Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 28 mar 2013, 10:45

Carlo, Fera i Edine, hoće te li vi biti na okupljanju u nedjelju?
I zna li neko koliko košta jedno slovo da se uradi natpis na majci i gdje to ima u Sarajevu da se uradi?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 mar 2013, 11:17

Henderson je napisao/la:Carlo, Fera i Edine, hoće te li vi biti na okupljanju u nedjelju?
I zna li neko koliko košta jedno slovo da se uradi natpis na majci i gdje to ima u Sarajevu da se uradi?
ja sumnjam da cu ici jer ima puno ljudi koje ne zelim vidjeti.
@otnys ynwa spahic je u anziju samo na posudbi.
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 mar 2013, 11:54

fera je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Carlo, Fera i Edine, hoće te li vi biti na okupljanju u nedjelju?
I ja sam istog mišljenja, zato i pitam hoćete li vas četvorica biti gore. Ako dođem, došao bih sa majcom RODGERS OUT.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 mar 2013, 12:23

3 mjeseca je posuđen, poslije šta bude bude.
Dobra je ona lokacija gdje je okupljanje, ima dosta mjesta a i dobro opremljeno. Prvo regionalno okupljanje, bio bi red da se ode. :mrgreen:

Ade
Kontakt:

Post Postao/la Ade » 28 mar 2013, 12:40

Henderson je napisao/la:
fera je napisao/la:
I ja sam istog mišljenja, zato i pitam hoćete li vas četvorica biti gore. Ako dođem, došao bih sa majcom RODGERS OUT.
Nemas ti muda to da uradis

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 mar 2013, 12:46

....
Zadnja izmjena: fera, dana/u 28 mar 2013, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 mar 2013, 12:49

Pa jarane, ja bih sa tobom smio i na Rusiju. Ovako, vidiš da su mi već počeli pretiti ljudi iz Bugojna, e sad zamisli kada se udruže sa Tuzlacima. :o Pa neću smjeti otići u Sarajevo. :cry:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 mar 2013, 12:53

Joj kad se sjetim okupljanja van grada, kad je Armin vozio i neku curu morali ostaviti u Živinicama. U nekakav kukuruz je ostavili, da te Bog sačuva, isto u horor filmovima.
Nije došao 2 mjeseca na okupljanje, baš sam poželio one njegove provale. :mrgreen:
Mirza, razlika je normalno okupljanje i ovo prvo regionalno.

Joj jesu momci ovdje odigrali, svaka im čast. Meni najbolja akcija Liverpoola ove sezone. :D
" onclick="window.open(this.href);return false;

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 mar 2013, 12:54

Henderson je napisao/la:Pa jarane, ja bih sa tobom smio i na Rusiju. Ovako, vidiš da su mi već počeli pretiti ljudi iz Bugojna, e sad zamisli kada se udruže sa Tuzlacima. :o Pa neću smjeti otići u Sarajevo. :cry:
tako je meni bilo pred proslo okupljanje :D prijetnje sa svih strana hahahaha najjaci su internet mangupi :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 mar 2013, 12:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:Joj kad se sjetim okupljanja van grada, kad je Armin vozio i neku curu morali ostaviti u Živinicama. U nekakav kukuruz je ostavili, da te Bog sačuva, isto u horor filmovima.
Nije došao 2 mjeseca na okupljanje, baš sam poželio one njegove provale. :mrgreen:
Mirza, razlika je normalno okupljanje i ovo prvo regionalno.

Joj jesu momci ovdje odigrali, svaka im čast. Meni najbolja akcija Liverpoola ove sezone. :D
" onclick="window.open(this.href);return false;
koliko ocekujes da ce raje iz regiona doci ? osim onih nekoliko standardnih koji su se i prije pojavljivali ? ne znam kakve su najave jar ja ne pratim te fb grupe.
i gdje je to okupljanje kad vec pricamo o tome :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 mar 2013, 13:03

fera je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Pa jarane, ja bih sa tobom smio i na Rusiju. Ovako, vidiš da su mi već počeli pretiti ljudi iz Bugojna, e sad zamisli kada se udruže sa Tuzlacima. :o Pa neću smjeti otići u Sarajevo. :cry:
tako je meni bilo pred proslo okupljanje :D prijetnje sa svih strana hahahaha najjaci su internet mangupi :mrgreen:
Kako si ti preživio sve te napade? Mene strah. :cry:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 mar 2013, 13:11

Objekat se zove STUDIO1 i nalazi se u opstini Novo Sarajevo, u blizini je velikog Mercator centra, negdje na pola grada, otprilike.. Blizu je autobuske i zeljeznicke stanice, nekih 10 minuta hoda.. Lako ga je pronaci i onima koji budu dolazili autom, mapa je napravljena

slika

.. Objekat je ogroman, lijepo uređen, ima i veeeeliki ekran ( :mrgreen: ) na kojem cemo pratiti tekmu, al tekma je u ovoj varijanti u drugom planu. Mislim da je najbitnije da se lijepo druzimo i da lijepo ugostimo, kako sve vas, one koji su vec i redovni a pogotovo vas koji niste do sada nikada bili na ovakvim nasim okupljanjima. Dolaze nam i gosti iz nekih susjednih drzava, sto je najbitnije od svega, i sto i jeste bila ideja svega.

Evo slikica. 8-)

slika

__

slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 mar 2013, 13:39

Henderson je napisao/la:
fera je napisao/la:
Kako si ti preživio sve te napade? Mene strah. :cry:
nisam izlazio iz kuce par mjeseci :mrgreen:
ma ovi sto prijete preko interneta se prave da je sve super kad ih vidis.
ti se bar ne bi trebao brinuti IZ stoji iza tebe.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 28 mar 2013, 13:54

slika
:mrgreen: Malo bolji snimak :D
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 28 mar 2013, 15:06

I ovi novinari kad provale baš provale, mada eto nekad znaju i nasmijati. Čuj 10 miliona i Škrtel za Armenca :lol: :lol:
http://www.caughtoffside.com/2013/03/28 ... idfielder/

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 28 mar 2013, 15:17

lfckop je napisao/la:I ovi novinari kad provale baš provale, mada eto nekad znaju i nasmijati. Čuj 10 miliona i Škrtel za Armenca :lol: :lol:
http://www.caughtoffside.com/2013/03/28 ... idfielder/
Nista cudno.

Skrtel qrcu ne moze prosvirati dok Armenac jede malu djecu po Ukrajini.Igra u strasnoj formi vec 2 sezone a ako dodamo k'tome da se Shakhtaru ne zuri prodati ga onda dobijes da je ovo sasvim realna cjena.

btw : Ovdje se spominje da je on jedna vrsta ofanzivnog veznog.Nije to vidjelo veznog reda.
SS i CF je njegova pozicija.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 28 mar 2013, 15:53

Jedenje male djece po Ukrajini ne može biti u rangu sa jedenjem male djece u Engleskoj tako da ovo ne može biti realna cijena da je.e rak raka.
A sad druga je stvar što Šahtar zna nabiti cijenu igraču prilikom prodaje.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 mar 2013, 17:00

Sumnjam da ću doći obzirom da dva dana kasnije imam ispit :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ade
Kontakt:

Post Postao/la Ade » 28 mar 2013, 17:36

Ima i pp za prijetnje,da sam to htio,i uradio bih to.Samo sam ti rek'o da nemaš muda doći u toj majici i to je to,i dalje stojim iza toga :)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 mar 2013, 17:37

Ade je napisao/la:
Ima i pp za prijetnje,da sam to htio,i uradio bih to.Samo sam ti rek'o da nemaš muda doći u toj majici i to je to,i dalje stojim iza toga :)
sto se ba kurcis?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.