FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Evo Rocchia

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Ultras1921
- Kontakt:
evo gaaaaa rocchiiiiiiiiiiii
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Ovo se ocekivalo,koji smecar od sudije,FUJ!
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Kako igra Cassano
Nismo zasluzili izgubit al sta je tu je...
Sad do kraja se potrudit da se ne ode ni u EL iduce sezone. Bolje ne igrat Evropu nikako jednu sezonu. Ha ya.
Nismo zasluzili izgubit al sta je tu je...
Sad do kraja se potrudit da se ne ode ni u EL iduce sezone. Bolje ne igrat Evropu nikako jednu sezonu. Ha ya.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Ebiga. Cestitke Juventinima.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
pazza inter amala
Nije losa utakmica bila, ali nesrecom po nas ipak negativan rezultat ... Vidi se da je Juventus dosta kompaktnija ekipa, iako su i oni tarlasika u napadu, ali sredina i odbrana su im definitivno bolji ... Sve u svemu, treba se boriti do kraja, jeste da trenutno to izgleda jako lose, i da smo ocajni ali sta je tu je, mora se zivit
Forza Inter
Forza Inter
necete ni u europa ligu ...
kako je Kova igro?
inace Lazio u 2 minute preokrenuo Cataniu tako da ce Inter tesko i do EL
TERORISAO vezni red juventusa,cist penal nad njim bio ali zna se da se nama ne smije suditi penal ove sezoneandro234 je napisao/la:kako je Kova igro?
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Kova ponajbolji na terenu.andro234 je napisao/la:kako je Kova igro?
OT; Mene bi stid bilo 'nakvog **** od igraca.(Cambiasso)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Dobra utakmica,nisam uopće nezadovoljan na kraju.Juventus je jači,a Inter ako želi u LP treba dobiti ove slabije do kraja i to je to.Znali smo kako stvari stoje i prije ove utakmice i ništa se ne mijenja po tom pitanju.
Alvarez i Pereira me najviše razočarali.Jedva čekam da Nagatomo bude spreman,nadam se već za sljedeću utakmicu.
Chivu opet loš,Ranocchia i Guarin danas podbacili,ali eto ovaj drugi je igrao i ozlijeđen,pa ajde...
Cambiasso napravio glupost na kraju,nije mu to trebalo.
Alvarez i Pereira me najviše razočarali.Jedva čekam da Nagatomo bude spreman,nadam se već za sljedeću utakmicu.
Chivu opet loš,Ranocchia i Guarin danas podbacili,ali eto ovaj drugi je igrao i ozlijeđen,pa ajde...
Cambiasso napravio glupost na kraju,nije mu to trebalo.
ono sa chiellini jel? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAH!!!!!!!sanjingr je napisao/la:TERORISAO vezni red juventusa,cist penal nad njim bio ali zna se da se nama ne smije suditi penal ove sezoneandro234 je napisao/la:kako je Kova igro?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
chi3llo je napisao/la:Kova ponajbolji na terenu.andro234 je napisao/la:kako je Kova igro?
OT; Mene bi stid bilo 'nakvog **** od igraca.(Cambiasso)
hm....a nije te stid tog krkana i mesara po kojem nosis nick na forumu?
Napravio je glupost i sta sad, valjda ce sa Giom bit sve u redu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Dobra tekma remi bi bio fer rezultat, Esteban uradi glupost u zaru borbe (2-3 tekme kazna mozda za njega opravdano). Cestitam "B"ianconerima na pobjedi !
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
u žaru borbe poslije sudijskog zvizduka bez lopteScarpini je napisao/la:Dobra tekma remi bi bio fer rezultat, Esteban uradi glupost u zaru borbe (2-3 tekme kazna mozda za njega opravdano). Cestitam "B"ianconerima na pobjedi !
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Zalizani kretenu sto glumis beka nisi za GOSK-a,a kamoli za nekad velikog kluba.
Dumbo na sredini terena najebem ti se svega,nema potrebe da objasnjavam zasto,imate oci kao i ja
Chivu krepaj.
Samuele ispuhan si.
Kovacicu moj,al' te volim joj Kovacicu mooj. Znaci balavac vas moze uciti kako se igra fudbal. Nadam se da seici gledaju tvoje utakmice pa da te nasa uprava utopi za fine pare,kojima se isto sjetim bliznjih.Mazlum jedni.
Igra- Duge lopte na 1,5 visokog Palacia i Cassana???? I TO J E B E N O U P O R N O ih pokusavaju pronaci. Alo ba,duga lopta pored onog balvana Chelinija???? Mozak?
Penali- Ruka Bonucija i JZ4 je kompenzacija ajmo reci. Onaj balvan Cheilini je petom udario Cassana po cjevanici. Ajde necu dalje duljiti. Pobjeda nije zasluzena. Znaci rekonstrukcija tima potpuno. Poslujes Massimo u gubitku dugi niz godina,zapitaj se sto. Pljuni pare,prodaj klub. Smjeni sportske direktore. Al' jok,matori stadion gradi. Koji ce mi **** stadion kad na njemu gledam istu igru kao kad na Kosevu odem.
Majko hvala ti sto si me rodila i sto si bosaurine kupila.
Dumbo na sredini terena najebem ti se svega,nema potrebe da objasnjavam zasto,imate oci kao i ja
Chivu krepaj.
Samuele ispuhan si.
Kovacicu moj,al' te volim joj Kovacicu mooj. Znaci balavac vas moze uciti kako se igra fudbal. Nadam se da seici gledaju tvoje utakmice pa da te nasa uprava utopi za fine pare,kojima se isto sjetim bliznjih.Mazlum jedni.
Igra- Duge lopte na 1,5 visokog Palacia i Cassana???? I TO J E B E N O U P O R N O ih pokusavaju pronaci. Alo ba,duga lopta pored onog balvana Chelinija???? Mozak?
Penali- Ruka Bonucija i JZ4 je kompenzacija ajmo reci. Onaj balvan Cheilini je petom udario Cassana po cjevanici. Ajde necu dalje duljiti. Pobjeda nije zasluzena. Znaci rekonstrukcija tima potpuno. Poslujes Massimo u gubitku dugi niz godina,zapitaj se sto. Pljuni pare,prodaj klub. Smjeni sportske direktore. Al' jok,matori stadion gradi. Koji ce mi **** stadion kad na njemu gledam istu igru kao kad na Kosevu odem.
Majko hvala ti sto si me rodila i sto si bosaurine kupila.
htcxone je napisao/la:u žaru borbe poslije sudijskog zvizduka bez lopteScarpini je napisao/la:Dobra tekma remi bi bio fer rezultat, Esteban uradi glupost u zaru borbe (2-3 tekme kazna mozda za njega opravdano). Cestitam "B"ianconerima na pobjedi !kako bezbrazna izjava
al dobro on je bas oličenje vaše igre bio
NEMOĆAN I FRUSTRIRAN
nisam dosao nikog da branim e ako smo mi bili Estagfirullah nemocni (samo je Allah mocan)..ne znam onda odkud vise udaraca na nasoj strani statisticku podadak 6-5 u okvir gola, stim da je "B"ufon skino 2 cista gola.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Sportfanatik je napisao/la:Gazite Juve

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.