Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

doe78
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la doe78 » 17 nov 2009, 17:59

Polako ljudi,Zvjezdan igra 100%.....Ciro ih malo navlaci ,posalje ga ranije sa treninga...Vi znate da portugalci najvise strahuju od misketa,a ciro ih malo lozi.....To je prije radio i sa Bobanom za hrvatsku)))))

opusteno
Kontakt:

Post Postao/la opusteno » 17 nov 2009, 17:59

koja je razlika izmedju fudbalera i nogometasa? pa razlika je sto fubaleri idu u afriku...

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 17 nov 2009, 18:03

amerosm je napisao/la:Mislim da je sutra ukoliko Miske ne bude igrao (daj Boze da igra) veoma bitno ko ce biti kapiten. Razlog je taj ukoliko bude gusto i bude se sta zakuhavalo treba nam ime koje poznato u Evropi i gdje ce Rosseti imati respekta. To kod Hasagica i Nadarevica nije slucaj i zato se nadam da ce Sejo u pomenutom scenariju dobiti traku, a sto se tice njegovog Bosanskog on je manje vazan, svako zna sta treba raditi i svima je utakmica zivota, a i Rosseti ne zna Bosanski jezik, pa tako da ce se nekako sporazumiti.
ako je tako onda treba DZEKO da preuzme traku

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 17 nov 2009, 18:05

Ako i Misimović ne bude igrao, onda to je to...nažalost :| pa šta je ovo kako se utakmica bliži sve više negativnih vijesti, hajd valjda nam se bar sreća vrati koja nas je u Portugalu totalno napustila. :|

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 17 nov 2009, 18:09

na pjanicu je sve sutra....iskoristit ce to siguran sam...ima sutra da salje lopte kao lood....ja bih vise volio da medunjanin skupa sa bajramovicem igra def. veznog..........znaci da mi sutra karamo one cigane....potcjenjivali su nas pred prvu utakmicu u lisabonu pa samo im pokazali zube....prednost nasa je sto su svi portugalci navikli igrati na velikim terenima sto Bilino polje nije znaci nema onih dugih forova i pretrcavanja igraca nase zadnje linije....znaci sutra uz Božiju pomoć rusimo one cigane :lol: :lol: 8-)

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 17 nov 2009, 18:10

Ćiro: Španjolska pada, a za Blattera me boli neka stvar

IZBORNIK BiH Ćiro Blažević najavio je sutrašnji povijesni susret protiv Portugala zamijenivši ih sa Španjolcima, a na spomen Blattera je poludio.

Slučajnost je htjela da presudnu utakmicu BiH za plasman na SP sudi Roberto Rosetti, sudac kojeg je prilikom komentiranja utakmice Argentina-Srbija 2006. godine nazvao papkom.

Kad su ga na to podsjetili, Ćiro je rekao da se danas zbog toga kaje, a to je bio samo djeličak samo njemu svojstvene najave utakmice.

"Samo jedan igrač španjolske reprezentacije vrijedi kao cijela naša momčad. Mi ćemo ih znati zaustaviti, a tad će Španjolska nestati", rekao je Ćiro, pa na novinarsku intervenciju da se igra protiv Portugala rekao da je sve to isto.

Rosettija više ne smatra papkom, Ćiro mu se još jednom ispričao.

"Nadam se da nije zlopamtilo i vidite da ja po prvi put u životu smirujem tenzije. Inače ih uvijek najviše palim ", podsjetio je Ćiro.

Na zamolbu da komentira izjavu Seppa Blattera da SP ne bi bilo isto bez Ronalda, Ćiro je poludio.

"J... te Blatter, da te j...! Boli me neka stvar za njega", ispalio je Ćiro, pa dodao kako će to za momčad biti dodatna motivacija. Na kraju je istaknuo da je zabrinut jer mu igrači ne spavaju.

"U grču su, malo sam zabrinut", dodao je Ćiro.

Kad se uozbiljio rekao je da je Portugal favorit i kako će momčad morati nadmašiti svoje mogućnosti za prolaz.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 nov 2009, 18:11

Ako Miske ne bude igrao sutra...sanse nam drasticno opadaju...nazalost!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 17 nov 2009, 18:11

senoRA je napisao/la:prednost nasa je sto su svi portugalci navikli igrati na velikim terenima sto Bilino polje nije znaci nema onih dugih forova i pretrcavanja igraca nase zadnje linije....znaci sutra uz Božiju pomoć rusimo one cigane :lol: :lol: 8-)
Da al zato je na manjem stadionu lakše i primiti gol što onda nama ne ide u prilog :| ma za*ebano pa eto :(
Zadnja izmjena: Alucard, dana/u 17 nov 2009, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 nov 2009, 18:11

Ćiro ne može spavat, pa onda hebe po Blatteru i diže reprezetnaciju u nebo, kao nema Portugal šta tražiti. Pa jedan dan opet u ulozi pesimiste, gori od nekih forumaša (uključujući i mene) :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 nov 2009, 18:14

Cartman je napisao/la:Ma igrat ce Misimovic. Skoro sam siguran. Nego je li Alves ozdravio?
Igraju ba i Deco i Alves, normalno treniraju, valjda i Queirez malo kuha, sve stručnjaci.

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 17 nov 2009, 18:14

Ćiro doktore! Blažević u društvu Tita i Ive Andrića - počasni doktor sarajevskog Sveučilišta

MIROSLAV BLAŽEVIĆ postaje počasni doktor znanosti, jer će u Rektoratu Univerziteta u Sarajevu sutra biti pokrenuta inicijative za naslova Doctor honoris causa izborniku Bosne i Hercegovine.

Ova ugledna titula do sada je dodjeljena ličnostima kao što su Ivo Andrić (1961.), Meša Selimović (1974.) i Josip Broz Tito (1977.).

Tim povodom, u prostorijama Rektorata sutra će u 13 sati biti organizirana i press konferencija na kojoj će i službeno biti objavljeno pokretanje inicijative, doznaje ****

Uglednici koji će biti na tiskovnoj konfernciji također dolaze u reprezentativnom sastavu: prof. dr. Faruk Čaklovica, rektor Univerziteta u Sarajevu, prof. dr. Samir Arnautović prorektor, prof. dr. Izet Rađo, dekan Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja, prof. dr. Mirko Pejanović, dekan Fakulteta političkih nauka, prof. dr. Ahmet Hadrović, dekan Arhitektonskog fakulteta i Adi Džamalija, predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu.

izvor http://www.--- SPAM ---

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 17 nov 2009, 18:14

Alucard je napisao/la:
senoRA je napisao/la:prednost nasa je sto su svi portugalci navikli igrati na velikim terenima sto Bilino polje nije znaci nema onih dugih forova i pretrcavanja igraca nase zadnje linije....znaci sutra uz Božiju pomoć rusimo one cigane :lol: :lol: 8-)
Da al zato je na manjem stadionu lakše i primiti gol što onda nama ne ide u prilog :| ma za*ebano pa eto :(
mi smo stisknutiji u odbrani to je sigurno...sto znaci da nani nece moci salihovica umarati kao u lisabonu....znaci samo ispracanje uklizavanje i uzimanje lopte....pametna igra u odbrani i to je to....odbrana je uvijek bila najbolji napad medjutim vidjelo se protiv turaka da se ne znamo braniti dok smo to nekeada protiv spanije uspjeli molim Boga da se odbranimo sutra kao onda u murciji i u napadu odigramo ko protiv belgije u genku.AMIN :lol:

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 17 nov 2009, 18:15

Odakle su sudije koje ce dijeliti pravdu sutra :roll: :?:

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 17 nov 2009, 18:16

ultra@rajvosa je napisao/la:Odakle su sudije koje ce dijeliti pravdu sutra :roll: :?:
talijan rosseti glavni sudac valjda su pomocnici talijani :D :? :lol: :mrgreen:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 nov 2009, 18:17

ultra@rajvosa je napisao/la:Odakle su sudije koje ce dijeliti pravdu sutra :roll: :?:
Misliš NEPRAVDU? Rosseti iz Jablanice. :mrgreen:

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 17 nov 2009, 18:18

Knele je napisao/la:
Misliš NEPRAVDU? Rosseti iz Jablanice. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 17 nov 2009, 18:20

ja sam cuo da ce Robijasi veceras slaviti kako Portugalci ne bi oka sklopili

Champion
Kontakt:

Post Postao/la Champion » 17 nov 2009, 18:21

Evo mog prijedloga sastava, ako budemo igrali i bez Misimovica. Zadržali bi jaku sredinu, a Muslimović ima prednost.

---------------------------------------------------Hasagic---------------------------------
--------------------jahic---------------------------------------------------nadarevic
---salihovic-----------------damjanovic---------------bajramovic----------------ibricic
-------------------------------------------------medunjanin------------------------
----------------------------pjanic----------------------------------------------------------
----------------------------------------muslimovic-----------dzeko-------------

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 17 nov 2009, 18:23

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:ja sam cuo da ce Robijasi veceras slaviti kako Portugalci ne bi oka sklopili
aham nema spavanja ima da se trubi do sabaha... :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.