Chicago Bulls
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
sta ima to Bullsi dobili Heat,hehe,nista od rekorda i to bez pola ekipe
DR1,Noah,Bellineli,Rip
DR1,Noah,Bellineli,Rip
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja vam nikad necu halalit Butlera. Uzeste nam ga ispred nosa, a ja sam se bio obradovao da ce pasti do nas. Strasan igrac, talenat i radnik. Bilo mi je suludo gledati kako mu Thibs ne daje priliku, ali eto ove sezone i on dodje tobe.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Bullsi će da uzmu hladno prsten ove godine. Nadam se da će svi biti spremni za PO, te eventualno ako bude potrebno da i Rose igra 
Jimmy je aBd budući allstar
Halalite, ali ja jedva čekam da opet počne igrati:

Jimmy je aBd budući allstar
Halalite, ali ja jedva čekam da opet počne igrati:

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Najjaci smo najjaci
Pregledah snimak tekme (hvala @kad_kako), veoma bitna pobjeda, koja ce podici dodatno moral igracima i Thibsu, te ce nadam se jos bolje igrati do kraja reg. sezone. U Play-off idemo, pa sta bude neka bude, sto bi Merlin rekao.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
http://forum.rojadirecta.es/forumdispla ... -descarga-(Full-matches" onclick="window.open(this.href);return false;)
Zasto vam ne igra Rip??
Jel toliko sjeban da ne moze il je toliko los ??
Bil ga mjenjali za pik 2e runde?

Jel toliko sjeban da ne moze il je toliko los ??
Bil ga mjenjali za pik 2e runde?
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Rip je postao covjek od stakla. Povrijedi se lakse od kakvog dide.
Postovanje treba zaraditi.
U 2 sezone je skupio mizernih 73 nastupa za Bullse. Igra svaku treću utakmicu. Imaju Bullsi na kraju sezone opciju da li da produže conract koji bi iznosio 5 miliona u šta čisto sumnjam. Baš me zanima da li će se Korver vratiti u Bullse. Kako mi je krivo što JJ nije došao u Bullse.
Možda JR Smith dođe ili Al jefferson (njega ne bo volio). Može se dosta dobro proći sa trejdovima, no Boozerov ugovor je stvarno prevelik.
Možda JR Smith dođe ili Al jefferson (njega ne bo volio). Može se dosta dobro proći sa trejdovima, no Boozerov ugovor je stvarno prevelik.
Korvera mi ganjamo 100%Neutral je napisao/la:U 2 sezone je skupio mizernih 73 nastupa za Bullse. Igra svaku treću utakmicu. Imaju Bullsi na kraju sezone opciju da li da produže conract koji bi iznosio 5 miliona u šta čisto sumnjam. Baš me zanima da li će se Korver vratiti u Bullse. Kako mi je krivo što JJ nije došao u Bullse.
Kad vidim kako su pojedinci loše plaćeni kao Jennings
Valjda onaj škrti neće štedjeti kao što uvijek štedi i da malo luxury taksu počne plaćati. Želim taj prsten
Valjda onaj škrti neće štedjeti kao što uvijek štedi i da malo luxury taksu počne plaćati. Želim taj prsten
Ma Butler je dvica sljedeče sezone. Riješit se Ripa za neki pick 2 runde i dovesti Korvera.
SG: Butler, Korver, Hinrich
ps: jel Bellineli potpisao sa nama 1-godišnji ugovor?
SG: Butler, Korver, Hinrich
ps: jel Bellineli potpisao sa nama 1-godišnji ugovor?
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Da, Belinelli, Radmanović, Cook, Nate, Mohammed.
Šta mislite o JR Smithu
Šta mislite o JR Smithu
2nd nate.Neutral je napisao/la:Da, Belinelli, Radmanović, Cook, Nate, Mohammed.
Šta mislite o JR Smithu
Nate Robinson 2.0Neutral je napisao/la:Šta mislite o JR Smithu
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Evo gledam salary svih ekipa. Kako ima zanimljivih igrača, uh. Također se čovjek uhvati za glava kada vidi koliko su neki igrači pretplaćeni.
Svi igrači su pretplačeni moj @neutralni

- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Naravno da jesu u svim sportovima, ali eto ako neki mogu dobijati 10 miliona po godini što to ne bi i drugi kvalitetniji. Neki rade za 30-40km na dan, drugi dobiju 100.000 što treniraju ono što vole, that's life.
Taj će za sljedeće 4 sezone dobiti oko 25 miliona dolara.
Taj će za sljedeće 4 sezone dobiti oko 25 miliona dolara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.