sjena je napisao/la:
Kako cemo se dogovoriti kada ti ne dolazis na utakmice odnosno kada si ti za vrijeme utakmice na forumu umjesto na utakmici
Ako ti ne ideš u školu subotom,ja ipak radim i vikendom

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sjena je napisao/la:
Kako cemo se dogovoriti kada ti ne dolazis na utakmice odnosno kada si ti za vrijeme utakmice na forumu umjesto na utakmici
Ima pozitive u tvojim komentarima.Bijeljina055 je napisao/la:Kada je bilo +10 za Vitez ovdje sam rekao da to nije puno i da se moze stice sto se i ostvaruje!
Ali opet ostaje ono da cemo vam puniti mrezu iduce godine u Bijeljini!!!![]()
![]()
e pa vidis nisi skontao poentu mog posta a to je da radnicki nema bolju ekipu od slobode, ti ocito zaboravljas da u radnickom igra vecina igraca koja je primala tuce golova po razlicitim selendrama do prije godinu danaVolimRadnicki je napisao/la:Smiješno i nerealno je porediti utakmicu na strani sa utakmicom kući.fukaratz je napisao/la:polako druze da si gledao danas slobodu i ovu djecu kako igraju sigurno nebi tako pricaopipe11 je napisao/la:Realno,Radnicki ima bolju ekipu od Slobode!!!
Ako se bude igralo posteno do kraja Radnicki ce biti premierligas,a ako bude stela,naravno Sloboda ide u PL!!!vi ste jedva zivu glavi izvlacili protiv ovog podgrmeca a mi smo ih danas trebali dobiti 8-0
ova nasa djeca su prejaka
Ako je tako kao što kažeš, ako ste danas sa lakoćom dobili, zašto ih u prvom dijelu sezone niste dobili bar 1:0, još ste, po mišljenju mnogih imali jaču ekipu.
Pozdrav.
Probisvjet je napisao/la:Ima pozitive u tvojim komentarima.Bijeljina055 je napisao/la:Kada je bilo +10 za Vitez ovdje sam rekao da to nije puno i da se moze stice sto se i ostvaruje!
Ali opet ostaje ono da cemo vam puniti mrezu iduce godine u Bijeljini!!!![]()
![]()
care moj taj slomic je kanta od igraca gdje god on igrao npr vas kapiten je dobar igrac, zatim Jaranovic, golman Lugavic najbolji u citavom prvenstvu al imate i vi slabih igraca Slomic samo jedan od primjerapipe11 je napisao/la:Ja bih volio da Sloboda igra u Evropi a ne u PL,ali moramo gledati sadasnje stanje i realnost!!!
Ta djeca sto ti navodis su za svaku pohvalu ako je tako kako ti govoris,pitanje je koliko ce moci igrati u tom ritmu!!!
Ja im zelim svako dobro!!!Nije uredu,pljuvati po igracima poput Slomica ili bilo kojeg drugog ako sad neigra za Slobodu,to nije navijanje i ralan pogled.Da igra za vas,svakako bi bilo ok,ali ako je u Radnickom to bas nije to!?
Lukavac je po vama selo!?,Pitam se zasto igrate sa seljacima kad ste vi eto toboz neka ekipa!?
Pošto vidim da stalno pišeš "Salamović" da te ispravim @Probisvjet, mali se prezive SelamovićProbisvjet je napisao/la:Posto "sjever" nije dobio saglasnost Fukare bile na "istocnoj strani tribine". Bili su odlicni!
Mi na "zapadu" pod kisobranima.![]()
Sto se tice igre prvi put sam vidio lijepih akcija. Samo da se djeca oslobode pritiska, a polako pritisak opada. Fizicki su dobri i pokazalo se da su cijelu utakmicu odigrali u istom ritmu.
Salamovic mali sve bolji. Odlicno igrao i borio se kao lav. Steta bez potrebe napravljenih zutih kartona.
Znali ako se Sloboda vrati u premijer ligu, gdje joj je i mjesto, to nije pošteno. Ali Ako močni Radnički iz lukavca uđe to je OK.pipe11 je napisao/la:Realno,Radnicki ima bolju ekipu od Slobode!!!
Ako se bude igralo posteno do kraja Radnicki ce biti premierligas,a ako bude stela,naravno Sloboda ide u PL!!!
Lako dobiti Čapljinu u gostimajoksimovic je napisao/la:Eh da vam i ja nešto kažem.Danas sam drugo poluvrijeme sa svojim prijateljem bio u Lukavcu.Mislim da ćemo lako dobiti Čapljinu,ali ne i Lukavčane jer kad sam vidio imaju dobrih pojedinaca, a među njima nije loš ovaj mali Jaranović,Jaha bedem na sredini,Sloma kad je izašao nisu više po desnoj bili jaki,ali onaj ko me impresionirao danas je Borgi.Momak je vrh(vidjet ćete asistencije na pregledu sigurno).Uživanje je bilo gledati njegovu tehniku,centaršuteve,igre u odbrani.
Daleko od toga da ćete ih lagano dobiti dole, svaka čast vama, ali dole i bod bi vam bio kao kuća. Realno gledano, takve šanse (čak navijački) bi davao i svom Radničkom, a znao sam i da će Vitez dole kiksat. (nemojte me pogrešno shvatiti za ovo što sam sada spomenuo Radnički, ne dižem nit mislim da smo prejaki za ovu ligu, daleko od toga, jer ne želim raspravu oko toga.)joksimovic je napisao/la:Eh da vam i ja nešto kažem.Danas sam drugo poluvrijeme sa svojim prijateljem bio u Lukavcu.Mislim da ćemo lako dobiti Čapljinu,ali ne i Lukavčane jer kad sam vidio imaju dobrih pojedinaca, a među njima nije loš ovaj mali Jaranović,Jaha bedem na sredini,Sloma kad je izašao nisu više po desnoj bili jaki,ali onaj ko me impresionirao danas je Borgi.Momak je vrh(vidjet ćete asistencije na pregledu sigurno).Uživanje je bilo gledati njegovu tehniku,centaršuteve,igre u odbrani.
Iskreno ne razumijem te uopšte osim ako nisi u stručnom štabu ili u UO FK Sloboda. Izvini ako sam te nečim uvrijedio ali nisam imao namjere.joksimovic je napisao/la:Ma čovječe prije svega došao sam da gledam naše, kupim par ulaznica,a kad sam vidio da ide sve glatko, zanimalo me je kako komšije igraju,kao i nihovi protivnici ,jer će nam doći u narednim tekmama.Ako si pametan razumjet ćeš zašto sam išao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.