Zašto bi oni namještali to, kakva je tu njihova korist, interes, na šta li već ciljate?
Ok, u namještanje žrijeba recimo mogu povjerovat', ima smisla barem, imaju koristi od toga, al' u ovo...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Bujrum odgovori?RealMoudrid je napisao/la:Glupo pitanje.
Postavljaš pitanja na koja ovdje ne možeš dobiti logičan odgovor niti bilo kakav drugi odgovor. Ne sjedimo mi u krovnoj organizaciji i ne znamo mi kakve su njihove misli, motivi, želje, šta oni žele postići sa ovim ili onim.mandraX je napisao/la:Bujrum odgovori?RealMoudrid je napisao/la:Glupo pitanje.
Kakav crni očekivani sastav, Morata nije uopšte otputovao u Zaragozu. C. Ronaldo večeras igra 100%! Nije igrao zadnju tekmu repke, lik jedva čeka da počne utakmicu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Očekivani sastavi za večerašnje gostovanje na La Romaredi
http://imageshack.us/a/img547/5600/62663285.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Al' bitno je da znate, tj. da ste ubijeđeni da je namješteno.RealMoudrid je napisao/la: Postavljaš pitanja na koja ovdje ne možeš dobiti logičan odgovor niti bilo kakav drugi odgovor. Ne sjedimo mi u krovnoj organizaciji i ne znamo mi kakve su njihove misli, motivi, želje, šta oni žele postići sa ovim ili onim.

RealMoudrid je napisao/la:Glupo pitanje.
Nisam ja ništa rekao da je naše stručno, već je logično za zaključiti da jedan Pandev neće sebe sramotiti u javnosti izjavama da je glasao za Mourinha ako to nije uradio...mandraX je napisao/la:Al' bitno je da znate, tj. da ste ubijeđeni da je namješteno.RealMoudrid je napisao/la: Postavljaš pitanja na koja ovdje ne možeš dobiti logičan odgovor niti bilo kakav drugi odgovor. Ne sjedimo mi u krovnoj organizaciji i ne znamo mi kakve su njihove misli, motivi, želje, šta oni žele postići sa ovim ili onim.
Stručno, nema šta.
Slažem se, Ronaldo je igrao i par dana prije dosta važnijih utakmica, pogotovo sad nakon što je propustio prošlu utakmicu, normalno da će igrati. Morata nije na spisku. Problem kod ovog sastava je što je objavljen dan ranije.anonymousHD je napisao/la:
Kakav crni očekivani sastav, Morata nije uopšte otputovao u Zaragozu. C. Ronaldo večeras igra 100%! Nije igrao zadnju tekmu repke, lik jedva čeka da počne utakmicu.
I glupi ljudi.Gorki je napisao/la:Nema glupih pitanja,samo imaju glupi odgovoriRealMoudrid je napisao/la:Glupo pitanje.

Marcelo pocinje sto me raduje,bitno je da se vrati u najbolju formu i da dobije samopouzdanje,jer trebace nam za LP.anonymousHD je napisao/la:Fin sastav.
i što Lukica igraRaul_64 je napisao/la:Citav vezni red dobio postedu sto je najvaznije..
Ma j3bala ga Bolivija totalno.RealMoudrid je napisao/la:i što Lukica igraRaul_64 je napisao/la:Citav vezni red dobio postedu sto je najvaznije..
dao Mou malo Di Mariji da se odmori od ničeg
mislim da na ligu treba zaboravit i okrenut se LPToxicity je napisao/la:Ajmo dobiti večeras i još se približiti, da se zagov.na prvensto do kraja
Real trenutno kasni 14 bodova za Barcelonom. Nemojte hasumiti, do 11 tek treba pobijediti Zaragozu* sa ovim kvaziigračima. Samo još fali Di Maria u prvoj postavi.andro234 je napisao/la:mislim da na ligu treba zaboravit i okrenut se LPToxicity je napisao/la:Ajmo dobiti večeras i još se približiti, da se zagov.na prvensto do kraja
11 boda je i dalje previse
nije lako Celtinim igracimaRealMoudrid je napisao/la:Real trenutno kasni 14 bodova za Barcelonom. Nemojte hasumiti, do 11 tek treba pobijediti Zaragozu* sa ovim kvaziigračima. Samo još fali Di Maria u prvoj postavi.andro234 je napisao/la:mislim da na ligu treba zaboravit i okrenut se LPToxicity je napisao/la:Ajmo dobiti večeras i još se približiti, da se zagov.na prvensto do kraja
11 boda je i dalje previse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.