mozete vi njega ganjati, ali Korver i pod ugovorom u tlanti izjavljuje da bi zelio se vratiti u Bullse ako bi ga mi zeljeli vratitiJHam je napisao/la:Korvera mi ganjamo 100%Neutral je napisao/la:U 2 sezone je skupio mizernih 73 nastupa za Bullse. Igra svaku treću utakmicu. Imaju Bullsi na kraju sezone opciju da li da produže conract koji bi iznosio 5 miliona u šta čisto sumnjam. Baš me zanima da li će se Korver vratiti u Bullse. Kako mi je krivo što JJ nije došao u Bullse.
Možda JR Smith dođe ili Al jefferson (njega ne bo volio). Može se dosta dobro proći sa trejdovima, no Boozerov ugovor je stvarno prevelik.bilo na DP.com
Chicago Bulls
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Natea mi ne dirajte iz ovih Bullsa..ako ne stane i ako zadrze nekog drugog od ovih kloceva ili dovedu Fishera,Lucasa i slicne ebat cu im svima majkuRodman je napisao/la:Nate Robinson 2.0Neutral je napisao/la:Šta mislite o JR Smithu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kad bi Mirotic dosao u Bullse na ljeto, jos produzimo Marca i Nejta (samo radi Salta), potpisemo Korvera i nekog dobro odbranbenog back up centra koji dobro skace i da napadnemo titulu.
Rose, Kirk, Nate, Teague, Marco, Butler, Korver, Deng, Mirotic, Taj, Booz, Noah, back-up centar + pik prve runde. Eto tih 14 igraca, mozda kao 15-tog potpisati Nazra za vet. minimalac za svaki slucaj, treba imati sto vise visokih.
Marcu i Nejtu dadnemo pare od Ripa (tih 5 miliona), nek se obojici plata poveca po 2,5 miliona dolara na 3 sezone, Korver vet. minimum, back-up centar moze na minimalac al tesko je naci takvu budalu, pogotovo jer mi ne smijemo rizikovat ko npr Netsi sa Blatcheom, a mi mozemo sa Odenom necemo nista izgubiti, plus Miroticev rookie ugovor.
Znaci Jerry mora placat luksuznu taksu ako hoce titulu, a ko da gledam nece dat pare ko i inace.
Rose, Kirk, Nate, Teague, Marco, Butler, Korver, Deng, Mirotic, Taj, Booz, Noah, back-up centar + pik prve runde. Eto tih 14 igraca, mozda kao 15-tog potpisati Nazra za vet. minimalac za svaki slucaj, treba imati sto vise visokih.
Marcu i Nejtu dadnemo pare od Ripa (tih 5 miliona), nek se obojici plata poveca po 2,5 miliona dolara na 3 sezone, Korver vet. minimum, back-up centar moze na minimalac al tesko je naci takvu budalu, pogotovo jer mi ne smijemo rizikovat ko npr Netsi sa Blatcheom, a mi mozemo sa Odenom necemo nista izgubiti, plus Miroticev rookie ugovor.
Znaci Jerry mora placat luksuznu taksu ako hoce titulu, a ko da gledam nece dat pare ko i inace.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Chicago je jedini tim na Eastu koji moze sa Miami da se reze jer igraju odbranu jaku i u skokovima daleko jaci=,medjutim regularna sezona i odigravanje nemoze se racunat nikakoSaltCityAttack je napisao/la:to stoji brate svakako rejaki su, ali nama godi takva pobjeda protiv njih..odnosno druga ove sezone bez standardnih igracaWUCKO je napisao/la:Heat je morao pasti ili u Chi ili u San Antonio =ali su ljudi daleko najaci favorili za uzimanje titule na eastu..27 utakmica nije to malo buraz
Svaka cast Chi ali nemaju sanse protiv velike trojke ako se sastanu u play offu..
VOlio bih da ih izbaci Chi al tu nema dileme ovi ljudi ubise-13 uzastopnih tekmi uzet na strani jbt krv
pozz
Volio bih da Bullsi uzmu al tesko ce bit jer ce vjerovatno odlucit home court advantage
Zivi bili pa vidjeli
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Kako god se gleda, nama je najbolje za iducu sezonu da amnestiramo Boozera. To je skoro 17.000.000$ koje bi oslobodili. To je puno prostora za manevrisanje kad je u pitanju salary cap.
Mislim da je to jedini nacin da se sastavi bolja ekipa za iducu sezonu, jer dobro znamo da Jerry, nece otici u luxury tax za Bullse. Za White Sox-e, mu nije mrsko potrositi i 150$mil. godisnje, a za Bulls-e mu je zao ici preko 60$mil.
Mislim da je to jedini nacin da se sastavi bolja ekipa za iducu sezonu, jer dobro znamo da Jerry, nece otici u luxury tax za Bullse. Za White Sox-e, mu nije mrsko potrositi i 150$mil. godisnje, a za Bulls-e mu je zao ici preko 60$mil.
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo da ti kazem odmah da nije problem u Jerryu ni sekunde ..njea ovdje ljudi strasno gotive i mogu da vidim iz prica ljudi navijaca ..on ce dati pare to nije problem ..problem su ovi drugi sto nece da rade svoj posao sto se boje izgubiti posao ako jerry ulozi lovu a ne uzme se titula..oni su nas najveci problem, a Jerry ce da da lovu i sam sam ga slusao kako kaze da novac nije problem i da ce se otici preko salary capa , ali onda kad su sigurni da se moze uzeti titula..ja mislim da smo imali prije godinu ili dvije najvise sanse z to i steta sto nismo imali recimo godinu prije Ripa u ekipi, jer nam je strasno falio suterBIHfan je napisao/la:Kad bi Mirotic dosao u Bullse na ljeto, jos produzimo Marca i Nejta (samo radi Salta), potpisemo Korvera i nekog dobro odbranbenog back up centra koji dobro skace i da napadnemo titulu.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Daj ba Salt, cujes ti sta pricam. Pa nek dadne vise te pare da napravimo ekipu, ne mozes slagat ekipu bez para. Razumijes sta pricam? Lik svake sezone poslje all-stara trazi od urpave da trejdujemo neke igrace da nebi placao taxu. Ova ekipa moze uzeti titulu, ali treba sutera dobrog i jos par pojacanja i eto ti ta sigurnost za titulu, a ne lik pokusava da oslobodi se placanja trejdanjem nekih vaznih igraca. Stedi pare na Asiku, stedi na Korveru, stedi na Hamiltonu, a sa tom ekipom smo dosli do finala istoka. Ne pravdam ove nestrucnjake iz uprave ali i oni imaju ovlasti da dovedu igraca koji nece krsit lux.SaltCityAttack je napisao/la:evo da ti kazem odmah da nije problem u Jerryu ni sekunde ..njea ovdje ljudi strasno gotive i mogu da vidim iz prica ljudi navijaca ..on ce dati pare to nije problem ..problem su ovi drugi sto nece da rade svoj posao sto se boje izgubiti posao ako jerry ulozi lovu a ne uzme se titula..oni su nas najveci problem, a Jerry ce da da lovu i sam sam ga slusao kako kaze da novac nije problem i da ce se otici preko salary capa , ali onda kad su sigurni da se moze uzeti titula..ja mislim da smo imali prije godinu ili dvije najvise sanse z to i steta sto nismo imali recimo godinu prije Ripa u ekipi, jer nam je strasno falio suterBIHfan je napisao/la:Kad bi Mirotic dosao u Bullse na ljeto, jos produzimo Marca i Nejta (samo radi Salta), potpisemo Korvera i nekog dobro odbranbenog back up centra koji dobro skace i da napadnemo titulu.
Sta treba da Rose napuni 30-tu da bi se doveo neki superstar u Chicago.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovo volim cutiBIHfan je napisao/la:Kad bi Mirotic dosao u Bullse na ljeto, jos produzimo Marca i Nejta (samo radi Salta), potpisemo Korvera i nekog dobro odbranbenog back up centra koji dobro skace i da napadnemo titulu.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ako mislimo praviti ozbiljnu ekipu za titulu, ja licno u njoj ne vidim mjesta za Nate-a. Sve je fino sto on radi u ovoj nasoj krs ekipi, ali ako mislimo ozbiljni kandidati biti, on se nebi trebao naci u ekipi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ko kaze da on trazi?..pa ja covjeka ba slusao sta prica i kakvi su mu planovi..ja tebi pricam sta ljudi pricjau ovje kakva su misljenja navijaca..ovdje jedino lose misljenje imaju o ovim ljudima koji se bave finansijama u nasem klubu i ko je zaduzan za dovodjenje novih igraca..prvo ti ne poznajes kakva je media u Chicagu ..jako jako losa i sigurno jedna od najgorih u USA ubjedljivo..puno igraca ovdje nece da dolazi upravo zbog njih..ovdje jesi li izgubio tekmu i sutra te vide na ulici da setas prozovu te kao te boli briga za ekipu ... pa evo i po Rosu se poceli srat ovdje..samo ti to ne mozes sve da procitas i vidis sto ja ovdje slusam po raido ESPN CHICAGO 100... biga ja dok radim vozim limo i meni je pola dana brat taj radio upaljen slusam i samo mogu reci nema gorih ljudi od ovih nasih u Chicagu...svma bi dali sansu, a ni jendoj ekipi iz Chicaga nebi..pa oni bolan cak nadju manu i Blackhawksima koji prekucase ligu ove godine eto kakva je to media ...oni su zeljeli i Patricka Kana trade jer ka pickice i nije imao sezonu kakvu su ockeivali i ako je bio dobar , ali ebiga ispali u playoffu mora se na nekome slomiti .
Znaci prvi da bi doveli igrace ova media u Chicagu mora da se mjenjaa tutoo kompletoooooo.. ona ova uprava mora da bude ambicijoznija i Jerry ce da dadne lovu koju je obecao dati onda kad ovi budu stvorili sampionsku ekipu.. h sad ima li jos neko o super-starova da je slobodan?
Znaci prvi da bi doveli igrace ova media u Chicagu mora da se mjenjaa tutoo kompletoooooo.. ona ova uprava mora da bude ambicijoznija i Jerry ce da dadne lovu koju je obecao dati onda kad ovi budu stvorili sampionsku ekipu.. h sad ima li jos neko o super-starova da je slobodan?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Da su mediji teski u Chicago-u, jesu. Uvijek traze dlaku u jajetu i od muhe prave slona. U tome je Salt 100% u pravu.
Ali u tome da Jerry nece da dadne pare, jer ovi iz FO nece da budu ambiciozniji... Pa jebote to nebi trebala da bude demokratija. Ti si vlasnik. Pokazi muda, i reci svojima u FO, imate para koliko vam bude trebalo, i imate, lupam, 3-4 godine da nam donesete titulu ili vam je noga. Nema tu nikakvog dalje pregovaranja, niti trazenja opravdanja.
Ti si sef sefova, ti reci kakva ocekivanja hoce. Ako to ne ispune, ciao amici, neka se noge fataju.
Tako da ostaju onda dvije mogucnosti: Ili Jerry nema muda, pa ne moze tim svojima zaprijetiti tako oko titule, ili noga...
Ili jednostavno covjek nece da daje ni centa iznad 58mil.
Ali u tome da Jerry nece da dadne pare, jer ovi iz FO nece da budu ambiciozniji... Pa jebote to nebi trebala da bude demokratija. Ti si vlasnik. Pokazi muda, i reci svojima u FO, imate para koliko vam bude trebalo, i imate, lupam, 3-4 godine da nam donesete titulu ili vam je noga. Nema tu nikakvog dalje pregovaranja, niti trazenja opravdanja.
Ti si sef sefova, ti reci kakva ocekivanja hoce. Ako to ne ispune, ciao amici, neka se noge fataju.
Tako da ostaju onda dvije mogucnosti: Ili Jerry nema muda, pa ne moze tim svojima zaprijetiti tako oko titule, ili noga...
Bice da ga Bullsi ne zanimaju previse, zaradjuje na njima jer ekipa je bila uveliko pracena i kad smo bili na dnu lige.kad_kako je napisao/la:Da su mediji teski u Chicago-u, jesu. Uvijek traze dlaku u jajetu i od muhe prave slona. U tome je Salt 100% u pravu.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ma pusti suplje price,mogao je Hardena dovest na ljeto,da je htio pare dat,al sto bi kad je lakse Ripa placat
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ma poznato je da su White Sox-i Jerry-jeva beba. Bulls-i su mu u dalekom drugom planu.
Malcolm Thomas To Sign 2nd 10-Day Contract With Bulls
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Neko mi je izbrisao komentar, no sorry što sam samo rekao da je Jerry jevrej i da samim tim čovjeku postaje sve jasno. Nisam ama baš nikoga uvrijedio sa tim.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Pa dobro, sad, nebi rekao da je to u pitanju sa Jerry-jem.
Da mu je zao para toliko, on nebi na White Sox-e, godisnje ulagao 100-ine miliona $, a ovi ne udju ni u play off. To je klub koji je u gubitcima iz godine u godinu, jer imaju jednu od najslabijih domacih posjeta, ali opet on pare velike u njih ulaze.
Moje misljenje je da on nece da ulaze u Bulls-e, jer ih ne voli previse. On White Sox-e obozava, a prema Bulls-ima imam osjecaj kao da je ravnodusan. I onda izdvaja tih 58mil godisnje da ga ne handre navijaci i iz medija previse. I ja bi prije tome pridodao to njegovo ne ulaganje u Bulls-e, a ne tome sto je on zidov.
A, ako se pitate sto onda drzi Bulls-e u svom vlasnistvu, e pa to iz cistog bussines poteza. Ali sad opet ne znaci to da je iz razloga sto je zidov. Svi tako tamo rade. Isto kao i Bears, vlasnici. Ulazu taman koliko moraju, niti cvonjka vise. A zaradjuju daleko vise.
Da mu je zao para toliko, on nebi na White Sox-e, godisnje ulagao 100-ine miliona $, a ovi ne udju ni u play off. To je klub koji je u gubitcima iz godine u godinu, jer imaju jednu od najslabijih domacih posjeta, ali opet on pare velike u njih ulaze.
Moje misljenje je da on nece da ulaze u Bulls-e, jer ih ne voli previse. On White Sox-e obozava, a prema Bulls-ima imam osjecaj kao da je ravnodusan. I onda izdvaja tih 58mil godisnje da ga ne handre navijaci i iz medija previse. I ja bi prije tome pridodao to njegovo ne ulaganje u Bulls-e, a ne tome sto je on zidov.
A, ako se pitate sto onda drzi Bulls-e u svom vlasnistvu, e pa to iz cistog bussines poteza. Ali sad opet ne znaci to da je iz razloga sto je zidov. Svi tako tamo rade. Isto kao i Bears, vlasnici. Ulazu taman koliko moraju, niti cvonjka vise. A zaradjuju daleko vise.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 29 mar 2013, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ostario je on već, vrijeme mu je da ode. 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
U chicagu sve jevreji drze zato niko i ne ulaze hahaha... Cubsi su dok je Zell drzao ih najmanje trosili...pazite nesto najvise smo mi navijaci krivi.. Mi od vremena kako smo draftovali Gordona i Denga imamo popunjenu dvoranu i sve tickete rasprodane i ubjedljivo toliki noz godina smo prvi u NBA ... Kad budemo bijkotovali tekme kako su navijaci Blackhawksa gdje je bilo po 7 hiliada samo sto izgleda prazno u dvorani od 23 hiljade kapaciteta ... Kad su bojkotovali ovi su napravili ekipu poceli postepeno ulgati i doveli sve dobre ljude u klub i donesose ljudi kup ... Tako treba i sa Bullsima istoNeutral je napisao/la:Neko mi je izbrisao komentar, no sorry što sam samo rekao da je Jerry jevrej i da samim tim čovjeku postaje sve jasno. Nisam ama baš nikoga uvrijedio sa tim.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.