FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 30 mar 2013, 19:02

sjena je napisao/la:
Kako cemo se dogovoriti kada ti ne dolazis na utakmice odnosno kada si ti za vrijeme utakmice na forumu umjesto na utakmici :mrgreen:

Ako ti ne ideš u školu subotom,ja ipak radim i vikendom ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 mar 2013, 19:10

" onclick="window.open(this.href);return false;

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 30 mar 2013, 19:31

Evo nas na -5,momcima svaka cast na borbi gledat kako se ova djeca bore neprocijenjivo. Hocel moci do kraja igrat na visokom nivou vrijeme ce pokazat sad daju 150 % od sebe i tesko da ce ovo sve proci bez oscilacija al kako god bude Tuzla moze biti ponosna na svoju djecu. Ona trka i borba kod 4-0 za svaku loptu mene je mnogo usrecila. Sad ide tesko gostovanje nek bude kako god bitno je da se momci bore a uspjeh ce doci kad tad. Mnogo puta receno kako je bilo na pocetku godine januar i februar, korak do smrti kluba smo bili ovo je sad bajka.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 mar 2013, 19:36

Bijeljina055 je napisao/la:Kada je bilo +10 za Vitez ovdje sam rekao da to nije puno i da se moze stice sto se i ostvaruje!
Ali opet ostaje ono da cemo vam puniti mrezu iduce godine u Bijeljini!!! :) :D ;)
Ima pozitive u tvojim komentarima. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 30 mar 2013, 19:41

Al igra obadniste sa Tusnja :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 mar 2013, 19:42

VolimRadnicki je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
pipe11 je napisao/la:Realno,Radnicki ima bolju ekipu od Slobode!!!
Ako se bude igralo posteno do kraja Radnicki ce biti premierligas,a ako bude stela,naravno Sloboda ide u PL!!!
polako druze da si gledao danas slobodu i ovu djecu kako igraju sigurno nebi tako pricao ;) vi ste jedva zivu glavi izvlacili protiv ovog podgrmeca a mi smo ih danas trebali dobiti 8-0 ;) ova nasa djeca su prejaka :D
Smiješno i nerealno je porediti utakmicu na strani sa utakmicom kući.
Ako je tako kao što kažeš, ako ste danas sa lakoćom dobili, zašto ih u prvom dijelu sezone niste dobili bar 1:0, još ste, po mišljenju mnogih imali jaču ekipu.

Pozdrav.
e pa vidis nisi skontao poentu mog posta a to je da radnicki nema bolju ekipu od slobode, ti ocito zaboravljas da u radnickom igra vecina igraca koja je primala tuce golova po razlicitim selendrama do prije godinu dana ;) igra Semir Slomic koji nije imao mjesta u Slobodi kada je ispadala iz lige i kad nam je falilo igraca i sto je interesantno otjerao ga je vas sadasnji trener Vojvodic ;) ova sloboda sad je bolja od slobode iz prvog dijela sezone a to i rezultati govore!!!! hvala bogu pa ne moram gledati vise Mesica, Jahica, Muminhodzica, Mujkanovica....... ova djeca su za klasu iznad njih ;)
Sloboda Tuzla

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 mar 2013, 19:47

Probisvjet je napisao/la:
Bijeljina055 je napisao/la:Kada je bilo +10 za Vitez ovdje sam rekao da to nije puno i da se moze stice sto se i ostvaruje!
Ali opet ostaje ono da cemo vam puniti mrezu iduce godine u Bijeljini!!! :) :D ;)
Ima pozitive u tvojim komentarima. ;)

Samo se ne slažem sa završnom rečenicom :mrgreen:

pipe11
Kontakt:

Post Postao/la pipe11 » 30 mar 2013, 19:52

Ja bih volio da Sloboda igra u Evropi a ne u PL,ali moramo gledati sadasnje stanje i realnost!!!
Ta djeca sto ti navodis su za svaku pohvalu ako je tako kako ti govoris,pitanje je koliko ce moci igrati u tom ritmu!!!
Ja im zelim svako dobro!!!Nije uredu,pljuvati po igracima poput Slomica ili bilo kojeg drugog ako sad neigra za Slobodu,to nije navijanje i ralan pogled.Da igra za vas,svakako bi bilo ok,ali ako je u Radnickom to bas nije to!?
Lukavac je po vama selo!?,Pitam se zasto igrate sa seljacima kad ste vi eto toboz neka ekipa!?

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 mar 2013, 20:00

pipe11 je napisao/la:Ja bih volio da Sloboda igra u Evropi a ne u PL,ali moramo gledati sadasnje stanje i realnost!!!
Ta djeca sto ti navodis su za svaku pohvalu ako je tako kako ti govoris,pitanje je koliko ce moci igrati u tom ritmu!!!
Ja im zelim svako dobro!!!Nije uredu,pljuvati po igracima poput Slomica ili bilo kojeg drugog ako sad neigra za Slobodu,to nije navijanje i ralan pogled.Da igra za vas,svakako bi bilo ok,ali ako je u Radnickom to bas nije to!?
Lukavac je po vama selo!?,Pitam se zasto igrate sa seljacima kad ste vi eto toboz neka ekipa!?
care moj taj slomic je kanta od igraca gdje god on igrao npr vas kapiten je dobar igrac, zatim Jaranovic, golman Lugavic najbolji u citavom prvenstvu al imate i vi slabih igraca Slomic samo jedan od primjera ;) a meni je zao sto Stanica Nikolic, Halilovic, Mehmedalija Covic ne igraju za Slobodu a za Slomica me libo racku ionako sam mu svaku tekmu .ebo mater
Sloboda Tuzla

pipe11
Kontakt:

Post Postao/la pipe11 » 30 mar 2013, 20:08

Ako ti kazes da je tako nek bude,sigurno bolje znas stanje u Slobodi od mene,nako kazem nije bas uredu jer taj Slomic je bio malo i u Dinamo iako se slazem da je jaranovic jedan od najboljih igraca 1 lige zajedno sa Trumicem!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 mar 2013, 20:12

Trumica sam zaboravio takodjer dobar igrac, a nije u Dinamu nego u Sesvetama kratko bio i to mu menandzer sredio, odigrao par minuta i ljudi ga izbacili ;) pozdrav i sve najbolje u nastavku sezone ;)
Sloboda Tuzla

pipe11
Kontakt:

Post Postao/la pipe11 » 30 mar 2013, 20:19

Hvala,takodje sve najbolje,ipak smo mi komsije,pa nek neko od nas udje u PL,ko bude bolji do kraja!!!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 mar 2013, 21:28

Probisvjet je napisao/la:Posto "sjever" nije dobio saglasnost Fukare bile na "istocnoj strani tribine" :mrgreen: . Bili su odlicni!
Mi na "zapadu" pod kisobranima. :mrgreen:
Sto se tice igre prvi put sam vidio lijepih akcija. Samo da se djeca oslobode pritiska, a polako pritisak opada. Fizicki su dobri i pokazalo se da su cijelu utakmicu odigrali u istom ritmu.
Salamovic mali sve bolji. Odlicno igrao i borio se kao lav. Steta bez potrebe napravljenih zutih kartona.
Pošto vidim da stalno pišeš "Salamović" da te ispravim @Probisvjet, mali se prezive Selamović :) . Mislim da mnogo bolje izgleda u napadu s Ribićem nego Velagić, zapravo on treba bit taj standarni u prvih 11 a ovu dvojicu po potrebi rotirat. :D
075

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 30 mar 2013, 21:29

pipe11 je napisao/la:Realno,Radnicki ima bolju ekipu od Slobode!!!
Ako se bude igralo posteno do kraja Radnicki ce biti premierligas,a ako bude stela,naravno Sloboda ide u PL!!!
Znali ako se Sloboda vrati u premijer ligu, gdje joj je i mjesto, to nije pošteno. Ali Ako močni Radnički iz lukavca uđe to je OK. :?: :?:
Jeste se digli. Mislim da doživljavate najbolje orgazme od kada postoji radnički :mrgreen:

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 30 mar 2013, 21:39

Eh da vam i ja nešto kažem.Danas sam drugo poluvrijeme sa svojim prijateljem bio u Lukavcu.Mislim da ćemo lako dobiti Čapljinu,ali ne i Lukavčane jer kad sam vidio imaju dobrih pojedinaca, a među njima nije loš ovaj mali Jaranović,Jaha bedem na sredini,Sloma kad je izašao nisu više po desnoj bili jaki,ali onaj ko me impresionirao danas je Borgi.Momak je vrh(vidjet ćete asistencije na pregledu sigurno).Uživanje je bilo gledati njegovu tehniku,centaršuteve,igre u odbrani.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 mar 2013, 21:42

joksimovic je napisao/la:Eh da vam i ja nešto kažem.Danas sam drugo poluvrijeme sa svojim prijateljem bio u Lukavcu.Mislim da ćemo lako dobiti Čapljinu,ali ne i Lukavčane jer kad sam vidio imaju dobrih pojedinaca, a među njima nije loš ovaj mali Jaranović,Jaha bedem na sredini,Sloma kad je izašao nisu više po desnoj bili jaki,ali onaj ko me impresionirao danas je Borgi.Momak je vrh(vidjet ćete asistencije na pregledu sigurno).Uživanje je bilo gledati njegovu tehniku,centaršuteve,igre u odbrani.
Lako dobiti Čapljinu u gostima :?: Zanimljivo.. Trebao si ti ostat na Tušnju ako si uopšte bio, bio bi impresioniran isto tako barem dvojicom :)
075

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 30 mar 2013, 21:56

joksimovic je napisao/la:Eh da vam i ja nešto kažem.Danas sam drugo poluvrijeme sa svojim prijateljem bio u Lukavcu.Mislim da ćemo lako dobiti Čapljinu,ali ne i Lukavčane jer kad sam vidio imaju dobrih pojedinaca, a među njima nije loš ovaj mali Jaranović,Jaha bedem na sredini,Sloma kad je izašao nisu više po desnoj bili jaki,ali onaj ko me impresionirao danas je Borgi.Momak je vrh(vidjet ćete asistencije na pregledu sigurno).Uživanje je bilo gledati njegovu tehniku,centaršuteve,igre u odbrani.
Daleko od toga da ćete ih lagano dobiti dole, svaka čast vama, ali dole i bod bi vam bio kao kuća. Realno gledano, takve šanse (čak navijački) bi davao i svom Radničkom, a znao sam i da će Vitez dole kiksat. (nemojte me pogrešno shvatiti za ovo što sam sada spomenuo Radnički, ne dižem nit mislim da smo prejaki za ovu ligu, daleko od toga, jer ne želim raspravu oko toga.)

Jaranović je danas odlično odigrao, kakav potez nakon ispucavanja Lugavića, lopta spada iz oblaka, on na onakvom terenu ne prima loptu već je sebi u for gurnu prema golu Čapljine a okrenut suprotno. :D
Zadnja izmjena: VolimRadnicki, dana/u 30 mar 2013, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
1921
1989

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 30 mar 2013, 21:57

Ma čovječe prije svega došao sam da gledam naše, kupim par ulaznica,a kad sam vidio da ide sve glatko, zanimalo me je kako komšije igraju,kao i nihovi protivnici ,jer će nam doći u narednim tekmama.Ako si pametan razumjet ćeš zašto sam išao.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 mar 2013, 22:08

joksimovic je napisao/la:Ma čovječe prije svega došao sam da gledam naše, kupim par ulaznica,a kad sam vidio da ide sve glatko, zanimalo me je kako komšije igraju,kao i nihovi protivnici ,jer će nam doći u narednim tekmama.Ako si pametan razumjet ćeš zašto sam išao.
Iskreno ne razumijem te uopšte osim ako nisi u stručnom štabu ili u UO FK Sloboda. Izvini ako sam te nečim uvrijedio ali nisam imao namjere. :)
075

krecanska21
Kontakt:

Post Postao/la krecanska21 » 30 mar 2013, 22:14

Odlicna predstava nase djece danas... Da budem iskren, pozitivno su me iznenadili danasnjom igrom... Mali Mico danas odlicno iskoristio priliku od prve minute, te siguran sam osigurao mjesto prvotimca u Capljini... Ipak, mene je najvise impresionirao Music, odlicna tehnika, centarsut... Najbolji danas na terenu, iako svi momci zasluzuju cestitke... Jedino me mali Prses nervirao, uvijek ima potez viska, jos onako fizicki inferioran... U svakom slucaju, na redu je Capljina, treba momcima pruzit punu podrsku pa sta bude... I bod bi bio ko kuca, jer ocekujem da ce Vitez i Radnicki zijaniti...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.