Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

rob do bagro
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la rob do bagro » 17 nov 2009, 15:58

lejla je napisao/la:Ma mogu kakit do 2999. jer cemo mi u Afriku :!: :!: :!:

relax people 8-) 8-) 8-)
chill out 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 17 nov 2009, 15:58

Džakailibu ko je tebe pitao sta, to je u istoriji poznato kao Inkvizicija: Pa živ bio ja znam gotovo sve o tim dešavanjima na pirinejima između 7. i 15 vijeka i ti se naso pravit pametan, nego ko je protjerao Muslimane Španije i Portugala nego preci ovih današnjih stanovnika Španije i Portugala.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 17 nov 2009, 15:59

Dajte ljudi,šta vam je kakvo otkazivanje utakmice,pa u Grčkoj,J.Americi je to najnormalnija pojava...mogu samo reći:
Nemaju oni pojma kome su se zamjerili :twisted:

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 16:02

portugal veceras ide

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 17 nov 2009, 16:03

Džakailibu pametniji si kad nista ne pišeš, nego se ti uhvati Istorije pa nauci ako hoces da se pravis pametan

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 17 nov 2009, 16:04

PORTUGALCI UVJERENI U PROLAZ

"Nećemo u Zenici braniti prednost iz prvog susreta. Razmišljamo samo o našoj igri i mogu najaviti da ćemo tražiti pogodak od prve minute", rekao je na press konferenciji selektor Portugala Carlos Queiroz i dodao:

"Bosna i Hercegovina ima pritisak i to ćemo pokušati iskoristiti. Ovo je utakmica dvije jako dobre selekcije i vjerujte da nam je velika čast igrati u Zenici. Teren nije najbolji, ali mislim da na to ne trebamo gledati jer tek nakon završetka susreta možemo pričati o tome kome je isti odgovarao."

Simao Sambrosa je naglasio da je sutrašnji susret jedan od najvažnijih u posljednjih nekoliko godina za njegovu reprezentaciju i da se nada da će Portugal učestvovati na smotri najboljih svjetskih selekcija.

"U zadnjih 10 godina uvijek smo učestvovali u završnicama velikih takmičenja i veoma je bitno da sutra osiguramo nastup na Svjetskom prvenstvu. Svjetsko prvenstvo sa i bez Portugala nije isto", rekao je Simao te dodao:

"Sutra nam ne pada na pamet braniti prednost iz Lisabona. Pokušat ćemo igrati svoju igru, a to znači imati loptu u svom posjedu što više, mada i to nekad nije moguće ostvariti."

Na pitanje novinara kako se osjeća nakon neprijateljskog dočeka u Sarajevu i Zenici Simao je odgovorio:

"Mi moramo svoje misli usmjeriti samo na rezultat i teren je jedino što nas zanima. Zabrinjava me kvaliteta terena, biće teško igrati, no kako bude nama tako će i našim protivnicima", zaključio je Simao.

opusteno
Kontakt:

Post Postao/la opusteno » 17 nov 2009, 16:05

ma ko ce u afriku,daj ljudi budite realni,previse se zanosite...polako-stani na loptu.. sa cirom u afriku?! ;)
prvo skoci pa kazi hopa ;) moj urugvaj je prosao,a vama zelim srecu,i malo manje se zanosite..previse se mozes razocarati na kraju....

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 17 nov 2009, 16:05

zehha je napisao/la:Džakailibu ko je tebe pitao sta, to je u istoriji poznato kao Inkvizicija: Pa živ bio ja znam gotovo sve o tim dešavanjima na pirinejima između 7. i 15 vijeka i ti se naso pravit pametan, nego ko je protjerao Muslimane Španije i Portugala nego preci ovih današnjih stanovnika Španije i Portugala.
koji **** moras to sada pominjati?! kakve to veze ima s nogometom?! alo', ovo je nogometni rat, a NE religijski!

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 17 nov 2009, 16:08

Ne stignem ni pročitati sve postove, tako da ne znam je li neko ovo napisao prije mene, ali određeni su sastavi jakosnih skupa za SP, a mi ukoliko prođemo naći ćemo se u drugoj grupi, zajedno sa Holandijom, Danskom, Srbijom, Slovačkom, Švicarskom, Rusijom/Slovenijom i Ukrajinom/Grčkom.

Argentum
Kontakt:

Post Postao/la Argentum » 17 nov 2009, 16:09

Kroz cijeli cklus utakmica koje je reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala u okviru kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo, Asocijacija studenata Srebrenice je uspjevala da organizuje javno emitovanje utakmica u Srebrenici, i na taj način omogućiti građanima Srebrenice da se okupe na jednom mjestu, zajedno navijaju i podrže svoju reprezentaciju.

Imajući u vidu značaj predstojeće utamice za cijelu bh naciju i državu Bosnu i Hercegovinu u cjelini, velika nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na spektakularan događaj javnog prenosa utakmice BiH-Portugal, koja će biti odigrana u srijedu, 18.11.2009.godine, u sklopu baraža za odlazak na SP.

Prijenos utakmice BiH-Portugal biće organizovan u suradnji sa caffe bar Acapulco Srebrenica, u čijim prostorijama će biti prikazivana utakmica. Početak navijačkog prgrama počinje u 20:00 sati.

Dođite da zajedno podržimo naše zmajeve, jer I SREBRENICA JE BOSNA I HERCEGOVINA!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 17 nov 2009, 16:10

džakailibu je napisao/la:
zehha je napisao/la:Pa ne može čovjek da povjeruje kako se Portugalci prave gospodom, a to su jedni kršćanski uhljupi koji su u inkvizističkom stampedu u 15. vijeku brutalnoi pobili i protjerali dotadašnje Muslimansko stanovnoštvo Portugala. Pa sam Lisabon je bio Muslimanski(Arapski).Fakat jedni Španci se nisu žalili ni na šta , nego se ovi uhljupi nasli praviti pametni.E jesmo docekali svasta da nas razna sorta kvazi evropejaca uce pameti i kulturi. Pa mi smo za njih extra kultura
ovo je nešto najgluplje sto sam procitao. kada se desila tkz. rekonvista protiv maura nisu postojali ni španci ni portugalci. ako vec zelis personificirati to doba sa današnjim državama onda je to bilo na području španije pa se tehnicki gledano radi o spancima. NEMOJ KORISITITI ISTORIJU ZA OVAKVE STVARI- POSEBNO NEMOJ KORITSITI AKO NE ZNAŠ O ČEMU PRIČAŠ.
Nije historijski forum, ali postojali su i Portugalci i Spanci, tj. Portugal je postojao pod ovim imenom dok je Spanija tada jos bila Kastilja, koja ce se tek nakon par desetljeca ujediniti sa Aragonom i proglasiti Spanijom.
Da se razumjemo to nema nikakve veze sa ovim ponasanjem , jer sve je to do pojedinaca, dovoljno je okrenuti se oko svoje kuce pa vidis kakve gamadi ima, tako da je ta generalizacija irelevantna.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 nov 2009, 16:11

Jackie_Chan je napisao/la:Ne stignem ni pročitati sve postove, tako da ne znam je li neko ovo napisao prije mene, ali određeni su sastavi jakosnih skupa za SP, a mi ukoliko prođemo naći ćemo se u drugoj grupi, zajedno sa Holandijom, Danskom, Srbijom, Slovačkom, Švicarskom, Rusijom/Slovenijom i Ukrajinom/Grčkom.
cek, rekao si jakosne skupine za SP?? a gdje su brazil i Argentina? oni su uvijek bili nositelji..engleska???
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2009, 16:11

steve-o je napisao/la:
zehha je napisao/la:Džakailibu ko je tebe pitao sta, to je u istoriji poznato kao Inkvizicija: Pa živ bio ja znam gotovo sve o tim dešavanjima na pirinejima između 7. i 15 vijeka i ti se naso pravit pametan, nego ko je protjerao Muslimane Španije i Portugala nego preci ovih današnjih stanovnika Španije i Portugala.
koji **** moras to sada pominjati?! kakve to veze ima s nogometom?! alo', ovo je nogometni rat, a NE religijski!
Nisi skontao @steve-o tip je isao na to kad su pretci bili spremni da urade jednom pizdariju,uradit ce ih jos hiljadu puta na bilo koje nacine ;)
@Perhane pa ovi su ti u prvoj grupi :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 nov 2009, 16:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

finagradskaraja
Kontakt:

Post Postao/la finagradskaraja » 17 nov 2009, 16:12

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/navija ... 60454.aspx
Treba im napraviti pakao u zenici veceras .....................
STA HOCE KOMSIJE SA USKE PRUGE,SA JEDNOM TITULOM IZ BIVSE YUGE..........

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 17 nov 2009, 16:13

dubrava je napisao/la:
Jackie_Chan je napisao/la:Ne stignem ni pročitati sve postove, tako da ne znam je li neko ovo napisao prije mene, ali određeni su sastavi jakosnih skupa za SP, a mi ukoliko prođemo naći ćemo se u drugoj grupi, zajedno sa Holandijom, Danskom, Srbijom, Slovačkom, Švicarskom, Rusijom/Slovenijom i Ukrajinom/Grčkom.
cek, rekao si jakosne skupine za SP?? a gdje su brazil i Argentina? oni su uvijek bili nositelji..engleska???
Oni su u prvoj jakosnoj grupi, gdje se nalazi domaćin JAR i sedam najjačih reprezentacija svijeta, među kojima su i te 3 selekcije koje si spomenuo..

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 17 nov 2009, 16:13

oni su nosioci

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 17 nov 2009, 16:13

dubrava je napisao/la:
U prvoj ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 17 nov 2009, 16:14

harishp je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
Nisi skontao @steve-o tip je isao na to kad su pretci bili spremni da urade jednom pizdariju,uradit ce ih jos hiljadu puta na bilo koje nacine ;)
ma znam sve to, al mi se ovo sve sranje oko religija popelo na neku stvar, uvijek bude samo sracka od toga ;)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 nov 2009, 16:14

joj @zehha kakve veze sad povijest ima s ovom temom, malo se smiri i sve ce biti ok :) nije ti to potrebno ;)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

opusteno
Kontakt:

Post Postao/la opusteno » 17 nov 2009, 16:14

finagradskaraja je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/navija ... 60454.aspx
Treba im napraviti pakao u zenici veceras .....................
sto veceras?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.