zamijenio si straneChampion je napisao/la:Evo mog prijedloga sastava, ako budemo igrali i bez Misimovica. Zadržali bi jaku sredinu, a Muslimović ima prednost.
---------------------------------------------------Hasagic---------------------------------
--------------------jahic---------------------------------------------------nadarevic
---salihovic-----------------damjanovic---------------bajramovic----------------ibricic
-------------------------------------------------medunjanin------------------------
----------------------------pjanic----------------------------------------------------------
----------------------------------------muslimovic-----------dzeko-------------
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
lejla je napisao/la:zamijenio si straneChampion je napisao/la:Evo mog prijedloga sastava, ako budemo igrali i bez Misimovica. Zadržali bi jaku sredinu, a Muslimović ima prednost.
---------------------------------------------------Hasagic---------------------------------
--------------------jahic---------------------------------------------------nadarevic
---salihovic-----------------damjanovic---------------bajramovic----------------ibricic
-------------------------------------------------medunjanin------------------------
----------------------------pjanic----------------------------------------------------------
----------------------------------------muslimovic-----------dzeko-------------
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
IGRAJ BOSNO NE DAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE!!!!
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Ja sam novi ovdje 
ovo je moj prvi post...
mislim da je ovo oko misketa mala varka..
ovo je moj prvi post...
Welcome to hellruud17 je napisao/la:Ja sam novi ovdje
ovo je moj prvi post...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Goal.com prediction : Bosnia - Portugal 1 - 2 .... nema od tog nista, 2 ili 3 - 1 moja predikcija.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Klupa ce nam biti sutra kao Maltaedvin_199 je napisao/la:Jebote pa nemamo sad dobre klupe.Ko ima na klupi Muslimovic,Milenkovic,BBegovic,Berberovic,ne mogu se sjetit ko jos.Naguracemo na 400 stranica kako smo krenuli.
Knele je napisao/la:Welcome to hellruud17 je napisao/la:Ja sam novi ovdje
ovo je moj prvi post...
haha.....................ajde jos jedan realovac.....
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
Knele je napisao/la:Welcome to hellruud17 je napisao/la:Ja sam novi ovdje
ovo je moj prvi post...
tako je, heheherafa je napisao/la:Knele je napisao/la:Welcome to hellruud17 je napisao/la:Ja sam novi ovdje
ovo je moj prvi post...
haha.....................ajde jos jedan realovac.....![]()
Okanite se pesimizma ba, do ovdje smo stigli i sad treba da izgubimo duh, volju, nadanje? Malo optimizma, ovo s Misketom je patka 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
jel jos iko potvrdio informaciju za Misimovica.
Ja nigdje nemogu naci vjest o povredi osim na sarajevoiks i ss.ba
Potvrdjeno.nece igrat...Nigdje procitao ali se uvjerio ...elvir75 je napisao/la:jel jos iko potvrdio informaciju za Misimovica.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jeli ovom Rossetiju baka ili nesto tako porijeklom iz ovih krajeva, ili sam pobrkao sa nekim drugim sudijom?Knele je napisao/la:Misliš NEPRAVDU? Rosseti iz Jablanice.ultra@rajvosa je napisao/la:Odakle su sudije koje ce dijeliti pravdu sutra![]()
stara mu iz Hrvatske.calcio je napisao/la:jeli ovom Rossetiju baka ili nesto tako porijeklom iz ovih krajeva, ili sam pobrkao sa nekim drugim sudijom?Knele je napisao/la:Misliš NEPRAVDU? Rosseti iz Jablanice.ultra@rajvosa je napisao/la:Odakle su sudije koje ce dijeliti pravdu sutra![]()
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Daj Boze pomozi,zasto sad i Miske,pa onda cemo igrati bez 3 najvaznija igraca.
12.9.2009.
cudno mi je ovo za Misketa?!..da ne igra.."svasta" se dešava oko repke..pa što nam ovo treba!! Sad kad se svi trebalo ujediniti..mi pucamo po šavovima! A i pojedini novinari rade destrukciju..koji vrag su morali napisati da Miske neće igrati..zar opet treba da se ponovi Danska..i da opet kroz to sve prolazimo!! Zbijmo redove!!! Nisu bitni ni sistemi ni formacije..ginnut ce se za svaku loptu..to svak zna..al ako nas Onaj gore ne pogleda..djaba sve!
Ponestaje mi Persena
..a izgleda cu moati preci i na nešto jače.. 
Samo da penala ne bude! Pola će nas preseliti!!!
Ponestaje mi Persena
Samo da penala ne bude! Pola će nas preseliti!!!
Ako je Misimovic namjeravao u sutrasnjoj utakmicu zbog povrede da igra kao u Portugalu,onda je bolje ubaciti Harisa malo zivljeg ??Elddar je napisao/la:Okanite se pesimizma ba, do ovdje smo stigli i sad treba da izgubimo duh, volju, nadanje? Malo optimizma, ovo s Misketom je patka
Ja predpostavljam da ce sutra da bude golova ko kise,tako mi nesto mirisi samo da bude u nasu korist.
Volio bi da ga Salihovic zakuca iz slobodnog udarca sutra kao protiv Turske.Fuj ja mislim da bi se bacio sa treceg sprata od dragosti pa kako bude
Ciro je porucio iznenadjenje. Mislim da cemo igrati sa 3 napadaca, mozda ne od prve minute ali sigurno ce biti transformacija kao sto je bila zadnjih 15 minuta u Lisabonu. Dakle Dzeko, Ibisevic i Muslimovic.
Svi u napad, jedan je Ciro!!!
Svi u napad, jedan je Ciro!!!
Jeb.eno ondaahmic je napisao/la:Potvrdjeno.nece igrat...Nigdje procitao ali se uvjerio ...elvir75 je napisao/la:jel jos iko potvrdio informaciju za Misimovica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.