Rockefeller je napisao/la:Ma napisah Holandiju jer je smatram jakom reprezentacijom, al' mislim da je od onih koje smo u stanju pobjediti. Pa rekoh ako pobjedimo dobro bi nam došlo. Pobjedili bi jednu veliku reprezentaciju.
A i igrali bi protiv reprezentacije koja voli brz fudbal, malo da promijenimo protivnika i njegov stil. I okušamo se protiv takvih. Ne bi imali šta izgubiti, a mogli bi dobiti na prekidu crne serije i dodatnu snagu.
Ja ih nekako smatram (uz Portugal) za najslabiju reprezentaciju od ovih velesila (za mene Brazil, Argentina, Njemačka, Francuska, Španija, Engleska, Italija i njih dvije).
Grijesis pomalo sa Holandijom, tacno je da su trenutno iza: Spanije, Njemacke, Italije i mozda Argentine od tih navedenih, ali daleko od toga da su najslabija reprezentacija od velesila. Po imenima mozda i jesu ali ako si ih pratio malo mogao si vidjet da je to potpuno nova mlada generacija, sa dosta brzom i autenticnom igrom i vec izgradjenim sistemom.
Mislim da bi dosta lakse pobjedili te druge sa liste. Inace smatram da je trenutno Belgija top 5 repki svijeta, ako ne i uze, tako da bi ih volio za prijateljski okrsaj.