Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Carlo, Fera i Edine, hoće te li vi biti na okupljanju u nedjelju?
I zna li neko koliko košta jedno slovo da se uradi natpis na majci i gdje to ima u Sarajevu da se uradi?
I zna li neko koliko košta jedno slovo da se uradi natpis na majci i gdje to ima u Sarajevu da se uradi?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
ja sumnjam da cu ici jer ima puno ljudi koje ne zelim vidjeti.Henderson je napisao/la:Carlo, Fera i Edine, hoće te li vi biti na okupljanju u nedjelju?
@otnys ynwa spahic je u anziju samo na posudbi.
You are someone else I am still right here
I ja sam istog mišljenja, zato i pitam hoćete li vas četvorica biti gore. Ako dođem, došao bih sa majcom RODGERS OUT.fera je napisao/la:ja sumnjam da cu ici jer ima puno ljudi koje ne zelim vidjeti.Henderson je napisao/la:Carlo, Fera i Edine, hoće te li vi biti na okupljanju u nedjelju?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
3 mjeseca je posuđen, poslije šta bude bude.
Dobra je ona lokacija gdje je okupljanje, ima dosta mjesta a i dobro opremljeno. Prvo regionalno okupljanje, bio bi red da se ode.
Dobra je ona lokacija gdje je okupljanje, ima dosta mjesta a i dobro opremljeno. Prvo regionalno okupljanje, bio bi red da se ode.

Nemas ti muda to da uradisHenderson je napisao/la:I ja sam istog mišljenja, zato i pitam hoćete li vas četvorica biti gore. Ako dođem, došao bih sa majcom RODGERS OUT.fera je napisao/la:ja sumnjam da cu ici jer ima puno ljudi koje ne zelim vidjeti.Henderson je napisao/la:Carlo, Fera i Edine, hoće te li vi biti na okupljanju u nedjelju?
....
Zadnja izmjena: fera, dana/u 28 mar 2013, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pa jarane, ja bih sa tobom smio i na Rusiju. Ovako, vidiš da su mi već počeli pretiti ljudi iz Bugojna, e sad zamisli kada se udruže sa Tuzlacima.
Pa neću smjeti otići u Sarajevo. 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Joj kad se sjetim okupljanja van grada, kad je Armin vozio i neku curu morali ostaviti u Živinicama. U nekakav kukuruz je ostavili, da te Bog sačuva, isto u horor filmovima.
Nije došao 2 mjeseca na okupljanje, baš sam poželio one njegove provale.
Mirza, razlika je normalno okupljanje i ovo prvo regionalno.
Joj jesu momci ovdje odigrali, svaka im čast. Meni najbolja akcija Liverpoola ove sezone.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije došao 2 mjeseca na okupljanje, baš sam poželio one njegove provale.

Joj jesu momci ovdje odigrali, svaka im čast. Meni najbolja akcija Liverpoola ove sezone.

tako je meni bilo pred proslo okupljanjeHenderson je napisao/la:Pa jarane, ja bih sa tobom smio i na Rusiju. Ovako, vidiš da su mi već počeli pretiti ljudi iz Bugojna, e sad zamisli kada se udruže sa Tuzlacima.Pa neću smjeti otići u Sarajevo.

koliko ocekujes da ce raje iz regiona doci ? osim onih nekoliko standardnih koji su se i prije pojavljivali ? ne znam kakve su najave jar ja ne pratim te fb grupe.OTNYS_YNWA je napisao/la:Joj kad se sjetim okupljanja van grada, kad je Armin vozio i neku curu morali ostaviti u Živinicama. U nekakav kukuruz je ostavili, da te Bog sačuva, isto u horor filmovima.
Nije došao 2 mjeseca na okupljanje, baš sam poželio one njegove provale.![]()
Joj jesu momci ovdje odigrali, svaka im čast. Meni najbolja akcija Liverpoola ove sezone.![]()
i gdje je to okupljanje kad vec pricamo o tome

Kako si ti preživio sve te napade? Mene strah.fera je napisao/la:tako je meni bilo pred proslo okupljanjeHenderson je napisao/la:Pa jarane, ja bih sa tobom smio i na Rusiju. Ovako, vidiš da su mi već počeli pretiti ljudi iz Bugojna, e sad zamisli kada se udruže sa Tuzlacima.Pa neću smjeti otići u Sarajevo.
prijetnje sa svih strana hahahaha najjaci su internet mangupi

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Objekat se zove STUDIO1 i nalazi se u opstini Novo Sarajevo, u blizini je velikog Mercator centra, negdje na pola grada, otprilike.. Blizu je autobuske i zeljeznicke stanice, nekih 10 minuta hoda.. Lako ga je pronaci i onima koji budu dolazili autom, mapa je napravljena

.. Objekat je ogroman, lijepo uređen, ima i veeeeliki ekran (
) na kojem cemo pratiti tekmu, al tekma je u ovoj varijanti u drugom planu. Mislim da je najbitnije da se lijepo druzimo i da lijepo ugostimo, kako sve vas, one koji su vec i redovni a pogotovo vas koji niste do sada nikada bili na ovakvim nasim okupljanjima. Dolaze nam i gosti iz nekih susjednih drzava, sto je najbitnije od svega, i sto i jeste bila ideja svega.
Evo slikica.

__

.. Objekat je ogroman, lijepo uređen, ima i veeeeliki ekran (

Evo slikica.

__

nisam izlazio iz kuce par mjeseciHenderson je napisao/la:Kako si ti preživio sve te napade? Mene strah.fera je napisao/la:tako je meni bilo pred proslo okupljanjeHenderson je napisao/la:Pa jarane, ja bih sa tobom smio i na Rusiju. Ovako, vidiš da su mi već počeli pretiti ljudi iz Bugojna, e sad zamisli kada se udruže sa Tuzlacima.Pa neću smjeti otići u Sarajevo.
prijetnje sa svih strana hahahaha najjaci su internet mangupi

ma ovi sto prijete preko interneta se prave da je sve super kad ih vidis.
ti se bar ne bi trebao brinuti IZ stoji iza tebe.

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
I ovi novinari kad provale baš provale, mada eto nekad znaju i nasmijati. Čuj 10 miliona i Škrtel za Armenca
http://www.caughtoffside.com/2013/03/28 ... idfielder/

Nista cudno.lfckop je napisao/la:I ovi novinari kad provale baš provale, mada eto nekad znaju i nasmijati. Čuj 10 miliona i Škrtel za Armenca![]()
![]()
Skrtel qrcu ne moze prosvirati dok Armenac jede malu djecu po Ukrajini.Igra u strasnoj formi vec 2 sezone a ako dodamo k'tome da se Shakhtaru ne zuri prodati ga onda dobijes da je ovo sasvim realna cjena.
btw : Ovdje se spominje da je on jedna vrsta ofanzivnog veznog.Nije to vidjelo veznog reda.
SS i CF je njegova pozicija.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Jedenje male djece po Ukrajini ne može biti u rangu sa jedenjem male djece u Engleskoj tako da ovo ne može biti realna cijena da je.e rak raka.
A sad druga je stvar što Šahtar zna nabiti cijenu igraču prilikom prodaje.
A sad druga je stvar što Šahtar zna nabiti cijenu igraču prilikom prodaje.
Sumnjam da ću doći obzirom da dva dana kasnije imam ispitHenderson je napisao/la:Carlo, Fera i Edine, hoće te li vi biti na okupljanju u nedjelju?

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ima i pp za prijetnje,da sam to htio,i uradio bih to.Samo sam ti rek'o da nemaš muda doći u toj majici i to je to,i dalje stojim iza togaHenderson je napisao/la:Pa jarane, ja bih sa tobom smio i na Rusiju. Ovako, vidiš da su mi već počeli pretiti ljudi iz Bugojna, e sad zamisli kada se udruže sa Tuzlacima.Pa neću smjeti otići u Sarajevo.

sto se ba kurcis?Ade je napisao/la:Ima i pp za prijetnje,da sam to htio,i uradio bih to.Samo sam ti rek'o da nemaš muda doći u toj majici i to je to,i dalje stojim iza togaHenderson je napisao/la:Pa jarane, ja bih sa tobom smio i na Rusiju. Ovako, vidiš da su mi već počeli pretiti ljudi iz Bugojna, e sad zamisli kada se udruže sa Tuzlacima.Pa neću smjeti otići u Sarajevo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.