FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Sad baš pred utakmicu naoblači, a koda gledam past će oko 15:00h, a čitavo jutro sunce. 

1921
1989
1989
Jbg,već je počelo padat.Valjda neće pojačatVolimRadnicki je napisao/la:Sad baš pred utakmicu naoblači, a koda gledam past će oko 15:00h, a čitavo jutro sunce.
-
- Kontakt:
ima li upućenih, hoće li biti kakvog prenosa utakmice? Nešto se šuškalo da će LTV prenositi domaće tekme radničkog, pa ako neko zna nešto...
Čestitke komšije,kažem vam ja da će se titula odlučiti u Tuzli
Znači bez ikakvih provokacija sportski pozdrav 

Pobjeda je bolja od orgazma!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
LTV nije u stanju da vrši ni direktan prijenos KUD priredbe jer nema reportažna kola. Moguće da će biti snimak domaćih utakmica.MirzaLukavac je napisao/la:ima li upućenih, hoće li biti kakvog prenosa utakmice? Nešto se šuškalo da će LTV prenositi domaće tekme radničkog, pa ako neko zna nešto...
predosjetio samALBOX je napisao/la:Sretno komsije trica abd i kiks Viteza ...
Dobro je,4-1.Bez neke sekirancije dobijena tekma. Da pitaju goste kako su dali go,nebi znali. Ostalo sve dobro.
Niz se nastavlja,na redu je Livno
po meni koliko ste sazreli pokazace sledeca utakmica..jako nezgodna ekipa Troglavastudeni je napisao/la:Dobro je,4-1.Bez neke sekirancije dobijena tekma. Da pitaju goste kako su dali go,nebi znali. Ostalo sve dobro.
cestitke na danasnjoj pobjedi
-
- Kontakt:
Fino, fino. Čestitke i vama, pozdrav.Gorki je napisao/la:Čestitke komšije,kažem vam ja da će se titula odlučiti u TuzliZnači bez ikakvih provokacija sportski pozdrav
1921
1989
1989
-
- Kontakt:
Lagano, bez problema i bez dva ponajbolja igrača (Šube i Trumića) razmontirali Čapljinu, kojoj želim sreću u sljedećem kolu.
Očekivao sam više raje na stadionu, al kiša je vjerovatno "odradila" svoj poso'.
Ništa, idemo dalje, utakmica po utakmicu do Premijer lige!
NIKO KAO RADNIČKI SODA
Očekivao sam više raje na stadionu, al kiša je vjerovatno "odradila" svoj poso'.
Ništa, idemo dalje, utakmica po utakmicu do Premijer lige!
NIKO KAO RADNIČKI SODA
1921
1989
1989
Sve snage i ozbiljnost baciti na pobjedu u Livnu i premijer liga je tu jer i vitez a pogotovu sloboda sledecu tekmu gube!!!
Nije Capljina bila toliko neugodna kako sam ocekivao, kako sam vidio prvo poluvrijeme samo smo mi igrali, 2-0..Sto se tice drugog poluvremena zabiše nam go i reko evo sad je onaj rezultat sto je Renato rek'o.
Al primiše jos 2 gola do kraja i lagano smo odigrali ovu utakmicu, usli smo kao favoriti a isto tako i izasli
Troglav solidna ekipica, sigurno da smo jaci od njih sto se tice igrackog kadra i to bi trebalo presudit ako bude sudjenje kao u Lukavcu
Evo primili smo i taj go nakon .... dana, mjeseci

Troglav solidna ekipica, sigurno da smo jaci od njih sto se tice igrackog kadra i to bi trebalo presudit ako bude sudjenje kao u Lukavcu

Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
Nakon 160 minuta (65. minuta protiv Banovića ako se ne varam). Ukupno 3 gola primili ove sezone na Jošiku - strašno!1989 je napisao/la:Nije Capljina bila toliko neugodna kako sam ocekivao, kako sam vidio prvo poluvrijeme samo smo mi igrali, 2-0..Sto se tice drugog poluvremena zabiše nam go i reko evo sad je onaj rezultat sto je Renato rek'o.Al primiše jos 2 gola do kraja i lagano smo odigrali ovu utakmicu, usli smo kao favoriti a isto tako i izasli
![]()
Troglav solidna ekipica, sigurno da smo jaci od njih sto se tice igrackog kadra i to bi trebalo presudit ako bude sudjenje kao u Lukavcu![]()
-
- Moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jaranović 2, Mace i Džanić.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ko je dao golove za Radnički
1921
1989
1989
Jaranovic 2,Dzanic,Mace
Što izradiste ljude?! Dogovor je bio 2:1. 

4u1m1x je napisao/la:Što izradiste ljude?! Dogovor je bio 2:1.

Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
Nerealan rezultat, još je tu golova trebalo da bude (pritom ne mislim na ekipu Čapljine). Ako neko sumnja u ovu izjavu, koliko do večeras ide video izvještaj koji će da me opravda.
Siouxi na nivou, posjeta nažalost za ovakvu seriju i ovakvu igru ispod ispod ispod prosjeka. Ali neka, svi će oni voljeti Radnički kad/ako uđe u PL.
Idemo dalje, next stop Livno.
P.S.: Jare ponovo fantastićan, i nakon 2 gola, pregršt prelijepih poteza, asistencije i sve što je danas odradio za klub - opet ovi naši lokalni fudbalski stručnjaci negoduju. Kako ćete samo žaliti za Jaretom, ih!
Siouxi na nivou, posjeta nažalost za ovakvu seriju i ovakvu igru ispod ispod ispod prosjeka. Ali neka, svi će oni voljeti Radnički kad/ako uđe u PL.
Idemo dalje, next stop Livno.
P.S.: Jare ponovo fantastićan, i nakon 2 gola, pregršt prelijepih poteza, asistencije i sve što je danas odradio za klub - opet ovi naši lokalni fudbalski stručnjaci negoduju. Kako ćete samo žaliti za Jaretom, ih!
Koji humor na zapadu,novinar se ukljuci kaze 3-1 kad rece jedan hebem ti pitu 4-1 u program
Sve u svemu lijepa atmosfera se stvorila u zadnje vrijeme 

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.