Vodimo 2:1. Idemo da prekinemo crni niz.
KOCKARI !
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
izvuci se iz njegaelninho_resTO je napisao/la:Jbg , kapiten vam je upao u loše društvo..Otelo je napisao/la:Pa Elninho u trecu ces da nas otjeras,evo vec drugo kolo 2 na 3 igramo![]()
Bices primjereno sankcionisanOmerbavarac je napisao/la:Momci izvinite za moje napostavljanje prognoze, stvarno sam zaboravio.![]()
@No Name: pa sto me ba ne podsjeti.
Vjeruj mi da drzim palceve za pobjedu, samo da moja prognoza ne bude bila krivac za neuspjeh.harry_90 je napisao/la:Bices primjereno sankcionisanOmerbavarac je napisao/la:Momci izvinite za moje napostavljanje prognoze, stvarno sam zaboravio.![]()
@No Name: pa sto me ba ne podsjeti.![]()
Za sad vodimo 3:0,moli Boga da nas ne stignu,imaju kamaru utakmica u vecernjem terminu..
Ja bolan u Istanbulu, nisam stigao ni pogledati. Ali i šta da si igrao, to ti nije dovoljno 3:0Omerbavarac je napisao/la:Vjeruj mi da drzim palceve za pobjedu, samo da moja prognoza ne bude bila krivac za neuspjeh.harry_90 je napisao/la:Bices primjereno sankcionisanOmerbavarac je napisao/la:Momci izvinite za moje napostavljanje prognoze, stvarno sam zaboravio.![]()
@No Name: pa sto me ba ne podsjeti.![]()
Za sad vodimo 3:0,moli Boga da nas ne stignu,imaju kamaru utakmica u vecernjem terminu..
Od sad i tebe zaduzujem da u slucaju nepostavljanja moje prognoze do cetvrtka, saljes privatnu poruku sa prijetecim sadrzajem, dok se ne opametim.
jest, jestMaestro^^ je napisao/la:@anonimni , ma sreca je to..
Nije valjda da i ti odlazis ?anonimni je napisao/la:jest, jestMaestro^^ je napisao/la:@anonimni , ma sreca je to..![]()
osjetićeš ti sljedeće sezone moć kapitenske trake
Ma bola ostajes ti . Nema tu price. Ko ce mi asistirati za pogotke , a evo i donCorleoneu .anonimni je napisao/la:ja sam ti rek'o da ti na kraju sezone ostavljam kapitensku traku, ne znam hoću li napustiti klub, ali, dobićeš traku i ako ostanem
I to domacinsko kolo bilo. I to Charlie pogodio.Donnie Darko je napisao/la:Međedi osma u nizu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.