Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Neka, neka... 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Šunja li se šunja...
Sokratis i Papadopoulos likes this

Sokratis i Papadopoulos likes this

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bombarder je opet zabio 
Mogu reći da je postao pravo agresivan

Mogu reći da je postao pravo agresivan

Ibisevic ga sinoc zabio u stili Inzaghija...
Drago mi je da je i on u jednoj vaznoj utakmici postigao gol, jer je zbog Portugala morao trpiti kritike koje su govorile da uvijek zakaze u vaznoj utakmici reprezentacije - cak i sam moje strane i drago mi je da me je demantovao.

Drago mi je da je i on u jednoj vaznoj utakmici postigao gol, jer je zbog Portugala morao trpiti kritike koje su govorile da uvijek zakaze u vaznoj utakmici reprezentacije - cak i sam moje strane i drago mi je da me je demantovao.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja sam mislio da će dobit crveni bio je počeo kuhati na početku sa onim Grkom,imao je dva lijepa driblinga po desnoj strani u prvom poluvremenu i faulovi su bili nad njim..
Ti nisi nikad ni bio optimista kad su nasi igraci u pitanju. Sreca pa si cesto u krivu....Saurman je napisao/la:viKK je napisao/la:Mujdža ne igra , Miske u kini , Džeko nije zabio gol od februara , ostale igrače koji igraju po Turskim i bjeloruskim ligama neću komentarisati . Jedino Lulić , Spahić i Begović pokazuju neku formu...Saurman je napisao/la:Ibišević je u katastrofalnoj formi pred Grčku što je dodatna briga pored povreda Pjanića i Salihovića.
Ja nisam optimista pred utakmicu sa Grčkom.Jednostavno previše nam je igrača ili van forme ili je povrijeđeno.

Odigrali smo najbolju partiju od kako nas vodi Sušić i ja sam iznenađen kao i mnogi ovom pobjedom.Nisam bio optimista iz razloga što znam kako smo ranije prolazili sa Grcima te da su nam dva ključna igrača povrijeđena.Denizmare je napisao/la:
Ti nisi nikad ni bio optimista kad su nasi igraci u pitanju. Sreca pa si cesto u krivu....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Principatus
- Kontakt:
Nisam ocekivao nista manje od Vede. Jedan gol zabio, 2 prekida izborio iz kojih su pali golovi. Sta vise?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Fantastican je bio onaj dribling ko drugog faula je strasan...Principatus je napisao/la:Nisam ocekivao nista manje od Vede. Jedan gol zabio, 2 prekida izborio iz kojih su pali golovi. Sta vise?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vedin interview iz današnjeg izdanja Kickera 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
i sta kaze?
nismo svi deutsch

nismo svi deutsch

Ikre bismi @sakuragi
tek skontah da se ne može označiti :smileykojiselupašakomuglavu:

tek skontah da se ne može označiti :smileykojiselupašakomuglavu:

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- EdenHazard
- Kontakt:
Kaze da su mu dobro sjele one hurmašice koje je Pjanić od nane donio,
i da ce sljedeci put ici s njim toj nani
i da ce sljedeci put ici s njim toj nani

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Igra li Vedo?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Pa naravnoexbabilon je napisao/la:Igra li Vedo?

To se trazi.armin je napisao/la:Pa naravnoexbabilon je napisao/la:Igra li Vedo?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
steta vedo zabio a bio mali ofsajd a poslije odma odlicna asistencija i velika odbrana golmana borusije
Vedo definitivno mora raditi na prijemu lopte...Svaka se od njega odbija kao od stup... 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.