Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Donnie Darko je napisao/la:Pravo da ti kazem, nemam pojma ni o cemu govorim. Ovo gore sam izlaprdo na brzinu.Unofficialpage je napisao/la: Sto je najbitnije, programeri su bolje placeni jer obavljaju tezi zadatak.Web dizajneri, tako da kazem naprave sliku a dok web programeri tu sliku pretvore u djelo. Tako sam bar ja shvatio citanjem na netu o tome
Samo eto taj graficki dizajn je nesto cime se kontam bavit u zivotu, pa se pravim pametan.
Je li se to radi u 3ds max? Radi li se uopste na racunaru?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- EmirSioux89
- Kontakt:
- EmirSioux89
- Kontakt:
Imas li ti kod sebe blizu kakav tiket, da odes na njihovu stranicu od Formule da vidis radi li provjera listica, onaj broj kad ukucas da vidis radi liMonolog je napisao/la:Ima, posebno kad u Hollywoodu popijem kafu.
Ako si skontao sta sam htio da kazem
Manchester United!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Haman im ne radi provjera listića.
Haj', nije im prvi put da nešto ne štima. Najgora kladara na svijetu. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- EmirSioux89
- Kontakt:
Eh dobro je, mislio sam da je do mene, hvala tiMonolog je napisao/la:Haman im ne radi provjera listića.Haj', nije im prvi put da nešto ne štima. Najgora kladara na svijetu.
Ma losi su skroz, jedina kladionica sto nema kladjenje preko interneta jos i ponuda losa, al jbg
Manchester United!
- EmirSioux89
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Đesii Monologe
Kod nas samo još Premier i BetLive ostale, i onu bhplay zapečatiše
a nekad je bilo kladionica po glavi
Kod nas samo još Premier i BetLive ostale, i onu bhplay zapečatiše
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:

Evo Cautinho i njegovo "ja sam bosanac, imas problem a?"
Formula seljačka kladionice, em im listići nikakvi, nije mi merak se tamo kladit
Joj matero draga da bi sad spavat, al ne može se, pa u 5 sam usto
Joj matero draga da bi sad spavat, al ne može se, pa u 5 sam usto
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
što zatvoriše bhplay pa tu sam znao pare uzet na bingulegenda reala je napisao/la:Đesii Monologe![]()
Kod nas samo još Premier i BetLive ostale, i onu bhplay zapečatiše![]()
a nekad je bilo kladionica po glavi
DRUG NEBI TI PUNCA
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Hollywood na Ilidzi ?Monolog je napisao/la:Ima, posebno kad u Hollywoodu popijem kafu.
Coutinho, jel' istina da ti kad ustanes prvo provjeris stanje na berzama pa onda ides pišat? 
Cuo sam da si poduzetnik.
Cuo sam da si poduzetnik.
Ja nisam mogo vjerovat kakvi su mu papiri mati draga, čoek laže državu u veliko, zatajio milione poreza, Cautinho premazan skroz
Ja danas scene u školi.Ulazimo u kabinet muzičkog i ostavljamo stvari logično.Sad izađemo malo na hodnik i to.Vraćam se ja nema torbe.Haj možda neko iz šale sakrio.Kad nema nigdje po razredu,pa nije to mala stvar.Ulaz nastavnica,kažem ja pregledao sam sve,ali samo ne u njen ormar.Kaže haje ti otključaj ormar,ključ je u vratima.Ali nema ključa
Ženi bilo sve na ključu,kuća,stan,autoo...Počne joj slabo dolaziti,povraća,bili hitnu zvali ili ne...
Scena široki razmjera već tad.Dolazi direktorica da vidi koje ukrao torbu i ključ.Policiju zovi,nema druge.Kad vidim novog učenika nešto se smije.Počnemo se prepirati ja i on ispred direktora,vidi se da je umješan.
Kažem ja de vidite da nije kome u torbi.Kad onop stvarno u torbi jedom malog,ali nije on svi znaju.
Ona nastavnica pada u nesvijest tamo.Šta ćemo,kako?I odveden ovaj pedagogu,kad tamo svali priču na mog druga iz klupe.Lik veze nema o ničemu.
I sad ispalo da taj novi ništa nije kriv...
I na kraju našao sam torbu
I izlazimo mi svi,kad lik zvao neke da nas tuču(mene i dečke iz razreda,kao mi smo nešto krivi za njega).Ofc. čitava škola za nas izašla,imal problema,nas 100 više.I pobjegli su svi. 
Kažem ja de vidite da nije kome u torbi.Kad onop stvarno u torbi jedom malog,ali nije on svi znaju.
Čuj zvao, pa kolika moraš bit pi.c.ka da zoveš nekog da se udara umjesto tebe ?
Trebo si mu reć da ćete se vidjet u kraju 1 na 1
Trebo si mu reć da ćete se vidjet u kraju 1 na 1
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.