Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Emir_BIH
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la Emir_BIH » 26 mar 2013, 11:55

voltron30 je napisao/la:
Emir_BIH je napisao/la:Nesvacam sto nismo sredili neku prijateljsku za danas.. evo Litvanci, Slovaci igraju tokom dana.
Ne znam šta bi nam donijela eventualna prijateljska utakmica nakon onako teške utakmice protiv Grka? Nemamo nekih igrača da isprobamo, uigravanje nam ne treba. Mislim da su i igrači emocionalno ispražnjeni nakon onakve fantastične pobjede.
Naravno i tako treba. Ali kao što si rekao da isprobamo nekih igrača..
Evetualno.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 26 mar 2013, 12:02

A što da ne isprobamo, Fejzića, Besića, Svraku, Stevanovića (i te kako ima manju minutažu u Sevillu) Sesara, Vršajevića, Višću, Sunjića, Pandžu. Da se to malo uigra..
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 26 mar 2013, 12:26

Mozda i Pjanica da isprobamo :mrgreen:
Inace,nitko u nasoj grupi danas ne igra,bas glupo,nezanimljivo danas.Da bar igraju il Grci il Slovaci,da kiksaju ili da mi malo analiziramn protivnike.
Keep walking.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 26 mar 2013, 15:24

Cautinho je napisao/la:Mozda i Pjanica da isprobamo :mrgreen:
Inace,nitko u nasoj grupi danas ne igra,bas glupo,nezanimljivo danas.Da bar igraju il Grci il Slovaci,da kiksaju ili da mi malo analiziramn protivnike.
U nasoj grupi je bio dogovor da sve kvalifikacione utakmice igraju na isti dan, po meni je bolje tako a ne da u junu neko ima tek 6 utakmica a neko 8. Sto se tice prijateljske, mozda je i bolje sto ne igramo, imam nekakav osjecaj da bi nam igraci bili totalno nezainteresovani nakon "velike" pobjede protiv Grcke.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 27 mar 2013, 00:30

Cautinho je napisao/la:Inace,nitko u nasoj grupi danas ne igra,bas glupo,nezanimljivo danas.Da bar igraju il Grci il Slovaci,da kiksaju ili da mi malo analiziramn protivnike.
Iz nase grupe su Litvanci igrali i zijanili 4-1 protiv Albanije :P

High

Post Postao/la High » 27 mar 2013, 10:09

Organizirajte prijateljsku utakmicu sa Engleskom, živi bili! Kad smo mogli igrati protiv Brazila, možemo i protiv njih.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 mar 2013, 11:25

Ma 'ta će Englezi, žive na račun stare slave. Kao što reče sinoć onaj komentator uz Marjana na Face - u, od 66' nisu ništa osvojili. Ubiše ih sinoć Crnogorci ...

Istina da bi utakmica takve vrste bila privlačna, jer ljudi još uvijek ( većina ) smatra englesku reprezentaciju velesilom. Oni osim imena u reprezentaciji praktički ništa nemaju. Organizacija, borbenost, timski duh im je praktički na jako niskim granama.

Samo ove kvalifikacije praktički nisu uspjeli u grupi sa Ukrajinom, Poljskom i CG, od jačih reprezentacija da ostvare niti jednu pobjedu, a nabijaju gol razliku na Moldaviji i San Marinu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

High

Post Postao/la High » 27 mar 2013, 12:57

Ma to za moju dušu da se odigra. :D

Kako god, lijepo bi bilo odigrati utakmicu s njima, bez obzira na to da su oni, kako stvari realno stoje, napuhana reprezentacija. Lijepo bi bilo pobijediti ih, Englezi su Englezi. Ne sumnjam da bi bio pun stadion, gdje god da bi se igralo, na kojem god našem stadionu. Nemaju iza sebe trofeja koliko imaju priče i (nezaslužene) hvale, ali imaju respektabilne reprezentativce i cijenjene fudbalere u Engleskoj, ali i šire. Bio bi to praznik fudbala, kako god.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 27 mar 2013, 14:53

Gledam CG, bili u baražu pa sad prvi imaju velike šanse za direktan plasman, mlada reprezentacija sa par igrača svjetske klase i nikako ne mogu da se otmem dojmu da je i BiH mogla napraviti takve neke zapažene rezultate u samom svom početku bez obzira na veliki broj "bosanaca" što su otišli da igraju za susjede samo da smo imali zdravu atmosferu kao ovu sad što imamo jer uvijek smo posjedovali kvalitetne igrače koji su igrali u evropskim timovima. Ali nema žaljenja za propuštenim nek nam je sretno sad u ovim kvalifikacijama na dobrom smo putu hvala Ivici za sve što je učini i čini hvala Papetu hvala Vladi hvala svim reprezentativcima. I da sretno i CG :D

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 27 mar 2013, 14:56

Ja bih volio da odigramo prijateljsku protiv Holandije.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 mar 2013, 15:04

Rockefeller je napisao/la:Ja bih volio da odigramo prijateljsku protiv Holandije.
To bi nam bio mozda i najbolji pokazatelj gdje smo.

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 28 mar 2013, 18:58

Ima li kakvih aktivnosti po pitanju izgradnje tribine iza jednog od golova na Bilinom polju ? Bilo je govora da će se stim krenuti odmah nakon utakmice protiv Grčke ?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2013, 00:06

SamoZeljo je napisao/la:
Rockefeller je napisao/la:Ja bih volio da odigramo prijateljsku protiv Holandije.
Sa prvom ekipom ni Brazil se protiv nas nije naigrao.Cuj gdje smo u prijateljskom mecu :roll: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 29 mar 2013, 00:32

harishp je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
Sa prvom ekipom ni Brazil se protiv nas nije naigrao.Cuj gdje smo u prijateljskom mecu :roll: .
Zasto ne? Svakako je to fudbalska velesila Holandija a u ovoj fazi kvalifikacija bi se vise zagrizlo nego prije pocetka kvalifikacija. Pogotovo ako bi to bila provjera pred prvenstvo, onda bi sigurno bila neki pokazatelj.

Sjecam se tekme Njemacka - BiH pred proslo prvenstvo. Kako su se samo ljudi zalagali da pokazu/dokazu snagu. Cak je bilo i samaranja, ali sa nase strane. :mrgreen:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 mar 2013, 08:35

Ovo trebaju svi procitati, bas svi.
Ivici je svaka zlatna i hvala Bogu pa ga imamo da pomogne Safetu i ovoj ekipi:

http://img844.imageshack.us/img844/385/96061393.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img266.imageshack.us/img266/481/61167833.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 apr 2013, 16:47

Ja bi najvise volio prijateljsku protiv Gauchos-a.A utakmica koja bi bila i vise od prijateljske je utakmica sa Hrvatima.Mislim da bi tu obje ekipe zapele kao da se radi o finalu SP-a.Nadam se da ce do te utakmice doci uskoro.Bilo bi idealno mozda kada zavrsimo kvalifikacije,proslavimo plasman u Brazil,i onda kao slag na tortu utakmica protiv zapadnih suseda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

interista1900
Kontakt:

Post Postao/la interista1900 » 01 apr 2013, 20:48

argentina ili italia argies zbog 5 1 i italia da nesto naucimo

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 01 apr 2013, 20:59

Ma napisah Holandiju jer je smatram jakom reprezentacijom, al' mislim da je od onih koje smo u stanju pobjediti. Pa rekoh ako pobjedimo dobro bi nam došlo. Pobjedili bi jednu veliku reprezentaciju.

A i igrali bi protiv reprezentacije koja voli brz fudbal, malo da promijenimo protivnika i njegov stil. I okušamo se protiv takvih. Ne bi imali šta izgubiti, a mogli bi dobiti na prekidu crne serije i dodatnu snagu.

Ja ih nekako smatram (uz Portugal) za najslabiju reprezentaciju od ovih velesila (za mene Brazil, Argentina, Njemačka, Francuska, Španija, Engleska, Italija i njih dvije).

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 apr 2013, 21:04

Rockefeller je napisao/la:Ma napisah Holandiju jer je smatram jakom reprezentacijom, al' mislim da je od onih koje smo u stanju pobjediti. Pa rekoh ako pobjedimo dobro bi nam došlo. Pobjedili bi jednu veliku reprezentaciju.

A i igrali bi protiv reprezentacije koja voli brz fudbal, malo da promijenimo protivnika i njegov stil. I okušamo se protiv takvih. Ne bi imali šta izgubiti, a mogli bi dobiti na prekidu crne serije i dodatnu snagu.

Ja ih nekako smatram (uz Portugal) za najslabiju reprezentaciju od ovih velesila (za mene Brazil, Argentina, Njemačka, Francuska, Španija, Engleska, Italija i njih dvije).
Grijesis pomalo sa Holandijom, tacno je da su trenutno iza: Spanije, Njemacke, Italije i mozda Argentine od tih navedenih, ali daleko od toga da su najslabija reprezentacija od velesila. Po imenima mozda i jesu ali ako si ih pratio malo mogao si vidjet da je to potpuno nova mlada generacija, sa dosta brzom i autenticnom igrom i vec izgradjenim sistemom.

Mislim da bi dosta lakse pobjedili te druge sa liste. Inace smatram da je trenutno Belgija top 5 repki svijeta, ako ne i uze, tako da bi ih volio za prijateljski okrsaj. :D

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 01 apr 2013, 21:32

Da, ja sam malo više pis'o u vezi sa nekakvim brojem kvalitetnih igrača i imenom. Nekako mi djeluje da sedam od devet nabrojanih reprezentacija na svakoj poziciji imaju WC igrača. Holandiji i Portugalu je uvijek falio jedan ili dva, al' daleko od toga da sam ih htio podcijeniti.

Svi oni spadaju u red najtežih protivnika, al' samo zato sam napis'o da mi djeluju najslabije. Po imenima k'o što si napis'o.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.