FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izvučeni dobitnici ulaznica
http://fkzeljeznicar.ba/izvuceni-dobitn ... ca-3/4985/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/izvuceni-dobitn ... ca-3/4985/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
aj razumijem danas sto je utakmica navece , al stvarno nema smisla igrat navece kad je hladno i jos kad stave da je nedjelja i cude se sto nema ljudi na utakmici naravno da ce ljudi ostat u toploj kuci i gledat barsu il real a da je dobro igrat navece igrali bi i nijemci 

traži ti opravdanja odmah, nemoj ni slučajno da dolaziš na utakmice
danas očekujem pobjedu, ali ne toliko ubjedljivu kao prošle godine na Grbavici, GOŠK nam je dobar protivnik, a naši su se valjda skoncentrisali na igru, 2:0 mjera

danas očekujem pobjedu, ali ne toliko ubjedljivu kao prošle godine na Grbavici, GOŠK nam je dobar protivnik, a naši su se valjda skoncentrisali na igru, 2:0 mjera

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
bio sam na utakmica zelje sigurno vise nego svi vi na forumu zajedno al ne bitno, ja cu uvijek biti tu al govorim da nema smisla ovi termini jer nismo mi bitni sto smo uvjeik tu nego vise ljudi vise para klubu, a i manji troskovi strujeanonimni je napisao/la:traži ti opravdanja odmah, nemoj ni slučajno da dolaziš na utakmice![]()

ako je tako, drago mi jemirrr je napisao/la:bio sam na utakmica zelje sigurno vise nego svi vi na forumu zajedno

i bolje je što su termini lošiji jer znam da će na njih doći samo ljudi koji vole klub, a ne i ovi furači i debili koji su tu radi FB slika i statusa, a ne radi Želje...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
mozda je za tebe bolje da dolaze samo oni koji vole klub, ali zapitaj se da li je klubu cilj privuci samo one sto fakat vole klub ili i one sto nekad dodju na utakmiceanonimni je napisao/la:ako je tako, drago mi jemirrr je napisao/la:bio sam na utakmica zelje sigurno vise nego svi vi na forumu zajedno![]()
i bolje je što su termini lošiji jer znam da će na njih doći samo ljudi koji vole klub, a ne i ovi furači i debili koji su tu radi FB slika i statusa, a ne radi Želje...
FKŽ !
mirrr je napisao/la: bio sam na utakmica zelje sigurno vise nego svi vi na forumu zajedno

Meni uvijek drage izjave na forumima... Pretpostavljam da pratiš Želju od prije nove ere?!

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
onda su svi večernji termini utopija (a ponekad i dnevni), jbg, draži Manchesteri, Barca, Real, ku.rci palci, al' tako je čitav vikend... evo npr. večeras, Barca igra u 6, a Real u 8, a najviše ljudi ovdje simpatiziraju te klubove i ko da ti dođe od takvih na utakmicu i kad bi bila u 5 npr. ?TeaM87 je napisao/la:mozda je za tebe bolje da dolaze samo oni koji vole klub, ali zapitaj se da li je klubu cilj privuci samo one sto fakat vole klub ili i one sto nekad dodju na utakmice
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Ma stvar je u tome što našim igračima izgleda više pašu ti večernji termini, zato i većinu utakmica odigravamo u njima.mirrr je napisao/la:bio sam na utakmica zelje sigurno vise nego svi vi na forumu zajedno al ne bitno, ja cu uvijek biti tu al govorim da nema smisla ovi termini jer nismo mi bitni sto smo uvjeik tu nego vise ljudi vise para klubu, a i manji troskovi strujeanonimni je napisao/la:traži ti opravdanja odmah, nemoj ni slučajno da dolaziš na utakmice![]()
Što se tiče odlazak na utakmicu i brojnosti takvi smo da nam uvijek nešto fali i već smo hiljadu puta razglabali o tom problemu, ako je subota što je subota, ako je hladno što nije ranije, ako je toplo a igra se u 5 što se ne igra u 8, ako je radnim danom što nije u 7, u vrijeme bajrama šta sa onima koji poste, ako je uskrs u nedjelju što se mora u subotu jer sam ja eto računao u nedjelju, pa neatraktivan protivnik , pa ......vazda nešto.
Objektivno se ne može svima ugoditi a i da ne govorimo da zbog razno raznih dešavanja na i oko tribina, zbog neadekvatnih stadiona nemamo nekakvu kulturu porodičnog odlaska na utakmice i na taj način odgajanja nekih budućih navijača. Za sad je tako kako je, valjda će u budućnosti biti bolje.
termin utakmice odredjuju iskljucivo igraci i u to se ne petlja uprava, tako da ko hoce da dodje, doci ce, ko nece, nek ostane gledati navedene klubove, ali kazem ti da bi za klub puno bolje bilo kad bi dolazili i ti so gledaju evropske velikane na televizijianonimni je napisao/la:onda su svi večernji termini utopija (a ponekad i dnevni), jbg, draži Manchesteri, Barca, Real, ku.rci palci, al' tako je čitav vikend... evo npr. večeras, Barca igra u 6, a Real u 8, a najviše ljudi ovdje simpatiziraju te klubove i ko da ti dođe od takvih na utakmicu i kad bi bila u 5 npr. ?TeaM87 je napisao/la:mozda je za tebe bolje da dolaze samo oni koji vole klub, ali zapitaj se da li je klubu cilj privuci samo one sto fakat vole klub ili i one sto nekad dodju na utakmice
FKŽ !
pa bi, slažemo se mi, al' džaba kad malo koji termin odgovara navijačima tih velikana
ako bi se kad naš'o idealan termin i za takve, bilo bi odlično, ja mislim da bi se ti termini trebali tražiti za derbi, Borac, Široki, eurokupove itd., al' ti na GOŠK sigurno ne bi skoro niko doš'o ko ne dolazi uvijek...
uglavnom, slažemo se, to je najbitnije

uglavnom, slažemo se, to je najbitnije

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
sjecas li se kako smo razbili naftu iz lendave 1947., vlatko konjevod strasan gol zabio?mirrr je napisao/la:bio sam na utakmica zelje sigurno vise nego svi vi na forumu zajedno
Sasa Kajkut pitarima tabut!
HAAHAHAHAHAHHASB90 je napisao/la:sjecas li se kako smo razbili naftu iz lendave 1947., vlatko konjevod strasan gol zabio?mirrr je napisao/la:bio sam na utakmica zelje sigurno vise nego svi vi na forumu zajedno
SB90 je napisao/la:sjecas li se kako smo razbili naftu iz lendave 1947., vlatko konjevod strasan gol zabio?mirrr je napisao/la:bio sam na utakmica zelje sigurno vise nego svi vi na forumu zajedno
kako se ne sjeca,pa dodao Vlatku loptu

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Eto Bekrija igra protiv svinjskog smanjena mu je kazna.
Možda nam se vrati jedan naš bivši igrač

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
konacno krilo koje nam ocajnicki treba, i ako nije nesto posebno, ali ja ga eto pamtim po dobrim partijama u Zelji dok je biobagrcavi je napisao/la:Eto Bekrija igra protiv svinjskog smanjena mu je kazna.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
old school je napisao/la:konacno krilo koje nam ocajnicki treba, i ako nije nesto posebno, ali ja ga eto pamtim po dobrim partijama u Zelji dok je biobagrcavi je napisao/la:Eto Bekrija igra protiv svinjskog smanjena mu je kazna.
E jest Bucan krilo koje nam je ocajnicki trebalo u pm...Stavis njega na vagu i : E. Colica, Selimovica, Stanica,Smajica sve je u 5 deka, niti ces biti bolji niti losiji...
Il je Šime Marley? 

-
- Kontakt:
kako god okrenes bolji je od svih osim Selimovica koji moze igrati i na toj lijevoj stranio sole mio je napisao/la:old school je napisao/la:konacno krilo koje nam ocajnicki treba, i ako nije nesto posebno, ali ja ga eto pamtim po dobrim partijama u Zelji dok je biobagrcavi je napisao/la:Eto Bekrija igra protiv svinjskog smanjena mu je kazna.
E jest Bucan krilo koje nam je ocajnicki trebalo u pm...Stavis njega na vagu i : E. Colica, Selimovica, Stanica,Smajica sve je u 5 deka, niti ces biti bolji niti losiji...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Veoma važna utakmica za nas, bez obzira sto je revans kupa u srijedu smatram da danas igraci moraju dati sve od sebe i osigurati pobjedu u prvom poluvremenu kako bi sto svjeziji bili za revans kupa. Sve u svemu ocekujem pobjedu pa makar i 1.0 samo nek se upisu 3 boda.
Jedna mala opaska za one sto govore o terminima utakmice. Svaki termin iza 17.00 sati za nas starije je pogodniji nego neki raniji. Jer ja kao i mozda vecina starije raje koja radi, radimo do 4 ili 5 i naravno da nam se sa ovakvim terminom pruza mogucnost da dodjemo na utakmicu.
Sada na primjer ja koji imam godisnju kartu za sjever naravno dolazim svaku utakmicu i ako bi termin bio prije 17.00 sati ja bih bio sprijecen da dodjem da pogledam utakmicu a da samim tim i povedem svoje dijete, koje redovno vodim.
Dakle smatram da je veca isplativost u tome sto su termini u kasnijim vecernjim satima nego ranije, a opet s druge strane shvatam mlađu raju koja hoce dodju na utakmicu i da poslije izadju u grad.
Jednostavno momci mnogi od nas smo to prosli i vi morate sami sebi odrediti prioritete da li je to izlazak u grad ili odlazak na utakmicu ili mozda oboje, dakle sve je do vas.
Jedna mala opaska za one sto govore o terminima utakmice. Svaki termin iza 17.00 sati za nas starije je pogodniji nego neki raniji. Jer ja kao i mozda vecina starije raje koja radi, radimo do 4 ili 5 i naravno da nam se sa ovakvim terminom pruza mogucnost da dodjemo na utakmicu.
Sada na primjer ja koji imam godisnju kartu za sjever naravno dolazim svaku utakmicu i ako bi termin bio prije 17.00 sati ja bih bio sprijecen da dodjem da pogledam utakmicu a da samim tim i povedem svoje dijete, koje redovno vodim.
Dakle smatram da je veca isplativost u tome sto su termini u kasnijim vecernjim satima nego ranije, a opet s druge strane shvatam mlađu raju koja hoce dodju na utakmicu i da poslije izadju u grad.
Jednostavno momci mnogi od nas smo to prosli i vi morate sami sebi odrediti prioritete da li je to izlazak u grad ili odlazak na utakmicu ili mozda oboje, dakle sve je do vas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.