Eh dobro je, da se ovaj Crawford malo odmoririo_Ferdy88 je napisao/la:Game-time decisionasunsao je napisao/la:Zna li neko kada se Lee vraca ?
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Boston Celtics
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Lee Igra večeras ali ulazi sa klupe. Znači Crawford opet 35+ minuta.
Valjalo bi ovo pobjediti večeras, ipak je ovo derbi. Horford ne igra, eto nam olakšanja odmah.
Valjalo bi ovo pobjediti večeras, ipak je ovo derbi. Horford ne igra, eto nam olakšanja odmah.
YNWA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ima da Smith večeras ode na 40p, pošto nam je prošlu sa KG-em ubacio 32 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Paraglajder
- Kontakt:
Green baš sili ove ulaze pod koš preko trojice, pomalo me počeo živcirati...
Lijepo je Ronda vidjeti ponovo u dvorani, pa makar i na klupi.
Lijepo je Ronda vidjeti ponovo u dvorani, pa makar i na klupi.
YNWA
Ovaj Bass iz utakmice u utakmicu je sve bolji, ne trosi puno lopti. Jako sam zadovoljan s njim dok se Bradley pokvario u odbrani sto je bilo i ocekivano jer sad mora i prevoditi loptu i vise se trositi u napadu pa malo odbrana ispasta.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Bass je dobar kad igra sa Garnettom, ali kad ne fula zicere sa distance, prošle godine nas je čupao dosta puta jer je bio konstantan. Ove godine nit' smrdi nit' miriše...asunsao je napisao/la:Ovaj Bass iz utakmice u utakmicu je sve bolji, ne trosi puno lopti. Jako sam zadovoljan s njim dok se Bradley pokvario u odbrani sto je bilo i ocekivano jer sad mora i prevoditi loptu i vise se trositi u napadu pa malo odbrana ispasta.
Za sad nije loša prva, s' obzirom da ni ne igramo odbranu, ali ne igraju je ni Hawksi, biće zanimljiva utakmica do samoga kraja, uz nadam se našu pobjedu.
YNWA
Ja bi vala vise volio da igramo bolju odbranu i da primamo manje koseva pa makar izgubili sve do kraja. Mi nismo napadacka ekipa niti smo ikad bili i s ovim nacinom igre crno nam se pise u PO. Nadam da Doc zna tacno sto radi, samo ne vidim nacin kako da se ova odbrana popravi u roku 20tak dana kada pocinje PO.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
T-Will kuca kao lud, Terry pogadja trice, sta li ce ovo biti 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Dale je moguce da smo za poluvrijeme dali 60+koseva?Green solidan.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Paraglajder je napisao/la:Terry nam zamazuje oči, narednih 5 utakmica će ukupno 20 poena zabiti.
Nego jesmol ikom vise zabili za poluvrijeme ove sezone ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Do sada najviše 58 Čikagu na startu sezone.asunsao je napisao/la:Paraglajder je napisao/la:Terry nam zamazuje oči, narednih 5 utakmica će ukupno 20 poena zabiti.![]()
![]()
![]()
Nego jesmol ikom vise zabili za poluvrijeme ove sezone ?
YNWA
Bas ludilo, ali izgubit cemo mi ovo. Uvijek kada me nesto odusevi mi izgubimo, 42 poena Greena pa izgubismo ima jos situacija ali mozak zablokiro i veceras sam odusevljen s ovim tricama i napadom opcenito 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Eh samo još da se i Pierce povrijedi, da zaokružimo sezonu. Valjda je sve uredu...
YNWA
Kako smo mi nepredvidivi,kad imamo svoju noc,najaci smo u ligi,Green nam je zlato i oko njega treba graditi tim za buducnost,jos malo da poradi na ulazima i bice All star igrac.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Lako je protiv Atlante imati svoju noc i pobjediti eto i protiv Heata smo imali svoju noc pa izgubismo. Hawksi su nam uvijek lezali.emir18 je napisao/la:Kako smo mi nepredvidivi,kad imamo svoju noc,najaci smo u ligi,Green nam je zlato i oko njega treba graditi tim za buducnost,jos malo da poradi na ulazima i bice All star igrac.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Šavlik je objasnio sta znaci biti dominantan u skoku 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
To Green,Strasan igras strasan!samo da ga srce dobro sluzi,imamo blistavu buducnost.
Tada!Samo pucaj zeleni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.