Znao sam, zato sam i spomenu pomjeranje sata. Laku nocPonos Torina je napisao/la:u 4 po nasem![]()
![]()
![]()
![]()
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Utakmica je za 15-tak minuta. 
ne bi trebalo biti u 4, na rezultati com pise lakersi da igraju u 4 sata, sto znaci da kad bi se pomjerio sat igrali bi u 5, a tu satnicu nisam viđao 
Glory Glory Manchester United
maloprije gledam 02:00 h, kroz 5 minuta pogledam kad 03:00 h .. rekoh šta je ovo, al' vrijeme leti 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
pa utakmica je pocela, ako sam ja dobro vidio...
http://norwaysport.co.uk/stream4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dok ne nadjem kvalitetan link
http://norwaysport.co.uk/stream4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dok ne nadjem kvalitetan link
Kindže, kindže...
Pozdrav .iMAL koga nocas?
Ja ovdje gledam- http://www.firstrow1.eu/watch/177849/3/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad pocne drugo MIN - MEM, vjerovatno cu se preseliti tamo, jako zanimljiva utakmica. Tesko da ce Mirza uci, mozda kao i sinoc, nazalost..
Pozdrav svima!
Kad pocne drugo MIN - MEM, vjerovatno cu se preseliti tamo, jako zanimljiva utakmica. Tesko da ce Mirza uci, mozda kao i sinoc, nazalost..
Pozdrav svima!
Izdržati, to je temelj vrline!
- el-fighter
- Kontakt:
Joj sto se ovaj sat ne pomjera svaku noc, kako bi bilo ekstra. 
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ima imaBosnaSTL je napisao/la:Pozdrav .iMAL koga nocas?
Meni sa sekundu sat vremena proletiloJTS je napisao/la:maloprije gledam 02:00 h, kroz 5 minuta pogledam kad 03:00 h .. rekoh šta je ovo, al' vrijeme leti
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Evo jos jedan link, samo sto je neki debil postavio nesh da se ne vidi rezultat....
http://www.firstrow1.eu/watch/177849/1/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: sad je ispravio gresku!
http://www.firstrow1.eu/watch/177849/1/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: sad je ispravio gresku!
Kindže, kindže...
- DzenoMjesecar
- Kontakt:
ja kad vidim ovu drugu postavu Netsa place mi se
pa ovakve je Bosna Asa BH Telecom otpustala
pa ovakve je Bosna Asa BH Telecom otpustala
i veceras humpa dobar a redzo odlican..laka vam noc braco..
Mirza je izbacen iz rotacije samo niko nije rekao al sta ima govoriti nismo coravi !Nece on ulazit dok tekma nebude odlucena.mirzatele je napisao/la:i veceras humpa dobar a redzo odlican..laka vam noc braco..
“I got frustrated one day when one of my teammates told my coach to take me out the game. I bit my tongue. I didn’t say nothing to (my teammate),” Evans said. “But me, knowing me, I usually attack and say something. I bit my tongue. I said, ‘OK.’ I said, ‘All right, start being aggressive.’ So I took it in a positive way, instead of just doing my normal self, like ‘What you say? What you say?’”
Da nije Mirza
Da nije Mirza
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
De nam prevedi, ziv bio...Raul_64 je napisao/la:“I got frustrated one day when one of my teammates told my coach to take me out the game. I bit my tongue. I didn’t say nothing to (my teammate),” Evans said. “But me, knowing me, I usually attack and say something. I bit my tongue. I said, ‘OK.’ I said, ‘All right, start being aggressive.’ So I took it in a positive way, instead of just doing my normal self, like ‘What you say? What you say?’”
Da nije Mirza
anti_zli je napisao/la:De nam prevedi, ziv bio...Raul_64 je napisao/la:“I got frustrated one day when one of my teammates told my coach to take me out the game. I bit my tongue. I didn’t say nothing to (my teammate),” Evans said. “But me, knowing me, I usually attack and say something. I bit my tongue. I said, ‘OK.’ I said, ‘All right, start being aggressive.’ So I took it in a positive way, instead of just doing my normal self, like ‘What you say? What you say?’”
Da nije Mirza
Na utakmici je neko od njegovih suigraca rekao treneru, izvedi ga iz igre
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 31 mar 2013, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ređo pjeni jer je neko od suigraca rekao treneru da ga izvede iz igre..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ma Humpiraga ba, pa ko će drugi. Mirza nije sto posto,gdje bi to bosančeros rekao

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
nije mirza sigurnoRaul_64 je napisao/la:“I got frustrated one day when one of my teammates told my coach to take me out the game. I bit my tongue. I didn’t say nothing to (my teammate),” Evans said. “But me, knowing me, I usually attack and say something. I bit my tongue. I said, ‘OK.’ I said, ‘All right, start being aggressive.’ So I took it in a positive way, instead of just doing my normal self, like ‘What you say? What you say?’”
Da nije Mirza
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.