Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Principatus
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Principatus » 17 nov 2009, 14:01

Izabrao sam prvih 11, a to su: Hasagić, Nadarević, Jahić, Pandža, Bajramović, Pjanić, Misimović (Medunjanin), Ibričić, Salihović, Džeko, Ibišević.
Da li se zna vise o povredi koljena Misimovica?
U njemackim novinama je pisalo cak da je mozda pod upitnikom njegov nastup.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 17 nov 2009, 14:02

iPod je napisao/la:Evo i Osima pitali za konkretan savjet i misljenje o sutrasnjoj utakmici, clanak u Dnevnom Avazu.

Po Osimu bi trebali Pjanic i Misimovic skupa da igraju, a po Safetu Susicu, njih dvojica ne bi trebali igrati. Mene samo interesuje kako ce sutra ciro postaviti Salihovica, koji je stvarno ljudi u Portugalu dao sve, i mislim da ga je to izmorilo igrao je defanzivno i istrcavao svako kontru jer je 80% lopti islo po njegovoj strani, a interesuje me zasto ciro ne forsira vise Ibricica koji je probio sve po desnoj strani i stvarno dobro odigrao....

Nek nam je sretno sutra :)
to ce bit mali problem,Salihović se potrosio totalno u Portugalu,samo da ne crkne oko 60 min.kad bude najvise trebao...........

Amidza
Kontakt:

Post Postao/la Amidza » 17 nov 2009, 14:02

kazem ja, igrace ibricic makar u patikama :)
ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 17 nov 2009, 14:02

quote]
joj hvala nije me niko nazvao momcic ima 20 godina svaka ti cast evo me lebdim heheheheheheh :D :o[/quote]

Hahahaha sto me nasmija.. ;) Vidis, sad' ce ti dan biti prelijep, jer te neko nazvao momcicem..hehehehe :lol:

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 17 nov 2009, 14:03

Ovo je odlicna pjesma .. ko god da ide na Bilino Polje neka je nauci .. Jako je dobra i treba da se pjeva makar jedno poluvrijeme..

Hajmo , hajmo na noge
neka , neka gori sve
pjesmu nasu pjevamo
Bosno i Hercegovino

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 nov 2009, 14:03

Godinho: Ovo je najgori travnjak koji sam vidio

Tehnički direktor portugalskog Nogometnog saveza Carlos Godinho izjavio je kako je Bilino polje najgori stadion koji je vidio.
Portugalska reprezentacije je upravo završila jednini trening na Bilinom polju. Tehnički direktor portugalskog Nogometnog saveza Carlos Godinho kritizirao je stanje u kojem se nalazi travnjak Bilinog polja.

To je najgori travnjak koji sam ikad vidio, rekao je Godinho, koji se osvrnuo i na natpise portugalskih medija u kojima stoji da će njihov Savez uputiti tužbu FIFA-i zbog incidenata na sarajevskom aerodromu.

Bilo je tu navijača koji su željeni autogram, ali i onih koji su upućivali uvrede. Nije istina da ćemo uputiti tužbu FIFA-i, ali ćemo svakako poslati izvještaj, dodao je Godinho.

SMRT FASIZMU!!!

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 14:03

Principatus je napisao/la:
Izabrao sam prvih 11, a to su: Hasagić, Nadarević, Jahić, Pandža, Bajramović, Pjanić, Misimović (Medunjanin), Ibričić, Salihović, Džeko, Ibišević.
Da li se zna vise o povredi koljena Misimovica?
U njemackim novinama je pisalo cak da je mozda pod upitnikom njegov nastup.
ja mislim da misimovic nece igrati da ce igrati medunjanin umjesto njega tako se pise sad cemo vidjet da to nisu cirine varke

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 nov 2009, 14:04

Portugalski golman Eduardo nije primio 408 Minuta gol u reprezentaciji. Vrijeme je da ta serija zavrsi brutalno. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 17 nov 2009, 14:05

rob do bagro je napisao/la:Godinho: Ovo je najgori travnjak koji sam vidio

Tehnički direktor portugalskog Nogometnog saveza Carlos Godinho izjavio je kako je Bilino polje najgori stadion koji je vidio.
Portugalska reprezentacije je upravo završila jednini trening na Bilinom polju. Tehnički direktor portugalskog Nogometnog saveza Carlos Godinho kritizirao je stanje u kojem se nalazi travnjak Bilinog polja.

To je najgori travnjak koji sam ikad vidio, rekao je Godinho, koji se osvrnuo i na natpise portugalskih medija u kojima stoji da će njihov Savez uputiti tužbu FIFA-i zbog incidenata na sarajevskom aerodromu.

Bilo je tu navijača koji su željeni autogram, ali i onih koji su upućivali uvrede. Nije istina da ćemo uputiti tužbu FIFA-i, ali ćemo svakako poslati izvještaj, dodao je Godinho.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 17 nov 2009, 14:06

copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 17 nov 2009, 14:07

CRNI_SA je napisao/la:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2009, 14:08

IdleR je napisao/la:Evo sad citam na fifinoj stranici Clanak u vezi tekeme u srijedu, al od svega najsmijesni su komentari portugalaca tipa : "Zasto ste tako docekali nase igrace u Sarajevu kad ste vi i vasa reprezentacija imal najbolji moguci docek "?
Koji cigani :mrgreen:
Pa ko kaze da ih nismo ,,lijepo,,docekali.
no onaj docek je tek uvertira.
,,Svadba,,je veceras. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 14:09

slika
evo portugalac na golu ja mislim da dzeko i ibisevic nebi trebali imat problema i da ce ga lako savladati :D :D

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 17 nov 2009, 14:10

harishp je napisao/la:
IdleR je napisao/la:Evo sad citam na fifinoj stranici Clanak u vezi tekeme u srijedu, al od svega najsmijesni su komentari portugalaca tipa : "Zasto ste tako docekali nase igrace u Sarajevu kad ste vi i vasa reprezentacija imal najbolji moguci docek "?
Koji cigani :mrgreen:
Pa ko kaze da ih nismo ,,lijepo,,docekali.
no onaj docek je tek uvertira.
,,Svadba,,je veceras. :mrgreen:
a sutra mlada nece moć na noge :D :mrgreen:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 nov 2009, 14:10

[youtube][/youtube]

Ima nas svakakvih ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 nov 2009, 14:11

svidjaju mi se dzozle kod nigera :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 17 nov 2009, 14:12

Osim: Kad je Portugal i u Lisabonu osjetio strah, kako će im tek biti u Zenici

LEGENDARNI nogometni stručnjak Ivica Osim prognozirao je sutrašnju uzvratnu utakmicu dodatnih kvalifikacija u Zenici, gdje će mačeve ukrstiti izabrane nogometne vrste BiH te Portugala.

"Sve je realno dok je moguće. Na terenu su vidjeli da Portugal nije ono što su mislili, da nemaju razloga da se plaše. S druge strane, protivnik je već na svom terenu osjetio strah, a tek kako će im biti u Zenici. Naravno, ne smijemo ih podcijeniti, ali ne trebamo ih ni precijeniti, dobra su ekipa, ali daleko od toga da su nepobjedivi. O sreći ne treba razmišljati. Istina je da smo tamo doživjeli zaista rijetko viđene pehove, ali glupo bi bilo sada očekivati da se to vrati u Zenici. Vratit će se, ali tko zna kad", rekao je u razgovoru za Dnevni Avaz Ivica Osim.

Kako je BiH nedavno protiv Španjolske stvorila nekoliko izvrsnih prilika, Osim smatra da se slično može napraviti i protiv Portugala, pogotovo zato jer je momčad Luisa Aragonesa puno kvalitetnija.

"Pa, Španjolci su puno, puno bolja ekipa od Portugala, a mi smo im u Zenici napravili četiri-pet 100-postotnih prilika. Neće im baš biti lako da se obrane, pokazali su u Lisabonu koliko su ranjivi. U Lisabonu je stoper Pepe izašao na Misimovića i potpuno ga uštopao, a mi nismo imali adekvatno rješenje. I njihov Deko je bio slab, ali ipak ne ovise toliko o njemu koliko mi o Misimoviću, a takav tip igrača lako se uštopa, posebno kada ga markira stoper.

"S Pjanićem u ekipi, Portugalci će morati malo više mozgati. Bit će teško bez Muratovića, Rahimića i posebno Spahića koji, isto kao i Pepe, može odigrati više uloga, ovisno o rezultatu. Ali, nećemo se sada predati zbog toga. Bit će to izuzetno zahtjevna utakmica, fizički moraju izdržati jer Portugalci su prebrzi, svaki njihov napad značit će i izuzetan umor za naše. To su utakmice u kojima se ne smije stati, lako se može desiti da upravo fizička sprema bude presudna", za kraj će proslavljeni strateg.

izvor http://www.--- SPAM ---

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 17 nov 2009, 14:14

ZA SVE ONE KOJI MISLE DA NISMO POKRADENI, POSEBNO ZA Wolverine

KAPETAN Bosne i Hercegovine istaknuo je kako unatoč svom neigranju vjeruje kako Zmajevi mogu preko Portugala...

"Mi smo porodica. Ja neću igrati, ali hoću da moji suigrači znaju da smo svi zajedno, dišemo jedan za sve, svi za jednog. Kod nas nikad nije bilo klanova, svađa, niti najmanjeg incidenta. To nas je dovelo na korak do Afrike", rekao je Spahić za San.

"Portugalci jesu kvalitetni, ali u Zenici neće proći. Ja im to poručujem, jer znam kakvo zajedništvo vlada kod nas. Imamo i mi svoje adute. Mi se nećemo služiti prljavim stvarima, dobit ćemo ih u korektnoj igri, dodao je.

Spahić je jako nezadovoljan suđenjem...

"Mi smo navikli da nas kradu, pa kada nam ne isključe igrača ili ne sviraju penal protiv nas, mi sretni. Engleski sudac nas je želio masakrirati, ali mu to nismo dozvolili. Svirao je nepostojeće slobodnjake u zoni šuta, izmislio igranje rukom, iako sam štitio lice. Pomoćni sudac nije dizao ofsajd u finišu utakmice premda je nedozvoljena pozicija bila očigledna. Sudac je bio brz na kartonima Rahimiću, Muratoviću i meni... Kao da je želio pomoći da Portugalci završe sav posao u Lisabonu", rekao je za kraj.

--- SPAM ---
Strauss Junior

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 17 nov 2009, 14:14

hroni je napisao/la:

ljudi laze ovaj "strucnjak" jer svi znamo da je nedavno postavljena nova trava na nasem terenu,mogu shvatiti da su ga kise i par utakmica malo unistile ali da je ovako los kao sto majmun kaze :roll: ovi su odlucili da nas izbaci FIFA,jer su svjesni da oni nemogu :evil: :evil:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 nov 2009, 14:15

ssportasicaa_sa je napisao/la:

Eh fino rijesenje Boga mi da psujem. Bas fino, nisi mogao nesto finije naci? Znaci ne moze se izbrisati ili?
Športašice (od riječi "Šport"), brisanje accounta na ovakvim forumima nije moguće, bar ne "običnim" korisnicima. Imaš dole na kraju dijela foruma temu o forumu, pa možeš zamoliti administratora da ti isti poništi ili ti obriše. Ili, pošalješ mail na [email protected].

Nego, što je razlog odlaska sa ovog divnog foruma? Postoji neki bolji? Zanemarila "real life" zbog foruma?

Što se cijene tiče, ja sam platio 40, ali danas i sutra su te cijene troduplo veće, tako da, tu i tamo, nisi loše prošla.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.