Hajde kao da je nesto bolja i sa njim.RealMoudrid je napisao/la:Go home Di Maria nemaš pojma ni od čega jeebo mater glupu.
Real Madrid = Xabi Alonso
No Xabi Alonso = No igre
Opet Pepe i Ramos postaju glavni kreatori igre.
Ali dobit ce ovo Real.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Hajde kao da je nesto bolja i sa njim.RealMoudrid je napisao/la:Go home Di Maria nemaš pojma ni od čega jeebo mater glupu.
Real Madrid = Xabi Alonso
No Xabi Alonso = No igre
Hajde ćao, mr. dva-tri fronta nijedan od njih nije Liga prvaka.EmirSioux89 je napisao/la:Jadno
Ti momak imas komplekse il si neki mali balavac koji nije popio mlijeko da se popravis, govorim za vecerasnju igru koja je JADNA nema ideje nema nista sve na siluRealMoudrid je napisao/la:Di Maria kad parkira auto, ispod auta je žutom bojom nacrtan čovjek u kolicima.
Hajde ćao, mr. dva-tri fronta nijedan od njih nije Liga prvaka.EmirSioux89 je napisao/la:Jadno

......panj (bukva).....anonymousHD je napisao/la:Iduće sezone želim ovo da vidim i ništa više.![]()
-------- Aguero -----
Ronaldo--Ozil--Bale
Pa brat bratu, ovo je itekako realno. Dolazak Carvajala je skoro siguran. Balea je zakaparisao Zidane, Madrid otkako je doveo Modrica ima povlasten izbor na njega, vjerujem da ce i on doci. Napadac? Ja bih najvise volio Cavanija, ali izgleda da je dolazak Kuna najrealniji, makar se uopce ne bih ljutio ako ne dovedemo napadaca (pod uvjetom da Bale dodje).anonymousHD je napisao/la: -------- Aguero -----
Ronaldo--Ozil--Bale
I mi isto. Tandem Ronaldo - Bale, jaooo...M4kaveli je napisao/la:Prizeljkujem dolazak Bejla dakako.
Mijenjat ce ih svakako.Celtic je napisao/la:Naravno ova dvojica da mijenjaju strane tokom utakmice,mislim na Ronalda i Balea : D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.