FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- JohnLennon
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Anzi daje deset miliona za Rupića.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
E moj Totti sto ne dodje u Barcelonu bar na jednu sezonu.Gorki je napisao/la:F.Totti: "Samo jedan igrač može uraditi ono što ja ne mogu,Messi."
Koja je to igracina boze sacuvaj.
Tehnicki i dan danas jedan od najmocnijih igraca.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Super.JohnLennon je napisao/la:Anzi daje deset miliona za Rupića.
Ko će ako neće glupi Rusi.
Samo čekam da vidim hoće li se javiti neko pa da kaže kako bi Victor trebao ostat' u klubu, da vidim jesu nekom oči možda zamazane nakon ovog meča sa Francuskom, pa i 2-3 tekme prije toga u Barci.
Taj bi trebao branit' 2 sezone zaredom perfektno, da bi se izvadio iz go*ana, a ne 2-3 tekme. Idiot.
Moj stav u vezi Valdesa znas.mandraX je napisao/la:Super.JohnLennon je napisao/la:Anzi daje deset miliona za Rupića.
Ko će ako neće glupi Rusi.
Samo čekam da vidim hoće li se javiti neko pa da kaže kako bi Victor trebao ostat' u klubu, da vidim jesu nekom oči možda zamazane nakon ovog meča sa Francuskom, pa i 2-3 tekme prije toga u Barci.![]()
Taj bi trebao branit' 2 sezone zaredom perfektno, da bi se izvadio iz go*ana, a ne 2-3 tekme. Idiot.
Ne razlikuje se uopste od celnih ljudi u Barceloni.
Svi znamo kakav je golman kada je u formi i isto tako znamo da je njegova najveca greska poklon gol Di Mariji u superkupu.
Mislim da osim toga nije ni imao nekih vecih gresaka zadnjih godina.
Ali eto vecina ljudi gleda greske a zaboravlja dobre stvari koje je klubu dao.
No da se ne bi otvarale nove diskusije oko toga, zelim da se uzme tih 10 miliona i dovede Ter Stegen.
Dakako trebalo bi jos bar 10-tak miliona za njega, ali to nije problem.
Mada ja mislim da ce Valdes prije u Brazil ili Arsenal otici.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nemoj me vuć' za jezik živ bio.M4kaveli je napisao/la: Svi znamo kakav je golman kada je u formi i isto tako znamo da je njegova najveca greska poklon gol Di Mariji u superkupu.
Mislim da osim toga nije ni imao nekih vecih gresaka zadnjih godina.
Čuj nije imao nekih većih grešaka...imao ih je mali milion, samo sreća pa je napad ubitačan, pa te greške se lahko zaborave.
Ova sezona mu je najgora u dresu Barce.
Svakom igraču, pa i Valdesu se može oprostit' 4-5, pa i 10 majku mu jbm tekmi po sezoni da je u lošoj formi, al' ne možeš mu oprostiti čitavu sezonu koju je onako usput kriminalno odradio, da utvrdim.
Ko može garantovat' da mu iduća neće bit' duplo gora (ukoliko ostane naravno, amin Bože da neće)?
Zato je najpametnije na vakat ga se riješit', i naći neko bolje rješenje, a takvih ima koliko ti Bog hoće, da ne nabrajam sad.
- JohnLennon
- Kontakt:
Vala kad rerna igraca Barce zove "majmunom", onda fakat znas koliko je sati 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Loš si mali još prohe i časova od Paje.JohnLennon je napisao/la:Midzet je diver. A uz to je jos i jako bezobrazan, i glup takodjer.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
A jbga ja ne iskljucujem mogucnost da je covjeku dosadilo biti golman u timu koji godinama igra fudbala sa posjedom od otprilike 70%.mandraX je napisao/la:Nemoj me vuć' za jezik živ bio.M4kaveli je napisao/la: Svi znamo kakav je golman kada je u formi i isto tako znamo da je njegova najveca greska poklon gol Di Mariji u superkupu.
Mislim da osim toga nije ni imao nekih vecih gresaka zadnjih godina.![]()
Čuj nije imao nekih većih grešaka...imao ih je mali milion, samo sreća pa je napad ubitačan, pa te greške se lahko zaborave.
Ova sezona mu je najgora u dresu Barce.
Svakom igraču, pa i Valdesu se može oprostit' 4-5, pa i 10 majku mu jbm tekmi po sezoni da je u lošoj formi, al' ne možeš mu oprostiti čitavu sezonu koju je onako usput kriminalno odradio, da utvrdim.
Ko može garantovat' da mu iduća neće bit' duplo gora (ukoliko ostane naravno, amin Bože da neće)?
Zato je najpametnije na vakat ga se riješit', i naći neko bolje rješenje, a takvih ima koliko ti Bog hoće, da ne nabrajam sad.
Ono vise se oznoji na treningu nego na tekmi.
Sretno mu bilo gdje god da ode.
Samo da je MATS-a dovest.
Tu se slazemo jel tako ?
Definitivno, kad sam mogao Oleguer-u poželjet' sreću kad je skidao napokon dres Barce, onda mogu i ovom.M4kaveli je napisao/la:
A jbga ja ne iskljucujem mogucnost da je covjeku dosadilo biti golman u timu koji godinama igra fudbala sa posjedom od otprilike 70%.
Ono vise se oznoji na treningu nego na tekmi.![]()
Sretno mu bilo gdje god da ode.
Poštujem svakog igrača Barca, kakav god bio.
Al' jednostavno dođe vakat da se napusti klub, da se prepusti mjesto nekom boljem i to je to.
Definitivno.M4kaveli je napisao/la:Samo da je MATS-a dovest.![]()
Tu se slazemo jel tako ?
Koga god da dovedu na mjesto stopera neće pogriješit', al' naravno da to bude stoper, a ne pokušaj stopera, tj. def. vezni tipa Song, Masch i sl.
Na ljeto Kompany/Vertonghen i Ter Stegen.
Bio bi to savrsen ljetni rok.
Inace,
Deulofeu i Muniesa, igrači B tima Barcelone, su trenirali sa prvim timom i mogli bi se naći na listi pozvanih igrača za utakmicu protiv Celte.
Eto idealne prilike za Deulofeua.
Ja bi ga od prve minute ubacio da se kali.
Inace,
Deulofeu i Muniesa, igrači B tima Barcelone, su trenirali sa prvim timom i mogli bi se naći na listi pozvanih igrača za utakmicu protiv Celte.
Valdes; Abidal, Muniesa, Bartra, Montoya; Song, Thiago, Cesc; Iniesta, Deulofeu, Villa.

situacija oko valdeza nije nimalo zabrinjavajuca, ako ostane nikome nista,jest da zna pogrijesiti,al znao nas je i vaditi, nije najbolji golman, ali nije ni los,morate vi koji ga kritikujete uvijek uzeti u obzir da brani za klub u kojem se niti jedan svjetski golman ne bi mogao nesto posebno dokazati,nemas puno udaraca po golu da bi se dokazivao i tu je logika jednostavna, skoro svaki svjetski golman napravi gresaka kao i valdez, eto npr neuer je klasa al i on grijesi kao i valdez ponekad, ali ovi drugi golmani imaju priliku i da se dokazu, valdez nema, niti ce imati neki drugi golman
ako ode, takodje nista posebno,izgubit ce se mozda nesto na timskom duhu jer viktor je tu dugo i dijete je ovog kluba i igracima cebiti neobicno da neko drugi stane medju stative, ali i to ce se brzo naviknutu, dakle i ako ode,doci ce neki drugi dobar golman i to je to, nista posebno bitno za ekipu u kojoj golman nije odavno nije bitan faktor
bitno je da dodje dobar stoper,nadam se da ce humels doci, ili vertongen, bitno je i da neymar dodje,bez obzira sto za brazil ne pruza partije neke, kod nas ce tek nauciti sta je top fudbal i bolje je ovako sto je jos uvijek neizgradjen fudbaler pa da se kod nas definitivno i izgradi,lakse ce se tako uklopiti
u ligi treba dati priliku kladjim igracima, a standardni prvotimci da budu odmorni za pariza, gdje se ne smije ponoviti ono kao u milanu, od prve do zadnje minute treba igrati maksimalno, nikakvo taktiziranje, koliko god golova da se moze dati, treba i dati i nista ne prepustati slucaju i ne vaditi se na revans, treba igrati kao da revans ne postoji, pariz je opasan do bola, puno bolja ekipa od milana koja ce protiv nas biti maksimalno napaljena
ako ode, takodje nista posebno,izgubit ce se mozda nesto na timskom duhu jer viktor je tu dugo i dijete je ovog kluba i igracima cebiti neobicno da neko drugi stane medju stative, ali i to ce se brzo naviknutu, dakle i ako ode,doci ce neki drugi dobar golman i to je to, nista posebno bitno za ekipu u kojoj golman nije odavno nije bitan faktor
bitno je da dodje dobar stoper,nadam se da ce humels doci, ili vertongen, bitno je i da neymar dodje,bez obzira sto za brazil ne pruza partije neke, kod nas ce tek nauciti sta je top fudbal i bolje je ovako sto je jos uvijek neizgradjen fudbaler pa da se kod nas definitivno i izgradi,lakse ce se tako uklopiti
u ligi treba dati priliku kladjim igracima, a standardni prvotimci da budu odmorni za pariza, gdje se ne smije ponoviti ono kao u milanu, od prve do zadnje minute treba igrati maksimalno, nikakvo taktiziranje, koliko god golova da se moze dati, treba i dati i nista ne prepustati slucaju i ne vaditi se na revans, treba igrati kao da revans ne postoji, pariz je opasan do bola, puno bolja ekipa od milana koja ce protiv nas biti maksimalno napaljena
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
@Romariooo, Valdez nije imao posla u Pepovoj Barci, dok u ovoj itekako ima. Nije to vise ta Barca protiv koje se protivnik udara nogom u guz'cu od srece ako uputi ikako sut prema golu.
a jbg kad stalno ponavljate midzet (cuj midzetJohnLennon je napisao/la:Brat bratu, budimo realni. Nema na ovom svijetu postenog igraca i onog koji nece pasti kad mu se ukaze prilika za to (cast Zanettiju). Svi su djubrad i cigani i svi zele svojem klubu obezbijediti pobjedu ako je moguce i tim dajvom. Ista stvar je i sa Midzetom, mores ti sad postavit koliko hoces onih sranja "Midzet never dive", ali isto tako postoji milion videa koji ce dokazati drugacije. Vjerujem da ces se sloziti sa tim jer cu u protivnom postaviti te videe pa ce se sve ovo samo razduljitiHolySouth je napisao/la: Midzet i ne zna dajvati, sve i da hoce.
Prije dok je bio slabiji u slobodnjacima nije padao van 20 metara, sad i to radi.
Vidim i ti poprimio ovo "Midzet"![]()
Navikne se covjek više.
Ali zato ima i kopitar sa onom svojom konjskom nogom koju voli isukati kad zabije gol
Nisam ni pomislio stavljati te klipove pod radnim nazivom Messi never dive
Ali cinjenica jest da je Messi igrac koji je najviše izložen udarcima i startovima, barem u Primeri.
Trebao bi mnogo mnogo više padati i dajvati, jer bi i Barca imala koristi od toga.
A ne radi to.
Pedro je zato zadužen i zahvalan decko
hajd pametni suti bgt ,boli nas q sta ti mislis o barcinim igracima, doso ovdje prosipat pamet po temiJohnLennon je napisao/la:Midzet je diver. A uz to je jos i jako bezobrazan, i glup takodjer.
jos ste gori i vi sto se nesh raspravljate sa njim o nekim glupostima
hajmo ba pisat sta normalno ,vidim stranica i po bezze nesh pise se
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- JohnLennon
- Kontakt:
Koji licemjer. Bar budi covjek pa ustraj u svom. Boli te vjerovatno q, sta ja mislim o igracima Barce, s druge strane, potpuno ti je takodjer svejedno sta "starosjedioci" s ove teme misle o Ronaldu?! Znaci dodje covjek na temu Barce, postavi klip o Ronaldu, s ocitom namjerom da nekog isprovocira i onda se ti javis sa ovakvim komentarom.barca_87 je napisao/la: hajd pametni suti bgt ,boli nas q sta ti mislis o barcinim igracima, doso ovdje prosipat pamet po temi
I nema ti na pdf-u Primera normalne diskusije. Pokusalo se nekoliko puta sa "uozbiljenjem", al' nakon dvije-tri stranice dodje do sukoba interesa i mos' ga pisat
da je pep tu pa bi i pomislio da ce deulofeu zaigrat al to je tito koji nece bartru stavit da igra u prvoj a pogotovo dijete iz barce b,M4kaveli je napisao/la:Na ljeto Kompany/Vertonghen i Ter Stegen.
Inace,
ne bi me cudilo da igraju svi vazni igraci sutra .
po meni sutra treba se probat 3 4 3 formacija pique montoya i bartra odbrana
song cesc thiago alves veza i villa alexis tello napad
dovoljno makar minimalo da se pobijedi ,taman
barci iz 10 prestalih utakmica treba 6 pobjeda ,znaci potrebno je samo pobjedjivat kod kuce i jedna pobjeda u gostima i to je to
kod kuce barca docekuje mallorcu,levante,betis,valladolid i malagu
a u goste mora ic celti,zaragozi,bilbau,atleticu,espanolu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Barça BiH
"Kao što smo ranije pisali, Martin Montoya bi mogao napustiti Barcelonu, ukoliko ne dobije zadovoljavajuću minutažu u nastavku sezone. A sada se javio i prvi zainteresovani klub za ovog 21-godišnjeg Katalonca, a riječ je o Interu iz Milana."
Šteta bi bila za njega da ode, jer Montoya je jako talentovan igrac. Mnogo bolji u defanzivi od Alvesa, a to nije ni posebno teško pošto brazilac rijetko kad igra odbranu.
Nema neku minutažu i logicno da ce biti nezadovoljan. A sa 21 godinom mora igrati bilo gdje, ako želi neku karijeru.
"Kao što smo ranije pisali, Martin Montoya bi mogao napustiti Barcelonu, ukoliko ne dobije zadovoljavajuću minutažu u nastavku sezone. A sada se javio i prvi zainteresovani klub za ovog 21-godišnjeg Katalonca, a riječ je o Interu iz Milana."
Nema neku minutažu i logicno da ce biti nezadovoljan. A sa 21 godinom mora igrati bilo gdje, ako želi neku karijeru.
ma znam da nema normalne diskusije al etJohnLennon je napisao/la:Koji licemjer. Bar budi covjek pa ustraj u svom. Boli te vjerovatno q, sta ja mislim o igracima Barce, s druge strane, potpuno ti je takodjer svejedno sta "starosjedioci" s ove teme misle o Ronaldu?! Znaci dodje covjek na temu Barce, postavi klip o Ronaldu, s ocitom namjerom da nekog isprovocira i onda se ti javis sa ovakvim komentarom.barca_87 je napisao/la: hajd pametni suti bgt ,boli nas q sta ti mislis o barcinim igracima, doso ovdje prosipat pamet po temiYebiga lave, il' obuzdaj ove svoje, il' trpi
U krivu si lave kako god okrenes
I nema ti na pdf-u Primera normalne diskusije. Pokusalo se nekoliko puta sa "uozbiljenjem", al' nakon dvije-tri stranice dodje do sukoba interesa i mos' ga pisat
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
[youtube][/youtube]
Evo malo Šakirinog
lik je napadac zarobljen na poziciji stopera 
Evo malo Šakirinog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.