FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 mar 2013, 17:18

Ma mislim boli me qrac, nije moje da nekom sudim, znam dosta raje koja je s posla danas pravo na utakmicu, kod mene buraz isto s posla na tekmu.. a i na kraju krajeva ne radi se subotom do 5, uskoro će i nedjelja postat radni dan :mrgreen:
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 mar 2013, 17:22

http://sportsport.ba/tabela/1.-liga-FBiH/489" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 30 mar 2013, 17:24

Čestitke na pobjedi. ;)
Da se dogovorimo, kako ćemo, hoćetel' ove godine vi a sljedeće mi, ili mi pa vi u PL? :mrgreen:
1921
1989

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 mar 2013, 17:25

VolimRadnicki je napisao/la:Čestitke na pobjedi. ;)
Da se dogovorimo, kako ćemo, hoćetel' ove godine vi a sljedeće mi, ili mi pa vi u PL? :mrgreen:
Dogovorimo se na Tušnju kada dođete :mrgreen:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 30 mar 2013, 17:26

Vi se dogovarajte a mi ulazimo :D bez obzira ko uđe bitno je nek je sa našeg kantona a realno zbog infrastrukture, tradicije i svega ostalog red je da crvenocrni se vrate tamo gdje im je i mjesto u PL
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 30 mar 2013, 17:26

Bacamo novčić :D
1921
1989

pipe11
Kontakt:

Post Postao/la pipe11 » 30 mar 2013, 17:29

Realno,Radnicki ima bolju ekipu od Slobode!!!
Ako se bude igralo posteno do kraja Radnicki ce biti premierligas,a ako bude stela,naravno Sloboda ide u PL!!!

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 30 mar 2013, 17:30

Kada je bilo +10 za Vitez ovdje sam rekao da to nije puno i da se moze stice sto se i ostvaruje!
Ali opet ostaje ono da cemo vam puniti mrezu iduce godine u Bijeljini!!! :) :D ;)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 mar 2013, 17:30

SaltCityAttack je napisao/la:Gledaj travnjaka ba ebo te pa gdje mi ugostimo sve ove ekipe iz ve nase lige..jos dvije ekipe sad igraju na ovom travnjaku ...fakat da se izgrade ove sve tribine bio bi najbolji stadion u drzavi

slika
Sigurnoo najbolji travnjak u ovoj ligi, čim sam ušao na tribinu odma sam prokomentarisao kako je travnjak fenomenalan Dado :) . Sjever izgleda tako moćno kako su ga ogradili i natkrili skroz, uskoro i stolice idu na sjever aBd. P.s. ne igraju više dvije ekipe tu :P
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 mar 2013, 17:49

Na prvi gol se čekalo do 36. minuta. Selamović je bio u nezadrživom prodoru kada ga je s leđa srušio Ćosić. Pošto je gostujući fudbaler bio posljednji igrač odbrane sudija Šehović mu je opravdano pokazao put u svlačionicu. Iz slobodnog udarca eurogol postiže Šerif Hasić za prvo slavlje na Tušnju. Pet minuta kasnije Selamović postiže drugi gol nakon što ga je proigrao Gojković.U prvih pet minuta drugog dijela Sloboda je udvostručila prednost, a strijelac oba gola bio je Čejvanović. Najprije udarcem golavom, a potom i poluvolejem.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 mar 2013, 18:02

pipe11 je napisao/la:Realno,Radnicki ima bolju ekipu od Slobode!!!
Ako se bude igralo posteno do kraja Radnicki ce biti premierligas,a ako bude stela,naravno Sloboda ide u PL!!!
polako druze da si gledao danas slobodu i ovu djecu kako igraju sigurno nebi tako pricao ;) vi ste jedva zivu glavi izvlacili protiv ovog podgrmeca a mi smo ih danas trebali dobiti 8-0 ;) ova nasa djeca su prejaka :D
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 mar 2013, 18:06

stela ce i bit..jer smo GIGANTI za taj lukavac..kako nemogu ovih ofirnih likova sa jos ofirnijim komentarima..realno danas 8 komada je trebalo bit al ih je sudija spasio blamaze :roll: ....SJEVER ZLO 8-) 8-)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 30 mar 2013, 18:09

fukaratz je napisao/la:
polako druze da si gledao danas slobodu i ovu djecu kako igraju sigurno nebi tako pricao ;) vi ste jedva zivu glavi izvlacili protiv ovog podgrmeca a mi smo ih danas trebali dobiti 8-0 ;) ova nasa djeca su prejaka :D
Smiješno i nerealno je porediti utakmicu na strani sa utakmicom kući.
Ako je tako kao što kažeš, ako ste danas sa lakoćom dobili, zašto ih u prvom dijelu sezone niste dobili bar 1:0, još ste, po mišljenju mnogih imali jaču ekipu.

Pozdrav.
1921
1989

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 mar 2013, 18:12

Gorki je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Pa ja ne mogu da vjerujem da svaki put isti likovi pišu ovdje za vrijeme utakmice, fol nikad se ne moze doc na utakmicu :roll:.
Neko radi i subotom slika
Upravo to :)

Da smo uzeli tri boda iz Visokog sada bi nam Vitez bjezao samo 3 boda i bilo bi gusto do kraja,a ovako je 5 razlike..morao molit Boga da Vitez sad kiksa na strani,a da mi kako znamo i umijemo dobijemo Capljinu ;)

Ja mislim da ce mec na Tusnju izmedju Slobode i Radnickog presuditi ko ce ostati u utrci sa Vitezom za prvo mjesto..naravno ocekujem pun Tusanj na tom mecu ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 mar 2013, 18:12

do gola i iskljucenja tanko, nista posebno. Nakon potpuno opravdanog crvenog i sjajnog slobodnjaka puno bolje. Uvezali su dobrih akcija i tecnih dodavanja ko sto do sad u sezoni nisu..To je ono sto sam zelio da vidim i sto sam pricao nakon Bratstva, vidi se da djeca napreduju i rastu iz utakmice u utakmicu.

vec tu ima uigranih akcija, tecnih dodavanja. Odbrana je standardno sigurna i bez Grade, jedino bi nam mozda trebao bolji lijevi bek, ali taj dio tima je na nivou. Defanzivno vezni red je dobar, one dvije sirovine Omic i Hasic ubise, tu smo vise nego solidni za ovu ligu. Problem je organizacija igre, fali tu jedan dobar igrac koji zna igrat lopte tipa Zoletica ili Tareta da usmjeri malo one klince..

isto tako u napadu djeca super kombinuju , bore se, trce, otkrivaju se ali i tu im fali jedan iskusan igrac da bi bili super kvalitetni za ovu ligu . Treba pokusat nac ta 2 pojacanja cisto da se izvuce maksimum iz ove djece, jer kad oni sami ovako lijepo kombinuju i napreduju kad bi imali nekog da ih uputi i nekog iskusnog da vodi igru i oni bi jos brze dosli do izrazaja..

isto tako malo me iznerviralo sto je sigurno 50% sjevera dzaba uslo, majku mu mogu i ja svaki put dzaba uc nece mi niko kartu trazit, al daj brate kad kupujemo kad pomazem da svi pomazemo. Ko nema, ko ne moze , a naravno da ima i takvih puno je i meni 5 KM, daj bar njih 2-3 jednu kartu nek kupe a ne ovako dzaba... jos se qrci kako je on usao dzaba. Onaj ko nema nece se qrcit. I ja sam za to da se niko ne vrati sa stadiona jer nema, treba svakog pustit al kao sto rekoh ko stvarno nema on ce se zahvalit sto je dzaba usao a ne qrcit mi se kako on ne placa a ja "ovca" sto placam.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 mar 2013, 18:15

@VolimRadnicki
možda po imenima jeste bila jača ekipa iz prve polusezone ali vjeruj mi da timski nisu igrali ni priblizno kao ova djeca + da ne spominjem što nisu dobijali plate ti iz prvog dijela pa je normalna pojava da će igrat nezainteresovano dok s druge strane ovi momci dobijaju platu i prije vremena 8-) . Po meni danas najbolje odigrao Mirza Musić, momak s brojem 10, probijao po desnoj strani i u prvom (lošijem) poluvremenu a Bgm i u drugom :) . Svaka čast samo ovako nek nastave jer vidljivo je da se nivo igre diže iz utakmice u utakmicu.
075

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 mar 2013, 18:18

VolimRadnicki je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Smiješno i nerealno je porediti utakmicu na strani sa utakmicom kući.
Ako je tako kao što kažeš, ako ste danas sa lakoćom dobili, zašto ih u prvom dijelu sezone niste dobili bar 1:0, još ste, po mišljenju mnogih imali jaču ekipu.

Pozdrav.
ma nije mi to poenta bila al hajd nebitno...smijesni su mi likovi sa urotama i ovom pricom..ako mi budemo premijerligasi zasluzeno...ako ne..onda je stela...sto se tice capljine...ima lijek dole za 3 boda....da se dignemo opet i ode nas bruka dole te napravimo domacinski ambijent..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 mar 2013, 18:35

Posto "sjever" nije dobio saglasnost Fukare bile na "istocnoj strani tribine" :mrgreen: . Bili su odlicni!
Mi na "zapadu" pod kisobranima. :mrgreen:
Sto se tice igre prvi put sam vidio lijepih akcija. Samo da se djeca oslobode pritiska, a polako pritisak opada. Fizicki su dobri i pokazalo se da su cijelu utakmicu odigrali u istom ritmu.
Salamovic mali sve bolji. Odlicno igrao i borio se kao lav. Steta bez potrebe napravljenih zutih kartona.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 30 mar 2013, 18:51

Gorki je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:Čestitke na pobjedi. ;)
Dogovorimo se na Tušnju kada dođete :mrgreen:
Kako cemo se dogovoriti kada ti ne dolazis na utakmice odnosno kada si ti za vrijeme utakmice na forumu umjesto na utakmici :mrgreen:
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 mar 2013, 18:59

čestitke momcima na pobjedi, trudili su se, iako je to išlo jako teško dok smo bili 11 vs 11 .. Mićo i Nezić odlični, a ostali jako dobri :D idemo dalje
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.