Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
steta velikabossna je napisao/la:i onda neka nam je dragi Allah na pomociBosnia je napisao/la:Sad me jaran zove sa treninga izgleda definitvno da ne igra a sto je najzalosnije nije patka iznijeli ga navodno sa terenabossna je napisao/la:ma miske je beton on ce igrati sto posto
ma ispasti cemo,ja sam se vec pomirio sa tim...Jackie_Chan je napisao/la:Aa..kako ćemo bez Misketa, Spahe, RahimićaBosnia je napisao/la:Mislimovic napustio trening, izgleda da je rijec o tezoj povredi, Misimovic OUT - Medunjanin IN
Bosnia je napisao/la:Mislimovic napustio trening, izgleda da je rijec o tezoj povredi, Misimovic OUT - Medunjanin IN
nista od afrike,a?! pa ok..nema veze... nemoj mi biti tuzna ;*Ponos Torina je napisao/la:Misimovic ima problema sa koljenom.
Ni pod razno!Knele je napisao/la:Smijem li sada reći da sam još veći pesimista?
smijes,samo kazi... tj. napisi... i si glava razuma na forumu...Knele je napisao/la:Smijem li sada reći da sam još veći pesimista?
Super ovo da je se pesimisticno.Sjetite se optimizma protiv Danske,vec smo bili na evropskom a dobismo po guzici.Sad je mnogo umjerenije nadanje i bit ce to dobro...Knele je napisao/la:Smijem li sada reći da sam još veći pesimista?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.