kobea, jer kad skontam da je sa Smushom Parkerom, Chrisom Mihmom i Kwameom Brownom igro playoff ne vjerujem da će dozvolit da sad propusti.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja bas mislim da ste fulili PO kad je igrao sa tim navedenim likovima...Ne sjecam se da je Smush igrao PO!dijabola je napisao/la:Tu je to neđe, po meni Jazzeri imaju najlakši raspored al objektivno imamo najbolje šanse. Uzevši u obzir kakvu-takvu prednost i možebitnu pomoć sudija. A i Kobea, jer kad skontam da je sa Smushom Parkerom, Chrisom Mihmom i Kwameom Brownom igro playoff ne vjerujem da će dozvolit da sad propusti.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:hehehe kako se nesjecas i 2006 i 2007 nas je phoenix izbacio , 2006 ona cuvena serija kada je u 4-toj Kobe 2x pogodio suteve na isteku vremnea jednom za produzetak drugi za pobjedu , a onda Odom kao nekad Divac u 6-toj boxuje loptu do Tim Thomasa i ovaj pogadja tricu (proklestvo nas je stiglo zbog Horry-aNEZALAGANJE je napisao/la:Ja bas mislim da ste fulili PO kad je igrao sa tim navedenim likovima...Ne sjecam se da je Smush igrao PO!dijabola je napisao/la:Tu je to neđe, po meni Jazzeri imaju najlakši raspored al objektivno imamo najbolje šanse. Uzevši u obzir kakvu-takvu prednost i možebitnu pomoć sudija. A i Kobea, jer kad skontam da je sa Smushom Parkerom, Chrisom Mihmom i Kwameom Brownom igro playoff ne vjerujem da će dozvolit da sad propusti.) i Phoenix dobi majstoricu kada je Kobe uputio 2 suta u drugom poluvremenu sto mu je jedna od mrlja karijere.
Roster prve postave : pg. Smush, sg. Kobe ,sf Walton
pf. Odom C. K.Brown
klupa: Mihm
, Sasha , Radmanovic , Cook
...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Joj dobro si,toliko je ocajno bilo da sam izbrisao sve iz memorije!

I onda kažu Kobe ne čini saigrače boljim. Pa kakve je sve morone odveo u playoff to im je uspjeh karijere 
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
-
sundancekid
- Kontakt:
To da, Kobe je mogo Bosna ASA-u odvest u play off. Jednostavno kroz karijeru je individualno toliko dobar, da je mogo natrpat bilo kojoj ekipi koliko god koseva zeli, pa s tim i odvest morone u doigravanje. A jesul igraci oko njega postajali bolji zbog njegovog prisustva u ekipi - najcesce nisu... Zato je meni u ovakvoj sezoni sivila i uzasa, makar lijepo gledat neke faze u kojima on stvarno igra kao razigravac, dodaje lopte, trazi covjeka u boljoj poziciji itd...dijabola je napisao/la:I onda kažu Kobe ne čini saigrače boljim. Pa kakve je sve morone odveo u playoff to im je uspjeh karijere
-
WakaFlocka
- Kontakt:
Kako bi Kobe bio voljeniji medju svim ljubiteljima kosarke da nema ovu glupu aroganciju. Njemu se treba sve svirati, a drugima ne. Ne ide to tako..
Steve Nash - --- sta reci 
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Kobiša ih drži u igri i egalu sa kriminalnim pasovima, već 5 izgubljenih, nije ni half.. 
Nama je Željo svetinja jedina.
Kobe opet forsira , ali mislim da ovo postaje neka vrsta paranormalne pojave da Lakersi tako ubjedljivo krenu i vode i onda se desi ta "pojava" kad sve to se istopi ... Nije mi jasno .. iz tekme u tekmu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne gledam tekmu, šta je u pitanju?cunga je napisao/la:Steve Nash - --- sta reci
Ovo je opet jedna ziva katastrofa, sreca pa su u pitanju Bucksi pa smo jos u igri...Imas +11 tri minute prije kraja poluvremena i na isto odes sa +3.
Realno nama nedostaje sistem na oba kraja parketa...
Realno nama nedostaje sistem na oba kraja parketa...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ova 2 fula Danielsa na Bryantu ne bih rekao da su bila. Ajd 1. i nekako, ali 2. vala bas bezveze, zao mi decka, odigra dobro odbranu, a licne se redaju....
Objektivno posmatram da se zna, svejedno mi je ko ce pobjediti, ali ovako ove glupe faulove tesko podnosim.
Objektivno posmatram da se zna, svejedno mi je ko ce pobjediti, ali ovako ove glupe faulove tesko podnosim.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
igra kao da mu je 25Donnie Darko je napisao/la:Ne gledam tekmu, šta je u pitanju?cunga je napisao/la:Steve Nash - --- sta reci
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislis 35, kad je bio u cvijetu mladosticunga je napisao/la:igra kao da mu je 25Donnie Darko je napisao/la:Ne gledam tekmu, šta je u pitanju?cunga je napisao/la:Steve Nash - --- sta recisavrsena njegova tekma , prelijepo je vidjeti na djelu iskustvo tolikog igranja u NBA ..
haha tako nekako , al čiča got the game 
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 3 gosta.