Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
E to ti je nahrani sirotu...
Prolongiramo od Vladavica potraznju da bi igrao za prijateljski klub,ccccc moj Gracicu prije ce ti u prkno nego u glavu
Prolongiramo od Vladavica potraznju da bi igrao za prijateljski klub,ccccc moj Gracicu prije ce ti u prkno nego u glavu
Smijurija na pomolu,izgubili prije nekoliko dana.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ja sam bio siguran da ćete im bod uzet, al ni to ne možete šta je ovo pa nisu mančester da izjdnače i preokrenu ovako rezultat, iako je prelomljeno sa ofsajdom.
Izgleda da su izgubili prije neki dan.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
daj pojasni ??Mancini je napisao/la:Izgleda da su izgubili prije neki dan.
Šta se ima tu pojašnjavati?Lijepi strah,kao protiv Želje.
O cemu pricas ? Nisi imao priliku ni da gledas utakmicu a pricas o ofsajdu. SramotaRadmilo je napisao/la:ja sam bio siguran da ćete im bod uzet, al ni to ne možete šta je ovo pa nisu mančester da izjdnače i preokrenu ovako rezultat, iako je prelomljeno sa ofsajdom.
Ja ti garantujem da nije bio ofsajd ni kod prvog ni kod drugog gola FKS. Kod prvog gola je Hadzic ostao sam a dva beka Olimpica su bila blize golu. Drugi gol je smjesno komentarisati Hadzic upada iz DRUGOG PLANA tako da tu nema puno price.
Drugi gol Sarajeva postignut iz cistog opsajda.FKS zasluzeno pobijedilo.
Evo i mene sa AFH. Naravno, čestitke Sarajevu na pobjedi. Olimpic loš kao i Sarajevo.
Čekam snimak golova, pa ću drugi dio reći.
Čekam snimak golova, pa ću drugi dio reći.
Nisi dobro cuo, jos postoji porezni dug i nije rijesen...arbitraža je napisao/la:Koliko znam ne održava se. Čuo sam da je nedavno 200 hiljada poreza preko nekog sponzora riješeno. Ne znam kojeg, ali dva sponzora su nova na dresu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
E baš je dobro čuo da ti ja kažem. I ne 200 hiljada, nego 250 će za Olimpic otplaćivati sponzor. Napravljen ugovor, ovjereno, pa crknibhsport je napisao/la:Nisi dobro cuo, jos postoji porezni dug i nije rijesen...arbitraža je napisao/la:Koliko znam ne održava se. Čuo sam da je nedavno 200 hiljada poreza preko nekog sponzora riješeno. Ne znam kojeg, ali dva sponzora su nova na dresu.
- Greenfingers
- Kontakt:
Loša igra Olimpica, mada nije ni Sarajevo pokazalo neki evropski nogomet, al eto, utrpaše nam tri gola, iz ofsajda ili ne, prokockali smo vodstvo, olahko... Sve u svemu, pored velike želje za bodovima, Olimpic nemoćan protiv Sarajeva, mada nakon vodstva, sam mislio da ćemo barem biti blizu boda, al Sarajevo je na vrijeme izjednacilo i mislim da je to i prelomilo tekmu. Čestitke Musemiću, meni baš dragom treneru. Inače, da se ovim putem obratim ss.ba redakciji o podacima o Olimpicu, pošto na tabelama jos uvjek pise da Husref trenira Vukove 
Zezaš me brate.Head je napisao/la:Pa nije ofsajd.
Ne zezam.Pogledaj lijevo od Todorovica.Ovaj igrac je u liniji 100% sa Hadzijom,cak sta vise i blizi golu od njega.open je napisao/la:Zezaš me brate.Head je napisao/la:Pa nije ofsajd.
1946
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
meni ovo isto nije ofsajd...Head je napisao/la:Ne zezam.Pogledaj lijevo od Todorovica.Ovaj igrac je u liniji 100% sa Hadzijom,cak sta vise i blizi golu od njega.open je napisao/la:Zezaš me brate.Head je napisao/la:Pa nije ofsajd.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Nije bitno. Uvijek to bude tako. Ovaj je tamo, onaj vamo. Sudija nanijetio i slično. Čestitam još jednom na pobjedi.Head je napisao/la:Ne zezam.Pogledaj lijevo od Todorovica.Ovaj igrac je u liniji 100% sa Hadzijom,cak sta vise i blizi golu od njega.open je napisao/la:Zezaš me brate.Head je napisao/la:Pa nije ofsajd.
Hadjija metar iza 
Danas se pokazalo koliko fale ovoj ekipi Regoje pa i Škaljić ne ulazeći u to zašto je nastao spor ali je činjenica da su iznijeli najveći teret u odbrani ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.