FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cokite ga
Vvvbk
Vvvbk
Jest im se Husref najeb'o majke na poluvremenu, dominacija u 2.
Husref je ocito "igrac" koji nam je nedostajao, da smo pod vodstvom jovica gubili od olimpika, nikad ne bismo preokrenuli?thuglife je napisao/la:Jest im se Husref najeb'o majke na poluvremenu, dominacija 2.

ali da ga ne ureknemo

Kako je počelo, dobro se završi...Čestitke svima...
E u naredne dvije utakmice nek se pokažu, ja želim šest bodova iz Hercegovine!!
E u naredne dvije utakmice nek se pokažu, ja želim šest bodova iz Hercegovine!!
Ja ti garantujem da nije bio ofsajd ni kod prvog ni kod drugog gola FKS. Kod prvog gola je Hadzic ostao sam a dva beka Olimpica su bila blize golu. Drugi gol je smjesno komentarisati Hadzic upada iz DRUGOG PLANA tako da tu nema puno price.jovanmaksimovic je napisao/la:e sad me interesuje jel bio ofsajd... ne bi se olimpikovci ovako bunili... izgleda da opet pobjedjujete na nefer nacin...
Olimpic i nije zasluzio bolje samo su padali i glumi prekrsaje, njihovo izlezavanje im se obilo od glavu. I da moram se sjetiti da Olimpic odavno veceg seljaka na klupi nije imao, pa onaj lik na svaki sudijin zvidzuk skace napada sudije, a doticni koji je djelio pravdu 5 puta je poklonio loptu Olimpicu da nikom na stadionu nije bilo jasno sta je svirao.
Sta je strucnjaci, opet Osmanagic ne igra jel to do Jovica ili ?
Evo s utakmice.Mogu reći da je utakmica bila veoma zanimljiva , sto je najvažnije borbeni smo bili.Olimpik solidna ekipa ,ali se puno valjaju.Što se tiče ofsajda ni jedan nije bio ,jer kod prvog gola 1 igrač olimpika bio iza hadžije dok do drugog gola oba beka su kasnili s intervencijom.
Bandović-Nije imao puno posla korektno odradio sto je imao.
Torlak-Kapitenski odradio.
Dupovac-Dosta dobar nije kikseva imao .
Tatomirović-Dobar u defanzivi ali u ofanzivi mora naučiti ubačaje.
Zlatković-Puno ispada nazad , ali bori se.
Tadejević-Onako može on još sto bolje.
Haurdić-Svaka čast tom momku dobar pregled igre i pas ,i u sredini i na krilu odličan bio.
Suljić-Dosta je lopti osvojio , ali uvijek kad uradi nekoliko dobrih poteza odmah uprska.
Todorović-Brz , prati igru veoma dobro krilo
Melunović-Ima momak kvaliteta ali čuva se dosta u duelima ali može proći
Hadžija - Bravo majstore,SVAKA ČAST.Bori se ,trudi se, nakon sto je skoro onesvjesten iznesen vratio se još borbeniji.Najbolji danas
Sad smo mislim 100 % objezbjedili 2 mjesto . Bit će do kraja zanimljivo prvenstvo.HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS .
Bandović-Nije imao puno posla korektno odradio sto je imao.
Torlak-Kapitenski odradio.
Dupovac-Dosta dobar nije kikseva imao .
Tatomirović-Dobar u defanzivi ali u ofanzivi mora naučiti ubačaje.
Zlatković-Puno ispada nazad , ali bori se.
Tadejević-Onako može on još sto bolje.
Haurdić-Svaka čast tom momku dobar pregled igre i pas ,i u sredini i na krilu odličan bio.
Suljić-Dosta je lopti osvojio , ali uvijek kad uradi nekoliko dobrih poteza odmah uprska.
Todorović-Brz , prati igru veoma dobro krilo
Melunović-Ima momak kvaliteta ali čuva se dosta u duelima ali može proći
Hadžija - Bravo majstore,SVAKA ČAST.Bori se ,trudi se, nakon sto je skoro onesvjesten iznesen vratio se još borbeniji.Najbolji danas
Sad smo mislim 100 % objezbjedili 2 mjesto . Bit će do kraja zanimljivo prvenstvo.HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS .
Odlicno odigrano.
Nassi igraci ko navijeni,Husref im je sigurno rekao kak ostvari stoje,nema zaebancije.
Olimpic osim gola nije nsita pokazao,lazem.Pokazali su mesarsku igru koju je opravdavao celav Dzej Stankic.Opali igrac Hadziju,covjek izgubi svijest,stavljaju ga u koma polozaj,on svira faul za Olimpic.Stvarno kriminalno sudjenje.
Hadzija je Bog.dva gola i asistencija.Pored Hadzije odlicno ej odigrao i Ogi kao i Haurdic.
Gracic pravi firgos,kod naseg drugog gola skace iz loze,sisao do klupe i psuje sudijama.Onda je napustio stadion.
Sto se tice Olimpica,decko koji nosi 11-ku je odigrao odlicno.
Golman Fejzic.
Inace posjeta odlicna,na istoku samom je bilo 2 milje ljudi.Preporod istoka zbog Musemica koji je na kraju pozdravio publiku kako dolikuje.
Hajmo Gosk.
Nassi igraci ko navijeni,Husref im je sigurno rekao kak ostvari stoje,nema zaebancije.
Olimpic osim gola nije nsita pokazao,lazem.Pokazali su mesarsku igru koju je opravdavao celav Dzej Stankic.Opali igrac Hadziju,covjek izgubi svijest,stavljaju ga u koma polozaj,on svira faul za Olimpic.Stvarno kriminalno sudjenje.
Hadzija je Bog.dva gola i asistencija.Pored Hadzije odlicno ej odigrao i Ogi kao i Haurdic.
Gracic pravi firgos,kod naseg drugog gola skace iz loze,sisao do klupe i psuje sudijama.Onda je napustio stadion.

Golman Fejzic.

Inace posjeta odlicna,na istoku samom je bilo 2 milje ljudi.Preporod istoka zbog Musemica koji je na kraju pozdravio publiku kako dolikuje.
Hajmo Gosk.

1946
- Evolution87
- Kontakt:
EMIR HADZIC! 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
prvi gol, ja u liniji sa pomocnim sudijom znaci NI GOVORA O OFSAJDU CAK JE METAR IGRAC OLIMPIKA OSTAO ISPRED NJEGA !!!exbabilon je napisao/la:Gdje ces bolan to rec, samo mi tako pobjedjujemo.jovanmaksimovic je napisao/la:e sad me interesuje jel bio ofsajd... ne bi se olimpikovci ovako bunili... izgleda da opet pobjedjujete na nefer nacin...
Eh drugi vec nisam mogao vidjeti jer sam na suporotnoj strani istoka bio .. Al prvi go ni govora 1000 % cist
Steta sto ne potpisasmo Bibliju,kakav bi samo napad on i Emir cinili!
Hat-trick za 10-tak minua
tj za 4 minuta najbrzi u historiji sigurno
Hat-trick za 10-tak minua

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ovo si se ti nesto zezno..Gracic je kao bubica mala sjedio u lozi...kod naseg drugog gola je protestvovao neki lik brkati sa klupe,valjda njihov sportski direktor(mozda onaj Kolar) i dobio crveni i krenuo na tribine da sjede ,onda se raja sa zapada zaletila na njega i taj lik pobjegao tamo prema istoku...Head je napisao/la:Odlicno odigrano.
Gracic pravi firgos,kod naseg drugog gola skace iz loze,sisao do klupe i psuje sudijama.Onda je napustio stadion.![]()
Golman Fejzic.![]()
![]()
Hajmo Gosk.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Loše smo otvorili utakmicu, pa smo i zasluženo primili pogodak. Kao što rekoh jučer, oni se inače ne stide zabiti nam gol na Koševu. Tako je bilo i danas. Dobro je pa smo ubrzo izjednačili, u suprotnom bi bilo dosta teže pobijediti. Torlak i Hadžić odličnu utakmicu odigrali. Pogotovo ovaj drugi! Posjeta loša, mora i može bolje. Husrefe, dobrodošao nazad.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jeste na sjeveru.Istok danas tribina sa najvise navijaca.High je napisao/la:Loše smo otvorili utakmicu, pa smo i zasluženo primili pogodak. Kao što rekoh jučer, oni se inače ne stide zabiti nam gol na Koševu. Tako je bilo i danas. Dobro je pa smo ubrzo izjednačili, u suprotnom bi bilo dosta teže pobijediti. Torlak i Hadžić odličnu utakmicu odigrali. Pogotovo ovaj drugi! Posjeta loša, mora i može bolje. Husrefe, dobrodošao nazad.
1946
zar mislis da bi on to mogao da radiHead je napisao/la:Mi s istoka kontali Gracic.

sto se tice nasih igraca svi **** zesca..Hadzija jedini nesto pokazao..Tadejevic i Zlatkovic dva ubjedljivo najgora igraca nasa na danasnjoj tekmi..Todorovic u par navrat nije pratio dobre akcije..dosa toga ne stima kod nas..sredine nemamo nikako ..Melunovic isto los ..sve u svemu losi smo dibidus..jos i Olimpicu falilo nekoliko igraca..

FK SARAJEVO.
[youtube][/youtube]
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
-
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:

Veoma bitna pobjeda, nasi se probudili tek u drugom poluvremenu zasluzena tri boda sad slijedi gosk i idemo aBd ut na teri boda samo ako budemo igrali ko u Srebreniku nece valjat... 

19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3
Trenutno korisnika/ca: casual033, Dave, JavierBosnia, johntravolta123, Majestic-12 [Bot], SamoDaKazeem, Seipronto i 84 gosta.