Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 mar 2013, 01:24

Kombinacija dekstroze i kreatina povećava efikasnost istog i znatno povećava koncentraciju kreatina u krvi, tako da se preporučuje da se uzima zajedno. Desktroza sama po sebi, ne samo da daje energiju, već i stimuliše izlučivanje inzulina, a učinkovita je jer je mnogi nazivaju i 'transporterom' kreatina i aminokiselina do mišića.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 mar 2013, 01:36

znaci sutra u DM po dekstrozu :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 mar 2013, 01:46

Obavezno, traubenzucker 8-)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 mar 2013, 02:47

Jel tko probao Jack3d ili Hemorage , kakav je ? :mrgreen:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 mar 2013, 09:20

Bosniacum Lilium je napisao/la:znaci sutra u DM po dekstrozu :D
Koliko je para? Otprilike 3,4km?

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 20 mar 2013, 10:04

Narin je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:znaci sutra u DM po dekstrozu :D
Koliko je para? Otprilike 3,4km?
TAKO nesto,500g... ;)

edit:@ilizda nisam ja probao,ali Hemorage je probala vecina mojih kolega,i svi kazu da je fantastican...Samo sada su ga nesto promijenili,bolja je starija verzija(kao i uvijek)...Ja ne smijem,jer sadrzi nedozvoljene supstance,a mene provjeravaju jbg.. :| :mrgreen:
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 mar 2013, 10:10

Aha..Znači,umjesto sa vodom,pomiješa se samo sa tim?
Ja inače pijem tako što gurnem onaj prah u usta i onda zalijem vodom,kažu da je toga bolje nego miješati sa vodom..A najbolji je način sa grožđanim sečerom?

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 20 mar 2013, 10:27

Narin je napisao/la:Aha..Znači,umjesto sa vodom,pomiješa se samo sa tim?
Ja inače pijem tako što gurnem onaj prah u usta i onda zalijem vodom,kažu da je toga bolje nego miješati sa vodom..A najbolji je način sa grožđanim sečerom?
?

sve to zajedno pomijesas s vodom,i dekstroza ti je prah... ;) Whey,creatin,dex idealna kombinacija poslije treninga 8-)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 mar 2013, 10:30

Ako je cisti kreatin moze se mjesati ;) inace ovi novi vec imaju neki ukus slatki,ja to ne bih pio sa sokom ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 mar 2013, 10:32

HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel tko probao Jack3d ili Hemorage , kakav je ? :mrgreen:
Hemorage prava hemija, stetna za tijelo ali kad te opali i sa medvjedom se mozes hrvati. Samo pazi kod doziranja ja sam uzeo 2 doze pa sam citavu noc sklekove radio, srce 200 otkucaja u minuti :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 mar 2013, 10:36

Invincibles je napisao/la:
Narin je napisao/la:Aha..Znači,umjesto sa vodom,pomiješa se samo sa tim?
?

sve to zajedno pomijesas s vodom,i dekstroza ti je prah... ;) Whey,creatin,dex idealna kombinacija poslije treninga 8-)
Ma ja,pogrešno sam se izrazio.Umjesto samo sa vodom,kreatin se pomiješa i sa tim sečerom (a sve to u vodi)
Hvala na odgovoru. ;)

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 20 mar 2013, 10:39

lumani je napisao/la:Ako je cisti kreatin moze se mjesati ;) inace ovi novi vec imaju neki ukus slatki,ja to ne bih pio sa sokom ;)
Pa da,govorimo o monohidratu :) Ja ga licno ne pijem,jer pijem patentirani kre-alkalyin,jer je on bolji za ekplozivnu snagu...Samo ebes mu mater poskup...115 capsula oko 40-km(bez postarine i toga,znaci sa amazona),a ovog skoro kg mozes za te pare dobit... :x

@narin

vidim ja nesto mi nidje veze :mrgreen:

btw.bolje ti je pocni izbjegavat to stavljanje praha u usta,jer bolje ostavi da se malo rastvori kreatin(u vodi ili s cim vec pijes),tako mozes izazvat talozenje po bubrezima/jetri,koje je kod monohidrata i onako prisutno...

Tu smo da se konsultujemo... ;)

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 mar 2013, 10:41

Invincibles je napisao/la:@narin

btw.bolje ti je pocni izbjegavat to stavljanje praha u usta,jer bolje ostavi da se malo rastvori kreatin(u vodi ili s cim vec pijes),tako mozes izazvat talozenje po bubrezima/jetri,koje je kod monohidrata i onako prisutno...

Aha,hvala,vidiš to nisam znao.Onda od sada miješam sa vodom i sečerom kad ga kupim. ;)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 mar 2013, 10:52

Invincibles je napisao/la:
lumani je napisao/la:Ako je cisti kreatin moze se mjesati ;) inace ovi novi vec imaju neki ukus slatki,ja to ne bih pio sa sokom ;)
Pa da,govorimo o monohidratu :) Ja ga licno ne pijem,jer pijem patentirani kre-alkalyin,jer je on bolji za ekplozivnu snagu...Samo ebes mu mater poskup...115 capsula oko 40-km(bez postarine i toga,znaci sa amazona),a ovog skoro kg mozes za te pare dobit... :x

@narin

Ma monohidrate je prvi sto je izasao na market,slabo ko pije cisti monohidrate danas dan ;) Uzmes naprimjer no explode tu imas 2,3 creatina ukljucujuci monohidrate :!: Ako zelis snagu, preporucujem Rush stacker2 accelarated :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 mar 2013, 20:16

Jack 3D i Hemorage su odlični preparati, ali sa razlogom su izbačeni sa tržišta jer nisu 'zdravi'. Ipak, ako se ne uzima preko dozvoljene doze ( A to je jedna mjerica ) onda ne bi trebalo biti problema. ( Izbjegavati gazirano, pogotovo alkohol ). Oba preparata sam pio, i moram priznati da mi je Jack 3D puno bolji, puno bolje daje PUMPa a samim tim mi se i više trenira. Čini mi se da hemorage ima više efedrina u svom sastavu, pa će te spustiti nakon treniga. Ja naveče nisam mogao da spavam nikako dok sam koristio hemorage, a san je jako bitan, dok to nije slučaj sa Jackom.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 24 mar 2013, 14:38

Ja u ova 2 dana kopanja ubio donja leđa, dođe bolje od mrtvog dizanja :D

PS :Koji je najbolji fat burner ? :D
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 mar 2013, 16:46

Ljudi, ovako..ovo nema veze s teretanom, al hajd..na ovoj stranici (http://www.dijeta.net/BMR-TDEE.htm" onclick="window.open(this.href);return false;) sam izracunao neki dnevni unos kalorija (nesto TDE), to je kao dnevni unos kalorija za odrzavanje tjelesne tezine, i meni je ispalo 1990..i pise da, ako zelim povecati masu, a meni treba masa bilo kakva, ne trebaju mi misici, nego samo da nisam mrsav, pise da samo na taj iznos od 1900 dodam 500 kalorija dnevno i to je otprilike to za dobijanje kilograma..jel to stvarno tako ide, da znam ubuduce ?

Hvala unaprijed..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 28 mar 2013, 18:19

Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, ovako..ovo nema veze s teretanom, al hajd..na ovoj stranici (http://www.dijeta.net/BMR-TDEE.htm" onclick="window.open(this.href);return false;) sam izracunao neki dnevni unos kalorija (nesto TDE), to je kao dnevni unos kalorija za odrzavanje tjelesne tezine, i meni je ispalo 1990..i pise da, ako zelim povecati masu, a meni treba masa bilo kakva, ne trebaju mi misici, nego samo da nisam mrsav, pise da samo na taj iznos od 1900 dodam 500 kalorija dnevno i to je otprilike to za dobijanje kilograma..jel to stvarno tako ide, da znam ubuduce ?

Hvala unaprijed..
Sto ti je veci taj iznos preko brojke odrzavanja to ces se brze debljati mada ne vidim smisao u tome nabacices sala beze poslije ces se kajat. Baci se malo u teretanu i idi eto 500 kalorija preko bice ti mnogo bolje ;)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 mar 2013, 18:27

Znaci, tacno je to :D samo me je to zanimalo, a salo prepusti meni :D

I da, znas li mozda je li ima dosta kalorija u smjesi meda i oraha, i banane se tu mogu staviti recimo, posto sam cuo da je to dobra stvar ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 28 mar 2013, 18:32

Treba li ti deda oraha i meda. :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.