Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
nadam se da ce dzeko preci u milan
ali porediti dzeku i ibru nidje veze
ovaj je savrsen dok dzeko 80% golova postize glavom ibra je dao 10 golova petom 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
ibra jeste daleko najjaci napadac na svijetu ali i dzeko ce to biti aBd kad dodje u najbolje fudbalske godine.
E moj Dzeko...
Kako god, zelim mu svu srecu. Sumnjam da ce je naci u Milanu, ali ako mu je to zelja...
Kako god, zelim mu svu srecu. Sumnjam da ce je naci u Milanu, ali ako mu je to zelja...
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Jest od tog ,,savrsenog,, Ibre Svedska ,,plaho,, ima koristiCRNI_SA je napisao/la:nadam se da ce dzeko preci u milanali porediti dzeku i ibru nidje veze
Savrseni Ibro i njegovo ,,a vi kako te,majke mi,,
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bojim se da se grdno varaš sa tom sumnjom da će u Milanu naći sreću. Pa, naprotiv, mislim da je to idealno mjesto za našeg dijamanta. Igrati sa Patom u napadu, iza sebe imati Ronaldinha i Pirla, neprocjenjivo.Trasimaco je napisao/la:E moj Dzeko...![]()
I uklapa se on u njihovu igru, moža još bi dobar bio za Arsenala, samo ne za Manchester, Real, Barcu i ostale "anti-timove."
Ma Džeko je Bog, pa kad bi igrao i za Fojnicu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ne kontam takve strucnjakeharishp je napisao/la:Jest od tog ,,savrsenog,, Ibre Svedska ,,plaho,, ima koristiCRNI_SA je napisao/la:nadam se da ce dzeko preci u milanali porediti dzeku i ibru nidje veze
![]()
![]()
Savrseni Ibro i njegovo ,,a vi kako te,majke mi,,
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Dzeko ne valja
21 gol u polusezoni u BL
9 golova u kvalifikacijama.
Dobro je da nisi stavio i Medunjanina cudi me
Svedska je bolje igrala bez Ibre nego sa njim.
21 gol u polusezoni u BL
9 golova u kvalifikacijama.
Dobro je da nisi stavio i Medunjanina cudi me
Svedska je bolje igrala bez Ibre nego sa njim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
gdje sam napisao da dzeko ne valja
dzeko je medju 10 ili 15 najboljih napadaca u evropi sigurno 
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Pa ja ne smijem ni zamisliti Unitedov napad s njim. To je nesto sto se gotovo ne moze zaustaviti. A obzirom o kakvim se pojacanjima vec uveliko suska, United bi jos uz dovođenje Dzeke bio bolesno jak. Nije meni problem sto bi on igrao za Milan, nego sto moze karijeru zeznuti. Toga me je strah. Ako bi postao najbolji napadac na svijetu igrajuci za Milan, niko sretniji od mene. Ali nema u Italiji srece. Bar ne jos nekoliko godina.Knele je napisao/la:Bojim se da se grdno varaš sa tom sumnjom da će u Milanu naći sreću. Pa, naprotiv, mislim da je to idealno mjesto za našeg dijamanta. Igrati sa Patom u napadu, iza sebe imati Ronaldinha i Pirla, neprocjenjivo.Trasimaco je napisao/la:E moj Dzeko...![]()
I uklapa se on u njihovu igru, moža još bi dobar bio za Arsenala, samo ne za Manchester, Real, Barcu i ostale "anti-timove."
Ma Džeko je Bog, pa kad bi igrao i za Fojnicu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Najbolje bih ja mislim bilo da odu Dzeko i Miske u manchester United. Jooj pa to bi bilo ludoooooo
Evo ekipa manchestera za 2 godine
--------------------------Akinfeev/Begovic-------------------------
------Fabio------------Ferdinand-------Vidic---------Evra---------
------------Fletcher--------Carrick---------Pjanic-----------------
------------------------------Misimovic------------------------------
----------------------Dzeko--------------Rooney
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Ebiga valja je druga smisao od valja kontas sadCRNI_SA je napisao/la:gdje sam napisao da dzeko ne valjadzeko je medju 10 ili 15 najboljih napadaca u evropi sigurno
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
e kad bi mancesterov napad bio nezaustavljiv sa njim sta bi tek milanov bio...uz pata i ronaldinja formacija 4-3-3 lijevo ronny desno pato on u srredini iza njih pirlo da im daje lopte pa sta ti je...za sezonu bi dao 35...moja skromna prognoza.
Ma pola repke najbolje da doveduLegenda_BiH je napisao/la:Najbolje bih ja mislim bilo da odu Dzeko i Miske u manchester United. Jooj pa to bi bilo ludoooooo
ma jeste taj isti IBRO u 1243463655764 utakmica nok aut faze lige prvaka nije zaio gol....cuj 10 golova dao petom hahaahahahahaahhahahaahahaaaaaa........pa da dzeko ima sansi ko ibrahimovic da mu nacrtaju lopti on bi dao duplo vise golova od njega........CRNI_SA je napisao/la:nadam se da ce dzeko preci u milanali porediti dzeku i ibru nidje veze
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Ma ja ba, jos umjesto FLetcher Ibricica, i umjesto Vidica SpahicDinoTM je napisao/la:Ma pola repke najbolje da doveduLegenda_BiH je napisao/la:Najbolje bih ja mislim bilo da odu Dzeko i Miske u manchester United. Jooj pa to bi bilo ludoooooo
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Džeko preporuka za FM igricu, baš čitam na jednoj britanskoj stranici, on je prva preporuka za kupovinu na ovoj popularnoj menadžer simulaciji.
Edin Dzeko is the ace goalscorer of FM10. His height, allied to high ratings for heading, first touch, finishing, passing, technique, jumping and acceleration make him a perfect target man.
Football Manager 10 is now available and I have been sending my virtual scouts out to find me the best players to sign. The results are in and my cheque book is poised...
Here are the 10 players you must sign on Football Manager 2010.
Edin Dzeko is the ace goalscorer of FM10. His height, allied to high ratings for heading, first touch, finishing, passing, technique, jumping and acceleration make him a perfect target man.
Football Manager 10 is now available and I have been sending my virtual scouts out to find me the best players to sign. The results are in and my cheque book is poised...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Dajte ljudi ne lupajte svasta. Tacno covjeku moze hrecika da vrisne na ovome forumu.
Dzeko, igrac koji nadolazi, znaci jos ima da dokaze, za par sezona nastavili ovaj tempo, bit ce vrh vrhova.
Ibra, igrac koji je vec odavno svijetska klasa, godina dere mreze protivnika. Covjek je jednostavno savrsen, a to sto smo mi pogan narod, pa nemozemo da priznamo to je sasvim druga prica.
Glavu bi stavio na panj, da je kojim slucajem Ibra u nasoj repki, ovakva tema i prepiranja ne bi ni postojala.
Dzeko, igrac koji nadolazi, znaci jos ima da dokaze, za par sezona nastavili ovaj tempo, bit ce vrh vrhova.
Ibra, igrac koji je vec odavno svijetska klasa, godina dere mreze protivnika. Covjek je jednostavno savrsen, a to sto smo mi pogan narod, pa nemozemo da priznamo to je sasvim druga prica.
Glavu bi stavio na panj, da je kojim slucajem Ibra u nasoj repki, ovakva tema i prepiranja ne bi ni postojala.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ne mozemo da mu oprostimo avanturuAdinjo je napisao/la: Covjek je jednostavno savrsen, a to sto smo mi pogan narod, pa nemozemo da priznamo to je sasvim druga prica.
Vom Jäger zum Gejagten
ma normalno da je najbolji jer ima finishing i heading ja mislim 18,a first touch 18 ili 19,mora bitiKnele je napisao/la:Džeko preporuka za FM igricu, baš čitam na jednoj britanskoj stranici, on je prva preporuka za kupovinu na ovoj popularnoj menadžer simulaciji.
Ma jahgeronimo je napisao/la:ne mozemo da mu oprostimo avanturuAdinjo je napisao/la: Covjek je jednostavno savrsen, a to sto smo mi pogan narod, pa nemozemo da priznamo to je sasvim druga prica.a tu je kraj i pocetak price
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.