Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ebiga sad a @Cartman i njegovi se na glavu popeli kako je sudija bio ,,bajan,,BlueSharks je napisao/la:ZA SVE ONE KOJI MISLE DA NISMO POKRADENI, POSEBNO ZA Wolverine
KAPETAN Bosne i Hercegovine istaknuo je kako unatoč svom neigranju vjeruje kako Zmajevi mogu preko Portugala...
"Mi smo porodica. Ja neću igrati, ali hoću da moji suigrači znaju da smo svi zajedno, dišemo jedan za sve, svi za jednog. Kod nas nikad nije bilo klanova, svađa, niti najmanjeg incidenta. To nas je dovelo na korak do Afrike", rekao je Spahić za San.
"Portugalci jesu kvalitetni, ali u Zenici neće proći. Ja im to poručujem, jer znam kakvo zajedništvo vlada kod nas. Imamo i mi svoje adute. Mi se nećemo služiti prljavim stvarima, dobit ćemo ih u korektnoj igri, dodao je.
Spahić je jako nezadovoljan suđenjem...
"Mi smo navikli da nas kradu, pa kada nam ne isključe igrača ili ne sviraju penal protiv nas, mi sretni. Engleski sudac nas je želio masakrirati, ali mu to nismo dozvolili. Svirao je nepostojeće slobodnjake u zoni šuta, izmislio igranje rukom, iako sam štitio lice. Pomoćni sudac nije dizao ofsajd u finišu utakmice premda je nedozvoljena pozicija bila očigledna. Sudac je bio brz na kartonima Rahimiću, Muratoviću i meni... Kao da je želio pomoći da Portugalci završe sav posao u Lisabonu", rekao je za kraj.
--- SPAM ---
ja ja i onaj pametnjaković cartman, il se po njima i spahić vadiharishp je napisao/la:Ebiga sad a @Cartman i njegovi se na glavu popeli kako je sudija bio ,,bajan,,BlueSharks je napisao/la:ZA SVE ONE KOJI MISLE DA NISMO POKRADENI, POSEBNO ZA Wolverine
KAPETAN Bosne i Hercegovine istaknuo je kako unatoč svom neigranju vjeruje kako Zmajevi mogu preko Portugala...
"Mi smo porodica. Ja neću igrati, ali hoću da moji suigrači znaju da smo svi zajedno, dišemo jedan za sve, svi za jednog. Kod nas nikad nije bilo klanova, svađa, niti najmanjeg incidenta. To nas je dovelo na korak do Afrike", rekao je Spahić za San.
"Portugalci jesu kvalitetni, ali u Zenici neće proći. Ja im to poručujem, jer znam kakvo zajedništvo vlada kod nas. Imamo i mi svoje adute. Mi se nećemo služiti prljavim stvarima, dobit ćemo ih u korektnoj igri, dodao je.
"Mi smo navikli da nas kradu, pa kada nam ne isključe igrača ili ne sviraju penal protiv nas, mi sretni. Engleski sudac nas je želio masakrirati, ali mu to nismo dozvolili. Svirao je nepostojeće slobodnjake u zoni šuta, izmislio igranje rukom, iako sam štitio lice. Pomoćni sudac nije dizao ofsajd u finišu utakmice premda je nedozvoljena pozicija bila očigledna. Sudac je bio brz na kartonima Rahimiću, Muratoviću i meni... Kao da je želio pomoći da Portugalci završe sav posao u Lisabonu", rekao je za kraj.
--- SPAM ---![]()
spahic je legenda ovdje kaze da je stitio lice a na tv-u kaze da je namjerno igrao rukom zato sto je vidio da bi nam gol mogao biti ugrozenBlueSharks je napisao/la:ZA SVE ONE KOJI MISLE DA NISMO POKRADENI, POSEBNO ZA Wolverine
--- SPAM ---
ja mislim da je se vec i zavrsila pressicadeni_23 je napisao/la:Sve spremno za utakmicu stoljeća: U Zenici čak 92 medijske kuće
U PUNOM su jeku posljednje pripreme za meč stoljeća bosanskog nogometa, odnosno uzvratni susret protiv Portugala koji se sutra igra na Bilinom polju.
Uređuje se travnjak, farbaju se stupovi reflektora, a zbog ogromnog interesa sedme sile, organizatori su bili prisiljeni instalirati dodatne elemente u novinarskoj loži. Prvi novinari već su stigli u Zenicu, a prema službenim podacima za utakmicu protiv Portugala akreditiralo čak 92 medija, 57 iz BiH te 35 stranih kuća.
Portugalci su smješteni u samom centru grada uz velike mjere sigurnosti, a u 11 sati trebali bi isprobati travnjak NK Čelika. Press konferencija je najavljena za 13 sati.
Joj ljudi moji brine me ovo oko Misketa, od jednom koljeno, prodaja lopti i šta ti ja znam sve, nešto mi je odlutao, a onaj susret u Lisabonu kao da nije ni igrao. Pa, sjetite se Misketa u svakoj tekmi Vukova, kao da smo dobili drugog Zvjezdana...amer_zeljoo je napisao/la:ciro je rekao da misimovic ima male probleme sa koljenom ali da misli da ce biti spreman da srijedu... sad sta ce bit neznamnadamo se da ce miske igrat
![]()
Al' ga sere covjek..rob do bagro je napisao/la:Godinho: Ovo je najgori travnjak koji sam vidio
Tehnički direktor portugalskog Nogometnog saveza Carlos Godinho izjavio je kako je Bilino polje najgori stadion koji je vidio.
Portugalska reprezentacije je upravo završila jednini trening na Bilinom polju. Tehnički direktor portugalskog Nogometnog saveza Carlos Godinho kritizirao je stanje u kojem se nalazi travnjak Bilinog polja.
To je najgori travnjak koji sam ikad vidio, rekao je Godinho, koji se osvrnuo i na natpise portugalskih medija u kojima stoji da će njihov Savez uputiti tužbu FIFA-i zbog incidenata na sarajevskom aerodromu.
Bilo je tu navijača koji su željeni autogram, ali i onih koji su upućivali uvrede. Nije istina da ćemo uputiti tužbu FIFA-i, ali ćemo svakako poslati izvještaj, dodao je Godinho.
hocemo i mi citat to...dajder vamo taj izvorAda je napisao/la:Evo ja sam cuo (cuj cuo, procito) da dolazi i trener hofenhajma rafael ragnik na utakmicu, kao i dino rađa...imali ovih nasih strucnjaka da ce doci, nek ih je sdid ako mogu a nedodju
, a sve neke patriote!
to se miske naljutio zato sto je safet klanjo u lisabonuKnele je napisao/la:Joj ljudi moji brine me ovo oko Misketa, od jednom koljeno, prodaja lopti i šta ti ja znam sve, nešto mi je odlutao, a onaj susret u Lisabonu kao da nije ni igrao. Pa, sjetite se Misketa u svakoj tekmi Vukova, kao da smo dobili drugog Zvjezdana...amer_zeljoo je napisao/la:ciro je rekao da misimovic ima male probleme sa koljenom ali da misli da ce biti spreman da srijedu... sad sta ce bit neznamnadamo se da ce miske igrat
![]()
Pa Zvjezdane, Zvjezdane...
Na golu će biti Hasagić, onda Nadarević, Jahić, Pandža će zamijeniti kapetana Spahića, Bajramović će zamijeniti Rahimića, ispred njega će biti Pjanić, ako ne bude Misimovića onda ćemo tražiti neku situaciju sa Medunjaninom, u napadu će biti Džeko i Ibišević, a na bokovima Ibričić i Salihović – saopćio je Ćiro sastav koji će se sutra suprotstaviti najjačoj selekciji Portugala u odlučujućoj bici za plasman na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi koja će se odigrati na Bilinom polju u Zenici.
Ralf Rangnick bio je na Da Lužu, pozdravio se sa Marjanom itd...Ne znam hoće li u srijedu doći, obećao je ako skonta lovu za kartuAda je napisao/la:Evo ja sam cuo (cuj cuo, procito) da dolazi i trener hofenhajma rafael ragnik na utakmicu, kao i dino rađa...imali ovih nasih strucnjaka da ce doci, nek ih je sdid ako mogu a nedodju
, a sve neke patriote!
Nije to nista. Iz pouzdanih izvora saznajem da se sutra dovode topovi za pravljenje snijega sa Bjelasnice da zasipaju travnjakdamiRZ 88 je napisao/la:ljudi laze ovaj "strucnjak" jer svi znamo da je nedavno postavljena nova trava na nasem terenu,mogu shvatiti da su ga kise i par utakmica malo unistile ali da je ovako los kao sto majmun kazehroni je napisao/la:mamu mu ****,motiku u ruke i ravnaj sebi ****rob do bagro je napisao/la:Godinho: Ovo je najgori travnjak koji sam vidio
Tehnički direktor portugalskog Nogometnog saveza Carlos Godinho izjavio je kako je Bilino polje najgori stadion koji je vidio.
Portugalska reprezentacije je upravo završila jednini trening na Bilinom polju. Tehnički direktor portugalskog Nogometnog saveza Carlos Godinho kritizirao je stanje u kojem se nalazi travnjak Bilinog polja.
To je najgori travnjak koji sam ikad vidio, rekao je Godinho, koji se osvrnuo i na natpise portugalskih medija u kojima stoji da će njihov Savez uputiti tužbu FIFA-i zbog incidenata na sarajevskom aerodromu.
Bilo je tu navijača koji su željeni autogram, ali i onih koji su upućivali uvrede. Nije istina da ćemo uputiti tužbu FIFA-i, ali ćemo svakako poslati izvještaj, dodao je Godinho.
ovi su odlucili da nas izbaci FIFA,jer su svjesni da oni nemogu
![]()
ja bi prije reko sto ga je zamjenio to velikim igracima najteze pada ,nadam se da ce miske igratibossna je napisao/la:to se miske naljutio zato sto je safet klanjo u lisabonuKnele je napisao/la:Joj ljudi moji brine me ovo oko Misketa, od jednom koljeno, prodaja lopti i šta ti ja znam sve, nešto mi je odlutao, a onaj susret u Lisabonu kao da nije ni igrao. Pa, sjetite se Misketa u svakoj tekmi Vukova, kao da smo dobili drugog Zvjezdana...amer_zeljoo je napisao/la:ciro je rekao da misimovic ima male probleme sa koljenom ali da misli da ce biti spreman da srijedu... sad sta ce bit neznamnadamo se da ce miske igrat
![]()
Na golu će biti Hasagić, onda Nadarević, Jahić, Pandža će zamijeniti kapetana Spahića, Bajramović će zamijeniti Rahimića, ispred njega će biti Pjanić, ako ne bude Misimovića onda ćemo tražiti neku situaciju sa Medunjaninom, u napadu će biti Džeko i Ibišević, a na bokovima Ibričić i Salihović – saopćio je Ćiro sastav koji će se sutra suprotstaviti najjačoj selekciji Portugala u odlučujućoj bici za plasman na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi koja će se odigrati na Bilinom polju u Zenici.
Daj, ne kenjaj. Dzeko isto klanja pred svaku utakmicu, a igra s njim u klubu, pa su nerazdvojni.bossna je napisao/la:to se miske naljutio zato sto je safet klanjo u lisabonuKnele je napisao/la:Joj ljudi moji brine me ovo oko Misketa, od jednom koljeno, prodaja lopti i šta ti ja znam sve, nešto mi je odlutao, a onaj susret u Lisabonu kao da nije ni igrao. Pa, sjetite se Misketa u svakoj tekmi Vukova, kao da smo dobili drugog Zvjezdana...amer_zeljoo je napisao/la:ciro je rekao da misimovic ima male probleme sa koljenom ali da misli da ce biti spreman da srijedu... sad sta ce bit neznamnadamo se da ce miske igrat
![]()
Rekao je da je namjerno pravio faul kod žutog kartona...bossna je napisao/la:spahic je legenda ovdje kaze da je stitio lice a na tv-u kaze da je namjerno igrao rukom zato sto je vidio da bi nam gol mogao biti ugrozenBlueSharks je napisao/la:ZA SVE ONE KOJI MISLE DA NISMO POKRADENI, POSEBNO ZA Wolverine
--- SPAM ---
...pouzdano ti kazem, bilo je na vijestima u 12h, vidis, ipak sam cuorob do bagro je napisao/la:hocemo i mi citat to...dajder vamo taj izvorAda je napisao/la:Evo ja sam cuo (cuj cuo, procito) da dolazi i trener hofenhajma rafael ragnik na utakmicu, kao i dino rađa...imali ovih nasih strucnjaka da ce doci, nek ih je sdid ako mogu a nedodju
, a sve neke patriote!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.