Ja danas scene u školi.Ulazimo u kabinet muzičkog i ostavljamo stvari logično.Sad izađemo malo na hodnik i to.Vraćam se ja nema torbe.Haj možda neko iz šale sakrio.Kad nema nigdje po razredu,pa nije to mala stvar.Ulaz nastavnica,kažem ja pregledao sam sve,ali samo ne u njen ormar.Kaže haje ti otključaj ormar,ključ je u vratima.Ali nema ključa

Ženi bilo sve na ključu,kuća,stan,autoo...Počne joj slabo dolaziti,povraća,bili hitnu zvali ili ne...

Scena široki razmjera već tad.Dolazi direktorica da vidi koje ukrao torbu i ključ.Policiju zovi,nema druge.Kad vidim novog učenika nešto se smije.Počnemo se prepirati ja i on ispred direktora,vidi se da je umješan.
Kažem ja de vidite da nije kome u torbi.Kad onop stvarno u torbi jedom malog,ali nije on svi znaju.

Ona nastavnica pada u nesvijest tamo.Šta ćemo,kako?I odveden ovaj pedagogu,kad tamo svali priču na mog druga iz klupe.Lik veze nema o ničemu.

I sad ispalo da taj novi ništa nije kriv...

I na kraju našao sam torbu

I izlazimo mi svi,kad lik zvao neke da nas tuču(mene i dečke iz razreda,kao mi smo nešto krivi za njega).Ofc. čitava škola za nas izašla,imal problema,nas 100 više.I pobjegli su svi.