Haha ko je misu sta tebe pit'o molim te?Sta se koji q.rac vise branite medjusobno.Lik mjesecima pljuje po Rodgersu,fakticki jedva ceka da lfc izgubi,i vi njega i dalje podrzavate?Ohani.Otelo je napisao/la:sto se ba kurcis?Ade je napisao/la:Ima i pp za prijetnje,da sam to htio,i uradio bih to.Samo sam ti rek'o da nemaš muda doći u toj majici i to je to,i dalje stojim iza togaHenderson je napisao/la:Pa jarane, ja bih sa tobom smio i na Rusiju. Ovako, vidiš da su mi već počeli pretiti ljudi iz Bugojna, e sad zamisli kada se udruže sa Tuzlacima.Pa neću smjeti otići u Sarajevo.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC

Da je njega ugrabiti, jer vidimo da naši skauti puno hodaju po Brazilu ovih dana.
Suarez pred suspenzijom za reprezentaciju, to je dobro, jer svakako sljedeću utakmicu mora puzirati zbog kartona. Mislim naravno za Urugvaj ne za Liverpool.
Koga? Rodgersa?Lik mjesecima pljuje po Rodgersu,fakticki jedva ceka da lfc izgubi,i vi njega i dalje podrzavate?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Haha ko je misu sta tebe pit'o molim te?Sta se koji q.rac vise branite medjusobno.Lik mjesecima pljuje po Rodgersu,fakticki jedva ceka da lfc izgubi,i vi njega i dalje podrzavate?Ohani.[/quote]Ade je napisao/la:sto se ba kurcis?Otelo je napisao/la:[quote="Ade"Ima i pp za prijetnje,da sam to htio,i uradio bih to.Samo sam ti rek'o da nemaš muda doći u toj majici i to je to,i dalje stojim iza togaHenderson je napisao/la:Pa jarane, ja bih sa tobom smio i na Rusiju. Ovako, vidiš da su mi već počeli pretiti ljudi iz Bugojna, e sad zamisli kada se udruže sa Tuzlacima.Pa neću smjeti otići u Sarajevo.
pa ne pljuje nego ima svoje misljenje,ne znam gdje je tu problem.
S druge strane ja dizem Rodgersa u nebesa,on ga spusta,jedan dio je realan i sad si se tu nasao da govoris nesto o necijem misljenu.
I da se svi drzimo ove: "Ne slazem se s tobom,al cu do kraja svog zivota braniti tvoje pravo da govoris" bilo bi nam bolje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne pljuje?Ok,tvoje mišljenje,moje nije tako i gotova stvar.Ja nit sam se qrcio,nit ista,ja sam samo napisao ono sto mslm.
Skup umjetni navijaca Liverpoola koji dodju na isti samo da bi se o njima pricalo kako vole klub i slicno. Velika doza glume i primitivizma za koji dan u glavnom gradu.
Kako te nije stid bolan ? Neko se dobro potrudi da to organizuje, da skupi raju, i druzenjem pokaze da na ovim prostorima ima raje koja normalno razmislja i uradi nesto lijepo u svom ovom sivilu. I ko si ti bolan da sudis jel neko umjetni ili pravi navijac ??LFC1892 je napisao/la:Skup umjetni navijaca Liverpoola koji dodju na isti samo da bi se o njima pricalo kako vole klub i slicno. Velika doza glume i primitivizma za koji dan u glavnom gradu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
RECI MU SENAIDE!!!!Otelo je napisao/la:sto se ba kurcis?Ade je napisao/la:Ima i pp za prijetnje,da sam to htio,i uradio bih to.Samo sam ti rek'o da nemaš muda doći u toj majici i to je to,i dalje stojim iza togaHenderson je napisao/la:Pa jarane, ja bih sa tobom smio i na Rusiju. Ovako, vidiš da su mi već počeli pretiti ljudi iz Bugojna, e sad zamisli kada se udruže sa Tuzlacima.Pa neću smjeti otići u Sarajevo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovaj put se slažem sa Semirom ( drugi put otkako smo na forumuneurofunk je napisao/la:Kako te nije stid bolan ? Neko se dobro potrudi da to organizuje, da skupi raju, i druzenjem pokaze da na ovim prostorima ima raje koja normalno razmislja i uradi nesto lijepo u svom ovom sivilu. I ko si ti bolan da sudis jel neko umjetni ili pravi navijac ??LFC1892 je napisao/la:Skup umjetni navijaca Liverpoola koji dodju na isti samo da bi se o njima pricalo kako vole klub i slicno. Velika doza glume i primitivizma za koji dan u glavnom gradu.

Nemoj tako LFC, ipak neko ozbiljno radi na poslu iza scene, još pogotovo kada se kazan spremi.

Idem ja Rizo, ici cemo skupa 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ima li sta pametno vezano za klub osim ove glupe prepirke koja je sve cesca na ovoj temi ? neki ozbiljan transfer na ljeto,sigurni odlasci?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
E bas sam se postidio ... Majstore znam ja dobro na sta i koga mislim, svaka cast pojedincima ali vecina je tu da bi bili vidjeni i da bi se predstavili kao navijaci Liverpoola a to sto ne znaju sastav ekipe nema veze. Prodji me se kralju, nemam namjeru da se pravdam tebi i umjetnim navijacima od 2005 pa nadaljeneurofunk je napisao/la:Kako te nije stid bolan ? Neko se dobro potrudi da to organizuje, da skupi raju, i druzenjem pokaze da na ovim prostorima ima raje koja normalno razmislja i uradi nesto lijepo u svom ovom sivilu. I ko si ti bolan da sudis jel neko umjetni ili pravi navijac ??LFC1892 je napisao/la:Skup umjetni navijaca Liverpoola koji dodju na isti samo da bi se o njima pricalo kako vole klub i slicno. Velika doza glume i primitivizma za koji dan u glavnom gradu.

Sigurno da ima i onih koji dolaze samo da budu viđeni, ali ima i onih kojima je stalo do svega toga.
Ja sam milijardu posto siguran da je LFC1892 zapravo stari pajdaš Dirk. 

bas tako al sta da se radi svako ima pravo da dođe ili da ne dođe. ja bi volio kad ne bi o ovome pricali jer sam na fb dobio dosta poruka manje vise neprijatnih od raznih ljudi u vezi mog komentara na okupljanje.Carlo je napisao/la:Sigurno da ima i onih koji dolaze samo da budu viđeni, ali ima i onih kojima je stalo do svega toga.
You are someone else I am still right here
Nemoj nikom reci budi drugHenderson je napisao/la:Ja sam milijardu posto siguran da je LFC1892 zapravo stari pajdaš Dirk.

Jara Suareza dirao po gentilijama, pa dobio šaku u glavu
Svoju prgavost, i u ovom susretu , potvrdio je fudbaler Liverpoola Luis Suarez. Napadač Redsa je prilikom jednog kornera u 34. minuti udario u lice protivničkog igrača Gonzala Jaru, ali na njegovu sreću glavni sudija meča nije primjetio njegovo nesportsko ponašanje.
Ipak, ispostavilo se da ni Jara nije „svetac“, a njegova ruka na Suarezovim gentalijama vjerovatno je razglog zbog kojeg je dobio šaku u lice.
Svoju prgavost, i u ovom susretu , potvrdio je fudbaler Liverpoola Luis Suarez. Napadač Redsa je prilikom jednog kornera u 34. minuti udario u lice protivničkog igrača Gonzala Jaru, ali na njegovu sreću glavni sudija meča nije primjetio njegovo nesportsko ponašanje.
Ipak, ispostavilo se da ni Jara nije „svetac“, a njegova ruka na Suarezovim gentalijama vjerovatno je razglog zbog kojeg je dobio šaku u lice.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Znači, počev od Dache, preko Mahira, Mirze i Armina prvenstveno su i počela ova okupljanja Liverpoola, organizacija istih i slično. To su ljudine, i trebamo im biti zahvalni što zajedno gledamo utakmice, razmjenjujemo mišljenja, družimo se itd. Najmanje je bitno ko dolazi i zašto. Evo počet će i sa regionalnim okupljanjima, zašto da ne odemo da se zaje*abavamo. Na okupljanje dolaze osobe uzrasta od 10-12 pa do 50-60 godina, dolaze moji prijatelji koji 'navijaju' za Arsenal, Chelsea, Real M. i ostale, jednostavno ljudi vole da utakmicu pregledaju sa dobrom rajom. I sada se na forumu nađe par pametnjakovića koji počinju prosipati nekakve šupljake ko sve dolazi, ne cijenivši rad osoba koje sam naveo u prvoj rečenici, prvenstveno. Jarane moj, da ti samo znaš koliko se oni trude da sve ispadne odlično, da odemo malo u Mostar, pa u Tuzlu, pa ako Bog da u druge države. Da neko od nas hoće da bude viđen izlazio bi u Vatru svaki dan, ne bi mjesečno 3 puta otišao da sa rajom pregleda utakmicu.
Ima li neko punjac za nokiu?
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!
Iskreno, takvi komentari mogu doći samo od kompleksaša koji ne znaju šta će od sebe.fera je napisao/la:bas tako al sta da se radi svako ima pravo da dođe ili da ne dođe. ja bi volio kad ne bi o ovome pricali jer sam na fb dobio dosta poruka manje vise neprijatnih od raznih ljudi u vezi mog komentara na okupljanje.Carlo je napisao/la:Sigurno da ima i onih koji dolaze samo da budu viđeni, ali ima i onih kojima je stalo do svega toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.